Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.779
Cevap
242
Favori
283.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunuda belirtmek isterim. Bilmeyenler için. Arçelik - LG Klima fabrikasında İç ünite bölümünde çalışmış biri olarak.

Arçelik - Lg - Beko - Altus - Grundig - Bloomberg markaları aynı fabrikada üretiliyor. Tamamen aynı malzemeler kullanılıyor. Tek fark BTU'su yuksek ürünlerin Fanları değiştiriliyor. Onun dışında herhangi bir fark yok. bilginiz olsun. Çok para ödemeyin Markalara.
  • 1- 20 metrekare salonumda hem soğutma, hem ısıtmada kullanmak için kaç BTU'luk klima almam lazım?
    2- Hangi marka almam lazım? Mitsubishi, Daikin gibi klimaların fiyatı yüksek. Bu paralar verilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacyof_x

Arkadaşlar sizce 970 lira verip 7 yıl garantili baymak elite 12000 btu mu almak daha mantıklı yoksa 2 yıl garantili samsung boracay 12000 btu mu ? Baymak kullanmış biri bilgi verebilir mi klima hakkında ne derece iyi soğutuyor ne kadar sesli çalışıyor gibi..

merhaba. iş yerimde baymak elite 12000 btu kullanıyorum ve kardeşimin evinde samsung boracay 12000 btu var. her ikiside soğutma işlemini başarıyla yerine getiriyor. fakat bana göre en büyük fark ses konusunda. samsung boracay klima oldukça sessiz. benim baymak elite ona göre daha sesli çalışıyor. tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboli97

quote:

Arkadaşlar sizce 970 lira verip 7 yıl garantili baymak elite 12000 btu mu almak daha mantıklı yoksa 2 yıl garantili samsung boracay 12000 btu mu ? Baymak kullanmış biri bilgi verebilir mi klima hakkında ne derece iyi soğutuyor ne kadar sesli çalışıyor gibi..

merhaba. iş yerimde baymak elite 12000 btu kullanıyorum ve kardeşimin evinde samsung boracay 12000 btu var. her ikiside soğutma işlemini başarıyla yerine getiriyor. fakat bana göre en büyük fark ses konusunda. samsung boracay klima oldukça sessiz. benim baymak elite ona göre daha sesli çalışıyor. tercih sizin.

sağolun cevap için, ne kadar sesli çalışıyor acaba, uyurken rahatsız edecek kadar değildir heralde? Birde ısıtma işleminde hangisi daha başarılı, ikiside çok soğuk havalardada ısıtabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SugarFreak -- 25 Haziran 2012; 10:53:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

Şunuda belirtmek isterim. Bilmeyenler için. Arçelik - LG Klima fabrikasında İç ünite bölümünde çalışmış biri olarak.

Arçelik - Lg - Beko - Altus - Grundig - Bloomberg markaları aynı fabrikada üretiliyor. Tamamen aynı malzemeler kullanılıyor. Tek fark BTU'su yuksek ürünlerin Fanları değiştiriliyor. Onun dışında herhangi bir fark yok. bilginiz olsun. Çok para ödemeyin Markalara.

Merhaba chamurpeace,

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben geçen hafta şirkete Arçelik aldım. Gerçi pazarlıkla uygun fiyata aldım ancak adamların getirdiği klima motorunun kutusunun üstünde Arçelik-Beko-Altus logosu görünce, keşke Altus bulup alsaydım dedim. Vestel-Regal gibi Arçelik-Altus benzerliği var. Aynen reklamlardaki gibi Regal almak varken neden Vestel alayım. Ama aldık bir kere Arçelik'i...

• vestel lg-beko yada arçelik hangisini tercih edersiniz sessizlik açısından fln 1400lirayı geçmese iyi olur
  • e-bay sitesinden araştırma yaparken LG mobil klima buldum 9000btu fiyat 79,90 dolar ve gönderim ücrestiz ama satıcıya güvenemedim.satıcı üye olalı 2 ay olmuş vede satışında yalnızca 3 adet farklı ürün var ve onların fiyatlarıda 79,90 dolar fiyat süper ama işte ne kadar güvenilir o tartışılır.Aslında alımı yapıp ürünün gönderimini beklemek gerekiyor.Sonucta e-bayda gg gibi ürün gelmedi yada farklı bir ürün gelirse paranızı iade ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 25 Haziran 2012; 14:24:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baboli97

quote:

sağolun cevap için, ne kadar sesli çalışıyor acaba, uyurken rahatsız edecek kadar değildir heralde? Birde ısıtma işleminde hangisi daha başarılı, ikiside çok soğuk havalardada ısıtabiliyormu?

