İnternette buldugum bir bilgilendirici yazıyı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar
Abkay Grup Klima Teknolojileri
Abkay Grup 2007 yılında Abka AŞ ile Özkay Grup arasında yapılan bir ortak girişim ile kurulmuştur. Firmanın kuruluş amacı paylaşarak büyüme ilkesi ışığında Fujitsu Klima Sistemlerinin Türkiye Distribütörlüğü sorumluluğunu taşımaya yöneliktir. Firma Makine Mühendisi Süleyman Hilmi Hacıoğlu, Elektronik Mühendisi Özgür Boz ve Elektronik Mühendisi Gökay Tutulmaz ortak girişimi ile hayata geçmiştir. Yılların verdiği Klima ve Değişken debili klima sistemleri tecrübesi ve bilgi birikiminin kullanılacağı Abkay Grup geleceğe yönelik ciddi pazar payına sahip olmayı hedeflemektedir. Fujitsu Japonya ile yapılan anlaşma gereği Fujitsu Klima sistemleri ve Değişken Debili Airstage V serisi merkezi klima sistemleri Türkiye tek yetkili distribütörü sorumluluğunu üstlenen firma kuruluşu ile beraber tüm sektör ihtiyaçlarına en hızlı en ekonomik ve en teknolojik çözümleri sunmayı ilke edinmiştir. Abkay Grubun temel ilkesi ilk seferde doğru iş yapmaktır. Firma Merkezi İstanbul Abka Plaza’dır. Firma hizmet tesislerinde tüm iş ortaklarını ve proje uygulayıcılarını uygulamalı eğitimlere tutmayı hedeflemiştir.
Firmamız 5 yıllık gelişim hedefleri arasında;
* Pazarda ilk sıralarda yer almak * Tercih edilebilirlik seviyesini yükseltmek * Aranılır ve ulaşılabilir bir marka olmaktır.
Firmamız tüm hizmetlerini yıl sonu yayınlanacak olan yıllık performans raporları ile tüm paydaşlarına paylaşmayı planlamaktadır.
peki arkadaşlar fuji ve fujitsu arasında bir fark varmı değerler fiayatları hemen hemen aynı bizim memlekette fuji var fujitsu yok kalite olarak fark varmı hangisi daha iyi yoksa ikiside iyimi birde merak ettiğim fuji klimanın 12.000 btu inverteri 1.950 ytl daikin 12.000 btu inverteri 1.750 ytl şimdi nasıl oldu fuji daikinden kaliteli mi ki fiyatı yüksek anlamadım.yoksa daikinlerde mi fasona başladı veya fiyatı çok yüksek olup satamayıp aşağı çektiler.
quote:
Orjinalden alıntı: enjoy46
peki arkadaşlar fuji ve fujitsu arasında bir fark varmı değerler fiayatları hemen hemen aynı bizim memlekette fuji var fujitsu yok kalite olarak fark varmı hangisi daha iyi yoksa ikiside iyimi birde merak ettiğim fuji klimanın 12.000 btu inverteri 1.950 ytl daikin 12.000 btu inverteri 1.750 ytl şimdi nasıl oldu fuji daikinden kaliteli mi ki fiyatı yüksek anlamadım.yoksa daikinlerde mi fasona başladı veya fiyatı çok yüksek olup satamayıp aşağı çektiler.
Sayın arkadaşım,bu general-fujitsu-fuji aynı klimadır hangisi işinize gelirse onu alın,biz evimize daıkın aldık,daha oturmuş bir firma türkiye için diye ama bu degilki diger marka kötü asla oda iyi klima çevremizde fuji-fujitsu-general klimaları 10 küsur senedir kullananlar var ve çok memnunlar,
babam eskiden raksada çalışıyordu ve o zamanlar raks getiriyordu bu fujitsu klimaları oradan biliyorum yani fujitsu ve diger 2 klimanında kalitesi yüksek kötü sayılmaz ama getirtici firmada önemli
aksada fuji klimayı getiriyor sizde iyice araştırın ona göre alın