Şimdi Ara

Kliksa Destek Cevaplıyor (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
7
Favori
16.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 23 Şubat 2016 öğle saatlerinde sipariş verdim, siparişi verdikten 4 - 5 saat sonra kliksa.com açılmamaya başladı ve halen (24 şubat 2016 11:10) açılmıyor. Siparişimle ilgili aradım, siparişim iptal edilecekmiş ama ne zaman belli değil. İptal sebebini sorduğumda ise yeniden yapılanma dediler.
    Sabancı ismini taşıyan bir firma nasıl böyle davranabiliyor anlamak mümkün değil. Madem yeniden yapılanacaksın, sipariş almazsın, aldığın siparişleri teslim edersin sonra yapılanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selman_82

23 Şubat 2016 öğle saatlerinde sipariş verdim, siparişi verdikten 4 - 5 saat sonra kliksa.com açılmamaya başladı ve halen (24 şubat 2016 11:10) açılmıyor. Siparişimle ilgili aradım, siparişim iptal edilecekmiş ama ne zaman belli değil. İptal sebebini sorduğumda ise yeniden yapılanma dediler.
    Sabancı ismini taşıyan bir firma nasıl böyle davranabiliyor anlamak mümkün değil. Madem yeniden yapılanacaksın, sipariş almazsın, aldığın siparişleri teslim edersin sonra yapılanırsın.

kliksa kapanıyor sayılır, ürün kalmadı sitede,,,,,,,,,,, teknosanın outlet satıcısı olacak bu site, yeniden yapılanma dedikleri bu.

• Sipariş No : 45855637
    Sipariş Tarihi : 17.02.2016 15:11:58
    Ürün detayında ''Aynı Gün Kargo'' yazıyordu ve hala öyle yazıyor
    https://www.kliksa.com/urun/sinbo-sah-6107-hava-nemlendirici-buhar-makinesi/900384605
    Hala kargolanmadı, nasıl olabiliyor?
    İlgilenmenizi rica ediyorum.
  • benim siparişim geldi. teslim saatine yakın çağrı merkezini aramıştım, enteresan bir şekilde bilgileri yoktu. Pazartesiyi bekleyin olmazsa iptal ederiz falan dedi.
    sanırım yazılımsal taşıma/entegrasyon falan yapılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.