Şimdi Ara

Klima almak için en uygun zaman, marka tavsiyesi, Ankara'da servis tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok param yok, ekonomiğinden klima almayı düşünüyorum. Kış dahil fiyatın en düşük olduğu ay hangisidir?

Önceliklerime gelince;
    1) Temiz işçilik, kusursuz montaj, güvenilir servis(sadece bir iki yıldır Türkiye'de olan ve ne zaman gideceği belli olmayan markalara bakmıyorum)
    2) Fiyat
    3) Sorunsuzluk, uzun ömür
    seçmeli şık: R410a ya da eşdeğeri ozona tecavüz etmeyen gaz içeriği

Hatta marka gözetmeksizin bana Ankara'da tavsiye edebileceğiniz servis ya da satıcı varsa doğrudan onlara başvurayım. Yapılan montajın kalitesine bakmak için taktıkları klimayı görmek isteyebilirim, mağazada ya da başka yerde klimayı çalışırken görüp denemek isteyebilirim. Çok zor bir alışverişe kalkıştığımın ve başıma gelebileceklerin farkındayım. selimtokgoz@yahoo.com
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimtokgoz -- 26 Ağustos 2008; 16:52:47 >

• Hem ekonomik olacak hem r410 gazlı Zor dostum.

Ayrıca fiyatlar artık eskisi gibi düşmüyor sezon sonunda. Bunun yerine klimanın ne iyi bir ısıtma aracı olduklarını reklam ediyor bazı markalar.

Ankara da ısıtmada da kullanacak mısınız ? Oda büyüklüğü ne, izolasyon durumu nedir, camlar çift cam mı, çatı katı mı ? Bilgiler verirseniz size yardımcı olacak cevaplar gelir sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 26 Ağustos 2008; 22:42:36 >
  • Sadece yazın soğutmada kullanılacak. R410 olsa ne güzel olur fakat olmasa da olur. Heat pump, inverter, plasma, ion miyon gereksiz. Oda 28m2 güneş almayan salon. Ama bunun markayla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Başka bir forumda iki ayrı kişi servis kalitesi açısından Arçelik'i öneriyor. Arçelik alırsam başım ağrır mı?
  • Al sen AL
  • Bence bu tarz cihazlar bir kez alınır bence su andawww.iklimsa.com da inanılmaz bi kampanya var %30 indirmli Mit. Heavy ve Sharp klimalarda biraz cebinizden para cıkacaka tabi ama inanın o bahsettiginiz markaya vereceginiz elekrik parasının yarı fıyatını odersınız hem basınız agrımaz hemde bır yıl sonra dıger makıneye gore kara gecmıs olursunuz...

18000 BTU inverter: 1848YTL 12 taksit
    12000 BTU inverter: 1476YTL 12 taksit

kampanya Eylul 13 une kadar ıyı dusunun sonradan pismanlık yasamayın derim ben kısın -15 dereceye kadar ısnımada yapabılıyosunuz. Diger malum cihazın katalogunda ise 3 - 0 dereceler arasında ıse ısınmaya yardımcı dıye belırtıyo zaten saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 27 Ağustos 2008; 21:59:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Al sen AL

Arçelik vs. gibi ürünler alırsanız bunları yaşabilirsiniz diye belirtmek istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.