Şimdi Ara

Klima ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar eve klima almayi düşünüyorum bana bu konuda bilgileriniz lazım. Araştırdım samsung AR9500 ve DemirDöküm A4 Inverter Klima Veya aklimda olanlar beko-arçelik-vestel Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. 12 btu aralığında düşünüyorum kullanacagımız oda ise 5 metre uzun 5 metre geniş durumda yani kare bi oda güneş sadece sabah 2 saat vuruyor, o kadar. 1750-2000 tl arası düşünüyorum varsa aklınızda bana önerebileceğiniz sessiz çalışması daha mantıklı Bir çok klima var Uğur Airfel Regal vs vs.

• Çok üst segment, bilinen o meşhur 1-2 markanın dışında hemen hepsi birbiri ile aynıdır. Ben marka model işlerine bakmıyorum ancak mantık ve teknik olarak 1-2 yorum yaparım müsade ederseniz.

bahsettiğiniz metrekarenin metamatiksel hesabına göre 25 / 2.2 x 1000 = 11363BTU çıkar. çok daha derin hesaplamak isterseniz imzamdaki konuda detayları mevcut, arzu ederseniz bakabilirsiniz.
    Bu şartlarda anormal bir tavan yüksekliğiniz ve sıra dışı bir durumunuz yok ise size 12000BTU klima yeterli olacaktır.
    Günümüz teknolojisi ile üretilen neredeyse tüm markalar 3 aşağı 5 yukarı birbirleri ile aynı olduğundan dolayı sizin asıl odaklanmanız gereken nokta, size uzun garanti veren (mesela 5 yıl garanti verenler var) montaj ve sonrası servis hizmetlerinde sizi üzmeyecek, arkasında bilinen firmalar olan markaları tercih etmeniz tavsiye edilir.
    Montaj esnasında vakum yapılması, açtıkları delikleri alçı ile kapatmaları, uzun boru kullanıldıysa ilave gaz işlemi, delikleri delmeden önce BOSCH GMS 100M gibi aygıtlarla duvarın altından elektrik tesisatı veya boru geçiyormu gibi kontrolerin yapılması, kırıcı uç yerine PUNCH kullanılması gibi konularda bilinçli ve duyarlı servisleri olan markaları tercih etmeniz elbette ki öncelikli tavsiye sebebimiz olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOSCH İNVERTER KLİMA
    16 yıl önce açıldı
    Klima Servisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.