Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.779
Cevap
242
Favori
283.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

demir dokumden uzak durun. ben aldim mennun degilim

tşk dostum ama baksana fıyata.adamın nasıl kafasını kurcalıyorlar :)

4 yildir kullaniyorum, gayet memnunum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu var fırsat yok
    daha doğrusu sans yok
  • Buradan 12 taksitle 7 yıl garantili baymak elite 12000 btu aldık. Maximum kart ile kargo dahil 884 e geldi. Gümüş iyon filtresi, kendini temizlemesi ve kumandanın olduğu yerin sıcaklığını hissetmesi gibi özellikleri var.

http://www.ucuzbeyazesya.com.tr/?urun-653-Baymak-ELITE-12-CHS-Duvar-Tipi-Split-Klima--STOKTAN-AYNI-GUN-KARGO-.html&ref=akakce&v=1.76

Ürün Detayları
    Kapasite ve Verim Özellikleri

Soğutma Kapasitesi 9.000 / 12.000 / 18.000 / 24.000 Btu/h

Isıtma Kapasitesi 9.050 / 12.000 / 19.800 / 25.590 Btu/h

Tipi Duvar Tipi Split Klima

I Feel (Hissetme Fonksiyonu) Evet

İyonizer Teknolojisi Evet

Uyku Modu Evet

Dijital Ekran Evet

Gümüş İon Filtre Evet

Nem Alma Özelliği Evet

LCD Uzaktan Kumanda Evet

24 Saat Programlanabilme Evet

Kompresör Tipi Rotary Kompresör

Auto Cleaning Evet(Elite 09 ve 12 modellerinde)

Anti Bakteriyel Filtre Evet

Aktif Karbon Filtre Evet

Toz Filtre Evet

İşletme Özellikleri

Heat Pump Sistemi ile Isıtma Evet

Buz Çözme (Defrost) Özelliği Evet

3 Fan Hızı Koruması Evet

3 Dakika Guvenlik Koruması Evet

Yedek Parça Temin Etme Garantisi 10 Yıl

Ek Isıtıcı Rezistans Hayır

Garanti Süresi

Garanti Suresi ( Cihaz ) 7 Yıl

Garanti Suresi ( Kompresör ) 7 Yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 19 Haziran 2012; 19:22:00 >

• Arkadaşlar bu "ALTUS" marka klima acaba Arçelik-LG ile birebir aynı olabilir mi? Biliyorsunuz aynı malları farklı markalıyorlar, Altus ihracat markası Türkiye dışına gidiyor normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboli97

bende halkalı arenapark kipadan altus alk 5120/5121 modelini 720 tl ye montaj dahil aldım. arçelik servisi bugün gelip montajını yaptı. akşam eve gidince deneyip yorum yazıcam. ben altusu alırken 699 tl ye seg 12000 btu da vardı. ama arçelik vestelden sıcak geldi

not: geçen hafta yüzde 20 indirim kampanyası vardı altus için. o sırada aldım. birde 12000 lik son klimaydı aldığım.

aarçelikteki modellerle birebir olma ihtimali var mıdır? yani aynı model, aynı malzeme farklı marka basılması durumu.
  • Ben Praktiker' den 9.000 lik Zass klimayı 799TL ye aldım, 20 metrekarelik, öğleden sonra güneş alan salonu kısa sürede gayet güzel soğutuyor
  • Airfel turkuaz gold serisi 18000 btu düşünüyorum olmazsa arçelik.bu 2 marka nasıldır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abu34 -- 19 Haziran 2012; 22:31:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç metre kareye kaç BTU klima gerekir oranları varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben Praktiker' den 9.000 lik Zass klimayı 799TL ye aldım, 20 metrekarelik, öğleden sonra güneş alan salonu kısa sürede gayet güzel soğutuyor

aslında biraz pahalı almışsın zass,gree nin üretimi bir marka ben geçen sene gree nin kendi markasıyla sattığı 9000 lik klimayı koçtaş dan 699 a almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

bende halkalı arenapark kipadan altus alk 5120/5121 modelini 720 tl ye montaj dahil aldım. arçelik servisi bugün gelip montajını yaptı. akşam eve gidince deneyip yorum yazıcam. ben altusu alırken 699 tl ye seg 12000 btu da vardı. ama arçelik vestelden sıcak geldi

not: geçen hafta yüzde 20 indirim kampanyası vardı altus için. o sırada aldım. birde 12000 lik son klimaydı aldığım.

aarçelikteki modellerle birebir olma ihtimali var mıdır? yani aynı model, aynı malzeme farklı marka basılması durumu.

aynen öyle. kullanma klavuzu ve teknik bilgileri dahil aynı. linkteki ürünle aynı özelliklerde ve görünümde.

