Şimdi Ara

kliksa maximum kart kampanyası ( 27 ağustos- 2 eylül) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibonline

quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

çıldıracağım bende n11 yatmadı şimdi de bu yatmamış

aynı problem bendede var 111 tl n11 için 100 de bu kampanya için toplam da 211tl maxipuanım yüklenmemiş.

şikayetvar'a yazdım kendilerinide aradım ıkısı rastlandı olamaz sanırım sızın ve benımde kartla alakalı sıkıntımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

puanı yatan varmı halen yatmadı benmki .söylemesine engec bu gün verilecekti

benimkide yatmamış henüz

şimdi baktım yatmış..

• ARKADAŞLAR BU MAĞAZADAN İNTERNET ÜZERİNDEN ALIŞ VERİŞ YAPTIM BİR DAHA YAPARSAM BENİ SSSEVSİNLER

1.saat 14:00 kadar yapılan alışverişler aynı gün kargoya verilir yazıyor : YALAN *----20 aralık 2013 te alışveriş yaptım (saat 09:34 tü) 25 aralık oldu bırak kargolanmayı hala tedarik sürecinde bu sene gelmez herhalde (fındığa kadar gelse bari

2.ürünü ne garantisi ile sattıklarını kendileri bile bilmiyorlar müşteri hizmetlerinde birileri var ama bişey soruyorsun fikir yürütüyorlar net cevap falan yok tel--e çıkan bayana dedikki hanfendi bizde senin dediklerini düşünüyoruz arkadaşlarla aynı fikirdeyiz lakin soruları sizin cevaplamanız gerekiyor

3.chip para aynı gün falan yattığı yok müşteri hizmetleri size bankayı arayın diyor falan filan inter milan yani he bide müşteri hizmetlerini arıyorsun bağlanacak yeri beklerken iğrenç garga sesi dinliyosun PÜFFFF

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.