ses konusunda klimanın iç ünitesinin montajının nereye yapıldığı önemli. sizden uzak bir yerdeyse ses azalır. benim klimam oturduğum yerin sağ üstünde çalışıyor ve oldukça yakın diyebiliriz. bunların dışında dış üniteninde bir sesi var. onunda yakınlığı ve uzaklığı sorun olabiliyor. kendi gözlemime göre samsung dış ünitesi küçük ve plastik kaplı. yani sactan değil. bu sesi oldukça azaltıyor. iç ünitesinde ise yanına kadar yakaştığınızda bile rahatsız edici bir ses yok. aslında imkanınız olsa çalışan klimayı dinleyebilseniz net bir karar verebilirdiniz. çünkü bu ses konusu göreceli bir kavram. bana göre samsung baymaktan sessiz. bununla beraber her ikiside iyi soğutuyor. ısıtma konusunda ise samsung un teknik bilgisinde -5 dereceye kadar ısıtır yazıyor. baymağınkini bilmiyorum. ısıtma amaçlıda kullanmadım. son olarak inverter olmayan klimalar çok soğuklarda maalesef ısıtma işlemini gerçekleştiremiyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

e-bay sitesinden araştırma yaparken LG mobil klima buldum 9000btu fiyat 79,90 dolar ve gönderim ücrestiz ama satıcıya güvenemedim.satıcı üye olalı 2 ay olmuş vede satışında yalnızca 3 adet farklı ürün var ve onların fiyatlarıda 79,90 dolar fiyat süper ama işte ne kadar güvenilir o tartışılır.Aslında alımı yapıp ürünün gönderimini beklemek gerekiyor.Sonucta e-bayda gg gibi ürün gelmedi yada farklı bir ürün gelirse paranızı iade ediyor.

Çok iyimiş ya. Bende mi alsam. Vergi yok vs yok. Ama bunun boyutuna kıllanıp gümrükte açıp bakarlar. O parayı etmez deyip göndermezler içeri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

quote:

e-bay sitesinden araştırma yaparken LG mobil klima buldum 9000btu fiyat 79,90 dolar ve gönderim ücrestiz ama satıcıya güvenemedim.satıcı üye olalı 2 ay olmuş vede satışında yalnızca 3 adet farklı ürün var ve onların fiyatlarıda 79,90 dolar fiyat süper ama işte ne kadar güvenilir o tartışılır.Aslında alımı yapıp ürünün gönderimini beklemek gerekiyor.Sonucta e-bayda gg gibi ürün gelmedi yada farklı bir ürün gelirse paranızı iade ediyor.

Çok iyimiş ya. Bende mi alsam. Vergi yok vs yok. Ama bunun boyutuna kıllanıp gümrükte açıp bakarlar. O parayı etmez deyip göndermezler içeri.

o değilde dünden beri satıcıya mesaj attaım ürünün fiyatı neden bu kadar düşük diye bana hala dönmedi.ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: kampanyaci

quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

quote:

Orijinalden alıntı: kampanyaci

Geçen hafta 600-900 tl aralığında bir klima almak için birçok modeli inceledim. Koçtaş'ın kendi markası Blyss'in 9.000 BTU 649 TL, yine Koçtaş'ta Rubenis 9000 BTU 699 TL idi. Ücretsiz montajla.

Bauhaus'ta 599 TL'ye Baxi vardı 9000 BTU. Ama onlarda 100 TL montaj istiyorlar. Yine 699 yaptı.

Sonrasında Arçelik'ten peşin 90030 modeli 850 TL'ye aldım. Normal fiyatı 940 TL gibi. Akakce'de 880 en ucuz. 850 TL'ye bayisinden aldım. 3 yıl garantili.

Eğer ucuz bir ürün istiyorsanız 100-150 TL daha verin, Türkiye'de üretilmiş, parçaları ucuz olan, servis ağı geniş yerli markaları tercih edin. Çin'de üretilenlerin parça sorunu olabilir. Baxi klimamızın kartı bozuldu. Adamlar 350-400 TL masraf çıkardı. Gittik Arçelik'i aldık.

Ürün bu:

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

Kartı tamir ettirebilirdiniz.50-100 tl fiyat aralığında.Güle güle kullanın.

Hem baymak servisi, hem de bagimsiz servis 350-400 tl fiyat cikardi. Bu fiyatlari duyunca 6 yillik klimadan hayir gelmez dedim ve yenisini aldim.

Tesekkurler...

ben özellikle sordum. bütün parçalar 7 yıl garantili dediler. nasıl sizden ne için para istiyorlar anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

o değilde dünden beri satıcıya mesaj attaım ürünün fiyatı neden bu kadar düşük diye bana hala dönmedi.ilginç

Bir sonuç alabildinizmi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mfk86

quote:

quote:

quote:

Bir sonuç alabildinizmi acaba ?

Hayır hala bekliyorum.Az önce tekrardan mesaj yolladım.Sanırım satıcı malezyalı oranın saati şuanda 11:00 geliyor.