dün akşam kullanma imkanı buldum. iç ünite biraz sesli ama görevini yapıyor. aşağı yukarı 20 metrekare izolasyonlu odada problem yok. daha sessiz bir klima olarak samsung boracay modellerine bakmanızı tavsiye ederim. fiyat tabiki pahalı fakat karşılığını veriyor. bir yakınım kullanıyor ordan biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

aynen öyle. kullanma klavuzu ve teknik bilgileri dahil aynı. linkteki ürünle aynı özelliklerde ve görünümde.

dün akşam kullanma imkanı buldum. iç ünite biraz sesli ama görevini yapıyor. aşağı yukarı 20 metrekare izolasyonlu odada problem yok. daha sessiz bir klima olarak samsung boracay modellerine bakmanızı tavsiye ederim. fiyat tabiki pahalı fakat karşılığını veriyor. bir yakınım kullanıyor ordan biliyorum.

tesekkurler. acaba inverter modellerinde de ayni durum var midir? arcelik-lg inverter ler fena degiller, altus birebir ayni olsa arcelik marka ve bayi marjini odemekten kurtuluruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkurler. acaba inverter modellerinde de ayni durum var midir? arcelik-lg inverter ler fena degiller, altus birebir ayni olsa arcelik marka ve bayi marjini odemekten kurtuluruz.

altus marka klimanın inverter modeli yok sanırım. webte biraz araştırırsanız olmadığını görürsünüz. altus uygun fiyatlı klimalar için arçeliğin yan markası gibi bir şey sanırım. vestel ve seg gibi. ilerde her teknoloji gibi inverter özelliğide yaygınlaştığında ve ucuzladığında altusunda inverter modellerini görebiliriz diye düşünüyorum.

• takippp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

12000 lilk ınverter klıma arıyorum yarın alacagım buyuk ıhtımallehttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-maldives-inverter-12000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi-aqv12pslnand/productDetails.aspx?productId=evsammaldiv12ps&categoryId=17453 bu var ne dersınız

hepsiburada'dan almayacaksın değil mi ?

• .yok hocam ornek olsun dıye verdım :)
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayar Samsung İnverter Klimalarda kampanya yapmış.
    Benim Klimaya ihtiyacım var. Fakat pek bilgim yok.
    20 metrekare güneşi çok az gören, zemin kat için 12000 Btu Samsung Maldives İnverter klima almak istiyorum.
    Sizce yeterli mi?
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=DAPEVB&k3=sogutucular

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

altus marka klimanın inverter modeli yok sanırım. webte biraz araştırırsanız olmadığını görürsünüz. altus uygun fiyatlı klimalar için arçeliğin yan markası gibi bir şey sanırım. vestel ve seg gibi. ilerde her teknoloji gibi inverter özelliğide yaygınlaştığında ve ucuzladığında altusunda inverter modellerini görebiliriz diye düşünüyorum.

Evet bugün biraz araştırdım altus da inverter yok.

18bin btu en ucuz 1170 tl ye buldum.
    Servis standart dışı montaj için ek ücert talep ediyor.

Samsujng boracay da uygun fiyatlı, 1200 tl civarına bulursam onu da bi değerlendiricem.

Samsung boracay kullanan, yada kullanıcı yorumları hakkında fikir sahibi var mı? Arçeliğe göre daha mı sessizdir yada daha kalitelidir diyebilir miyiz?

Inverter klima düşünmüyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar Samsung İnverter Klimalarda kampanya yapmış.
    Benim Klimaya ihtiyacım var. Fakat pek bilgim yok.
    20 metrekare güneşi çok az gören, zemin kat için 12000 Btu Samsung Maldives İnverter klima almak istiyorum.
    Sizce yeterli mi?
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=DAPEVB&k3=sogutucular

arkadasım o klima metro da 1259 tl ayrıca advantage ye yuzde 10 chip veriyor 1259-125= 1134 tl ye gelıyor

Siz yanlış bakıyorsunuz. 9000 Btu olanı 1259 TL.
    Ayrıca Halk Bankasının Advantage kartına Puan vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

klima fiyatları çok yüksek nedense. uygun bulduğum iki klima fiyatları aşağıda. 9000 BTU fiyatları 100 TL daha ucuz.

Seg Duvar Tipi Split Klima 12000
    699,90 TL Montaj Dahil

Baxi Elite A Sınıfı 12000 BTU Klima 7 Yıl Garanti
    699,00 TL + 100 TL Montaj
    http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/6578

baxi elite 12000 btu'yu 1 hafta önce taktırdım. gayette memnunum. işçilikle birlikte 800 TL'ye mal oldu ama 7 yıl kayıtsız şartsız garanti veriyorlar. yani sadece iç mekanizması yada sadece şurası 7 yıl diye bir şart yok. 10 yıl yedek parça, 7 yıl garanti. normalde klimalar 2 yıl, en fazla 3 yıl garantilidir. garantiyi uzatmaya kalksanız ne kadar para isterler bilmiyorum. klima fiyatını hesaplarkan bunu da düşünün.

9000 btu düşünen varsa fiyatı 599 + 100 TL montaj

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.