Şimdi Ara

BOSCH İNVERTER KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BUGÜN BİRKAÇ MARKA YA BAKTIM BAZILARI SERVİS SIKINTISI VAR,İLGİNÇ OLAN BEKO YA GİTTİM SENİN İSTEDİĞİN GİBİ İNVERTER YOK 24.000 BTU LU DEDİLER BANA ANLATTIĞI TEK DIŞ ÜNİTE İLE 4 İÇ ÜNİTELERE İNVERTER DENİYOR DEDİ ORDAKİ GÖREVLİ KAFAYI ÇORBA ETTİLER SONRA SİEMENS E GİTTİM ORAYA DEDİM BEKO BÖYLE DEDİ DİYE O OLURMU YAA DEDİ,1 İÇ ÜNİTE İLE 1 DIŞ ÜNİTE OLDUUĞNU SÖYLEDİ RAHATLADIM,NEYSE İŞTE BÖYLE BEN ŞİMDİ BOCH BU MODELLERE BAKTIM NETTE SİZLERİNDE YORUMLARINIZI ALMAK İSTEDİM,ARTI SI VE EKSİ Sİ AÇISINDAN ONA GÖRE KARAR VERCEM HENÜZ KARAR VERMİŞ DEĞİLİM....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..........

BOSCH İNVERTER KLİMA

BOSCH İNVERTER KLİMA

• Bildiğim kadarıyla Bosch'un inverter fiatı Mitsubishi'ye yakın bir fiyat. Mitsubishi varken Bosch almak mantıklı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

Bildiğim kadarıyla Bosch'un inverter fiatı Mitsubishi'ye yakın bir fiyat. Mitsubishi varken Bosch almak mantıklı değil.

Mitsubishi den inverter 24.000 btu ve 12.000 btu tavsiye edebileceğin model var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarisli

quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

Bildiğim kadarıyla Bosch'un inverter fiatı Mitsubishi'ye yakın bir fiyat. Mitsubishi varken Bosch almak mantıklı değil.

Mitsubishi den inverter 24.000 btu ve 12.000 btu tavsiye edebileceğin model var mı

MITSUBISHI ELECTRIC 'te 3 çeşit inverter seri var.www.klimaplus.com.tr 'ye girip ürünleri inceleyebilirsiniz. Bence bütün seriler çok iyi.
    Ben 12.000 BTU olan MSZ-HC35VA kullanıyorum. Yazın, 1.950 YTL'ye almıştım. Şimdi, KDV Bizden Kampanyası yapmışlar. Fiyatlar yaza göre çok uygun.
    Ayrıca fiyatlara şurdan da bakabilirsiniz, kendi sitelerinden daha uygun. Bu fiyatlardan daha aşağıya bayilerden alınabilir:
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=17453&sp=brand=mitsubishielectric&sorting=3

Kısaca derim ki; klima işinde Eurovent onayı olan ürünleri tercih ediniz. Bosch, Siemens, Beko, Arçelik, Vestel, Diamond, Samui, Cartel.. gibi piyasada olan birçok üründe Eurovent onayı yoktur. Bu markalar; A enerji sınıfı, sessizlik gibi değerler yazarlar, ancak bu değerler uluslararası bir kurum tarafından onaylanmamış değerlerdir.

Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, Sanyo, Hitachi gibi Japon mallarını tercih ederseniz; bunlar genelde Eurovent onaylı ürünlerdir. Yani bunlarda yazan derğerler gerçek değerlerdir.

Aşağıdaki listede inverter modellerin karşılaştırması var, yazın kendim yapmıştım:
    http://www.dosya.tc/INVERTER.doc.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 18 Aralık 2008; 21:42:53 >

• çok teşekkür ederim bi inceleyim bütceyi fazla zorlamadan bi tercih yapmaya çalışayım bari
  • Başım ağrıdı Yaa Araştır araştır markaların arasında kayboldum gittim,her biri diğerinden farkılı yaa,hangini alam diye karar veremedim,iyi marklar var onların fiyatları uçuk yaa,şöyle orta yollu inverter 24.000 btu ve 12.000 btu 4.000 YTl civarı alabileceğim yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarisli

Başım ağrıdı Yaa Araştır araştır markaların arasında kayboldum gittim,her biri diğerinden farkılı yaa,hangini alam diye karar veremedim,iyi marklar var onların fiyatları uçuk yaa,şöyle orta yollu inverter 24.000 btu ve 12.000 btu 4.000 YTl civarı alabileceğim yok mu ?

En iyisi bir tane Mitsubishi bayisine git, orada anlatırlar, pazarlık yaparsın. Hangi model olursa olsun, Mitsubishi zaten çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 19 Aralık 2008; 8:12:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik 18064 inverter klima
    14 yıl önce açıldı
    ARÇELİK 12000 BTU 12010 KLİMA
    11 yıl önce açıldı
    FUJİTSU KLİMA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mitsu heavy DXK 12 ZS ısınmak böyle bir şeymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.