Şimdi Ara

Klima az üflüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
28.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klimayi açıp radyatore bakin islaklik falan var mi kaçırıyorsa farkedilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta bende de megane 2 var fazla üflemiyor soğutmasıda iyi değil, kronik sorun. Megane ın başlıca sıkıntılarından birisidir klima aklınızda olsun. Yani öyle aman aman birşey beklemeyin.
  • Megane 2 kliması zayıf olan bir araç. Kışın kaloriferi güzel ısıtıyor ama yazın kliması sıkıntı.

• ?

• Arkadaş soğutmasında sorun yok sadece havayı az üflüyor demiş,millet hala gaz kaçağı var gazı bitmiş vs demiş.

Hocam polen filtresi yeni olduğuna göre muhtemelen kalorifer motorunda sıkıntı var. Farklı Megane2 ile üfleme hızını karşılaştırın sonuç belirgin olarak farklı ise oto elektrikçi lerine danışın. Bir çok araçda kalorifer motoru için torpido sökülmesi gerekiyor. Torpido sökülüp takılması çok teferrüatlı ve alengirli bir iş çok rahatsız etmiyorsa elletmeyin yada işinin erbabı bir usta arayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Arkadaş soğutmasında sorun yok sadece havayı az üflüyor demiş,millet hala gaz kaçağı var gazı bitmiş vs demiş.

Hocam polen filtresi yeni olduğuna göre muhtemelen kalorifer motorunda sıkıntı var. Farklı Megane2 ile üfleme hızını karşılaştırın sonuç belirgin olarak farklı ise oto elektrikçi lerine danışın. Bir çok araçda kalorifer motoru için torpido sökülmesi gerekiyor. Torpido sökülüp takılması çok teferrüatlı ve alengirli bir iş çok rahatsız etmiyorsa elletmeyin yada işinin erbabı bir usta arayın.

Sadece torpido sokulecekse ben de sokerim torpidosu . ama kalorifer motoru solda

• Allah bu sıcakta sürücülere sabır versin ne diyeyim, 3 gündür istanbul trafiğinde 300 km yaptım araba sürmekten bıktım
     Klima az üflüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Arkadaş soğutmasında sorun yok sadece havayı az üflüyor demiş,millet hala gaz kaçağı var gazı bitmiş vs demiş.

Sadece torpido sokulecekse ben de sokerim torpidosu . ama kalorifer motoru solda

Hocam torpido derken torpido gözü değil. Konsol komple sökülür. Aracınızda sökülmesi gerekir mi gerekmez mi bilmiyorum. Fakat genelde birçok araç da sökülmeden motora ulaşılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.