Şimdi Ara

Kliksa'dan hediye Fusion Proglide...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün sabah aradylar böyle böyle bi hediyemiz olacak, gönderiyoruz size diye, ben de dolandyrmaya çaly?yyorlar sandym, iyi dedim gönder..
    bugün geldi paket baktym ödemesi de yok, üzerinde kliksa falan da yazyyor, aldym...

açtym ki hakkat kliksa'dan gelmi?...

neye göre fönderdiler bilmiyorum, benden ba?kasyna gelen oldu mu onu da merak etti?imiçin açtym biraz da...

ekleme:

draje çikolata da vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 26 Ağustos 2015; 14:12:05 >

•  Kliksa'dan hediye Fusion Proglide...
  • Kliksa destek telefonla aramanıza gerek yok yollayabilirsiniz :) kabul ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

Kliksa destek telefonla aramanıza gerek yok yollayabilirsiniz :) kabul ederiz.

Biz de isteriz
  • e bize yok mu
  • Kliksa sizden yaklaşık 10 tane telefon aldım. Bizi görmeniz lazım
  • Ben de daha yeni telefon ve daha birsürü donanım parçası aldım, bize neden yok Sipariş miktarına da bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç ay önce Kliksa'dan Mach3 Turbo seti almıştım, o nedenle gönderdiklerini düşünüyorum. Ekledikleri kartta, ürünü denedikten sonra siteye yorum yapılmasını istemiş.
  • Bana da aynen telefon açtılar
    Kliksa dan arıyoruz hediyemiz var yolluyoruz dediler
    yollayın dedim
    telefondan numarayı kontrol ettim ( kim arıyor programından ) bilinmeyen cıktı

ertesi gün fusion gelmisti bonibon la beraber : )

not : bende mac3 almıstım oncesinden bu sebeple olabilir
  • Merhaba.
    2 gün önce arayıp bilgi verdiler, bugün de teslim ettiler.
    Tam da ihtiyaç duyduğum bir üründü, teşekkürler Kliksa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana telefonla beraber şekeri verdiler
  • Bende sakal bıraktım diye hanım aldı sanmıştım. Meğer hediyeymiş. Şimdi hanım hediye aldı diye sevindiğime mi üzülsem kliksa hediye göndermiş diye sevinsem mi
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    Benim de kliksa dan tek alışverişim buydu ve bana da hediye geldi bugün :) Daha iki gün önce aramışlardı yüzlerine kapatmıştım oysa :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliksa düzgün çalışan bir firma bence. Yaşadığım sorunlarda beni mağdur etmediler. Gerçi bu rekabet ortamında tüm firmalar kendini geliştirdi bu konuda. Ayrıca hediye varsa ben de alırım :D
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    Hanımından geldi diye sevinmeye devam et, o daha mutlu eder seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.