Bildirim
kliksa maximum kart kampanyası ( 27 ağustos- 2 eylül)
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PEHHHHH...GM DİSCOVERY ALALIM DEDİK BÜTÜN RENKLER TÜKENDİ DİYOR..YİNE BAŞKA BAHARA KALDI BİZİM GM DİSCOVERY SEVDASI.. -
Haziran hb kampanyasından beri maximum göremedim sitelerde. Sonunda geldi. Bu kampanya döneminde s4e güzellik yapılırsa alırım herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi
PEHHHHH...GM DİSCOVERY ALALIM DEDİK BÜTÜN RENKLER TÜKENDİ DİYOR..YİNE BAŞKA BAHARA KALDI BİZİM GM DİSCOVERY SEVDASI.. -
geçen n11 de işbankası kampanyasından led tv aldık çoğu banka kampanyası sms çekmeden dahil olunduğu için gözümden kaçmıştı bu sefer bu kampanyadan yaralanacak arkadaşlar dikkat etmesi bakımından burayada koyalım .. sms ile kampanyaya dahil olunuyor gözden kaçmasın :-)) -
Kur biraz oynayınca fiyatlarda hissedilir olmuş hemen. Nexus 4 ü 999 a satmamışlar mıydı ?quote:
Orijinalden alıntı: AdkA
Haziran hb kampanyasından beri maximum göremedim sitelerde. Sonunda geldi. Bu kampanya döneminde s4e güzellik yapılırsa alırım herhalde.
Alıntıları Göster -
Aynen bende sms yüzünden 111 TL puandan olmuştum n11 kampanyasında. Site harcamalarında sms olmazdı maximum ters köşe yaptı.quote:
Orijinalden alıntı: Roosevelt
Kur biraz oynayınca fiyatlarda hissedilir olmuş hemen. Nexus 4 ü 999 a satmamışlar mıydı ?
Alıntıları Göster -
"Kurun yükselişi" ile değil "kurun yükselişini bahane etme" ile bağlantısı var bazı telefonlardaki fiyat artışı. Neden tüm telefonları ekilemedi diye sormak gerek...quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Aynen bende sms yüzünden 111 TL puandan olmuştum n11 kampanyasında. Site harcamalarında sms olmazdı maximum ters köşe yaptı. -
FOTOĞRAF MAKİNASI ALALIM DEDİK ACABA PARALEL İTHALAT ÜRÜNÜMÜ SATIYORLAR..TEKNOSAYI ARADIM RESMİ İTHALATÇI GARANTİSİ ALTINDA DEDİLER..KLİKSA YI SORDUM AYRI BİRİMLER DEDİ..KAFAM KARIŞTI..quote:
Orijinalden alıntı: wurtz
"Kurun yükselişi" ile değil "kurun yükselişini bahane etme" ile bağlantısı var bazı telefonlardaki fiyat artışı. Neden tüm telefonları ekilemedi diye sormak gerek... -
bende nexus 4 ya da optimus g alacaktım,world ya da bonus bekliyordum,kötü oldu..peşin paraya maximumu olan birine bakacağız artık..quote:
Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi
FOTOĞRAF MAKİNASI ALALIM DEDİK ACABA PARALEL İTHALAT ÜRÜNÜMÜ SATIYORLAR..TEKNOSAYI ARADIM RESMİ İTHALATÇI GARANTİSİ ALTINDA DEDİLER..KLİKSA YI SORDUM AYRI BİRİMLER DEDİ..KAFAM KARIŞTI..
Alıntıları Göster -
Sms onayı falan beklemek gerekli mi?quote:
Orijinalden alıntı: kesaplix
bende nexus 4 ya da optimus g alacaktım,world ya da bonus bekliyordum,kötü oldu..peşin paraya maximumu olan birine bakacağız artık..
Alıntıları Göster -
Eşime telefon alacağım. Hatta Note 2 alayım mı diye başlık da açtım. Optimus G pro tavsiyesi gelmişti. O da Kliksa'da yok.quote:
Orijinalden alıntı: heroesx
Sms onayı falan beklemek gerekli mi?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bende345
Eşime telefon alacağım. Hatta Note 2 alayım mı diye başlık da açtım. Optimus G pro tavsiyesi gelmişti. O da Kliksa'da yok.
http://www.kliksa.com/arama/e986/#Ara:e986 -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan
quote:
Eşime telefon alacağım. Hatta Note 2 alayım mı diye başlık da açtım. Optimus G pro tavsiyesi gelmişti. O da Kliksa'da yok.
http://www.kliksa.com/arama/e986/#Ara:e986
Pardon...Dün alelacele bakmıştım görememişim demek ki. Fakat bu seferde siyah yok. Beyaz da 200 lira daha pahalı. Garip geldi. Özellikleri karşılaştırmadım ama...Model kodu aynı.
Şu an hanımın kullandığı telefon beyaz. Yenisini alınca onu ben kullanayım diyorum. Fakat beyaz olması işi bozuyor. Bu sefer siyah bir makine alayım diyorum.
-
puanı yatan varmı halen yatmadı benmki .söylemesine engec bu gün verilecektiquote:
Orijinalden alıntı: bende345quote:
Orijinalden alıntı: Hakan
quote:
http://www.kliksa.com/arama/e986/#Ara:e986
Pardon...Dün alelacele bakmıştım görememişim demek ki. Fakat bu seferde siyah yok. Beyaz da 200 lira daha pahalı. Garip geldi. Özellikleri karşılaştırmadım ama...Model kodu aynı.
Şu an hanımın kullandığı telefon beyaz. Yenisini alınca onu ben kullanayım diyorum. Fakat beyaz olması işi bozuyor. Bu sefer siyah bir makine alayım diyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: achillus79
puanı yatan varmı halen yatmadı benmki .söylemesine engec bu gün verilecekti
benimkide yatmamış henüz -
benim sabah yatmamıştı şimdi baktım yatmış :)quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burakquote:
Orijinalden alıntı: achillus79
puanı yatan varmı halen yatmadı benmki .söylemesine engec bu gün verilecekti
benimkide yatmamış henüz
Alıntıları Göster
-
benimde yüklenmiş puanlarquote:
Orijinalden alıntı: husamabi
benim sabah yatmamıştı şimdi baktım yatmış :)
Alıntıları Göster -
çıldıracağım bende n11 yatmadı şimdi de bu yatmamışquote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
benimde yüklenmiş puanlar
Alıntıları Göster -
benim de bugün yatmış. internet alışverişinde kullanılabiliyormu bu puanlar siz nasıl kullanıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: sevmeksucmu
çıldıracağım bende n11 yatmadı şimdi de bu yatmamış
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: sevmeksucmu
çıldıracağım bende n11 yatmadı şimdi de bu yatmamış
aynı problem bendede var 111 tl n11 için 100 de bu kampanya için toplam da 211tl maxipuanım yüklenmemiş.
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- shell 150 tl
- vodafone numara taşıma faturalı
- tod süper dolu paket
- kırmızı fırsat 16 gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X