• arkadaşlar sadece sogutma amaçlı en az elektrik parası verecegim bi klima önerebilirmisiniz.
  • kliksada iç ünite ve dış ünite ayrı satılıyor. acaba 2 iç ünite 1 dış ünite alıp aynı anda sadece 1'i çalışacak şekilde iki odaya da montaj yapmak mumkun mudur?
  • Arkadaşlar inverterli samsung maldives aqv18pslnand ürünün 2068 liraya satın aldım ve bence mükemmel bir klima. Öncelikle sessiz modunda gerçekten çok sessiz ve antalyada 30 m2 odayı sessiz modunda bile çok rahat soğutuyor. Elektrik harcama ve enerji değerleride bence gayet iyi. 18000 BTU klima düşünenler ve toshiba yada mitsubishiye en az 1500 tl fazla para vermemek isteyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan014

kliksada iç ünite ve dış ünite ayrı satılıyor. acaba 2 iç ünite 1 dış ünite alıp aynı anda sadece 1'i çalışacak şekilde iki odaya da montaj yapmak mumkun mudur?

bende bunu merak etmiştim hep aynı anda değil farklı zamanlarda tek dış ünite ile farklı 2 oda soğutulabilir mi? multisplitlerde bu özellik var fakat çok pahalı. benim dediğim 2 iç ünite için herbirine elektro vana takılarak hangi iç üniteyi çalıştırmak istediğimizde onun vanası açılarak yapılamazmı bu işlem? bence yapılabilir ama birazcık elektronik bilgisine ihtiyaç var fakat ben pek anlamam elektronikten. anlayan varsa aydınlatabilir mi?
  • Arkadaşlar evimiz antalya 'da salonumuz için düşünüyoruz 28 m²
    sizce uygun mu?
    Beko BKE 7675 D Inverter Klima

1569,00 TL Adet KOÇTAŞ WORD 12 TAKSİT 2 AY ERTELEMELİ

• Programlama (Timer)
    • Antialerjik filtr
    • Temizleme amaçlı otomatik iç ünite kurutma fonksiyonu
    • Elektrik kesintilerinden sonra otomatik olarak tekrar çalışma
    • İç ortam konforunu arttıran homojen hava dağılımı sistemi (Chaos Swing)
    • Korozyona dayanıklı gold fin dış ünite
    • Otomatik hava yönlendirme (Sağ-Sol)
    • Güç Kaynağı: 220-240/50 V/ HZ
    • Kapasite: Soğutma 13000 Btu/h
    • Kapasite: Soğutma 3812 W
    • Kapasite: Isıtma 15200 Btu/h
    • Kapasite: Isıtma 4457 W
    • Güç Tüketimi Soğutma: 1000 W
    • Güç Tüketimi Isıtma: 1070 W
    • Nem Alma Kapasitesi: 1.3 L/h
    • Soğutucu Akışkan: R410A
    • Enerji Sınıfı: A
    • Verimlilik Oranı (EER): Soğutma 3.81 W/W
    • Verimlilik Oranı (COP): Isıtma 4.17 W/W
    • Ses Seviyesi: İç Ünite < 25 (dBA)
    • Ses Seviyesi: Dış Ünite < 47 (dBA)
    • Boyutlar: İç Ünite (GxYxD) 810x300x210 mm
    • Boyutlar: Dış Ünite (GxYxD) 720x500x230 mm
    • Ağırlık (Net): İç Ünite 8.5 kg
    • Ağırlık (Net): Dış Ünite 28 kg
    • Garanti: 3 yıl
    • Garanti, ürün montajı yetkili servis tarafından yapıldığı taktirde geçerlidir.
    • Ürün montajı için Beko Hizmet Merkezi'ne 444 1 404 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
    • Bu ürün Yurtiçi Kargo tarafından ücretsiz olarak teslim edilmektedir. Aynı sipariş içerisindeki diğer ürünlerin teslimatı ise Horoz Lojistik tarafından yapılacaktır. Bundan dolayı siparişinizde yer alan tüm ürünler birlikte teslim edilemeyebilir!

13000 Btu

• quote:

Orijinalden alıntı: xegean

Arkadaşlar inverterli samsung maldives aqv18pslnand ürünün 2068 liraya satın aldım ve bence mükemmel bir klima. Öncelikle sessiz modunda gerçekten çok sessiz ve antalyada 30 m2 odayı sessiz modunda bile çok rahat soğutuyor. Elektrik harcama ve enerji değerleride bence gayet iyi. 18000 BTU klima düşünenler ve toshiba yada mitsubishiye en az 1500 tl fazla para vermemek isteyenlere tavsiye ederim.

Ben de Antalya'da yaşıyorum.
    Beko ile samsung arasında kalmıştım Koçtaşa gittim bugün görevliye sordum
    Samsung yeni giriyor bu işe dedi servisinde sıkıntı olabilir filan dedi.
    Siz ne kadar zaman kullanıyorsunuz.Antalya 'da nereden aldınız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcal -- 30 Haziran 2012; 20:49:56 >

• ben gecen hafta hizlialdan gecen hafta samsung boracay aldim. 3 gun sonra elim gecti cagri merkezini aradim bana 9 gun sonra randevu verdiler. istanbul avrupada 4 tane servisi var. ben pisman oldum. bilginize sunulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.