Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ö+y=m , ROLLING STONES Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.780
Cevap
243
Favori
283.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Boracay 12.000 lik hizlial dan 3 gündür çalıştırıyorum.. Servis 7 gün sonra geldi taktı.. 899TL /12 ben memnunum.. Gayet sessiz. Tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

quote:

Orijinalden alıntı: mfk86

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

quote:

e-bay sitesinden araştırma yaparken LG mobil klima buldum 9000btu fiyat 79,90 dolar ve gönderim ücrestiz ama satıcıya güvenemedim.satıcı üye olalı 2 ay olmuş vede satışında yalnızca 3 adet farklı ürün var ve onların fiyatlarıda 79,90 dolar fiyat süper ama işte ne kadar güvenilir o tartışılır.Aslında alımı yapıp ürünün gönderimini beklemek gerekiyor.Sonucta e-bayda gg gibi ürün gelmedi yada farklı bir ürün gelirse paranızı iade ediyor.

http://www.ebay.com/itm/290732993323?_trksid=p5197.c0.m619#ht_777wt_1424

Çok iyimiş ya. Bende mi alsam. Vergi yok vs yok. Ama bunun boyutuna kıllanıp gümrükte açıp bakarlar. O parayı etmez deyip göndermezler içeri.

o değilde dünden beri satıcıya mesaj attaım ürünün fiyatı neden bu kadar düşük diye bana hala dönmedi.ilginç

Bir sonuç alabildinizmi acaba ?

Hayır hala bekliyorum.Az önce tekrardan mesaj yolladım.Sanırım satıcı malezyalı oranın saati şuanda 11:00 geliyor.

bu klima değil. air conditioner. gunde 12 litre su harcayan bi işe yaramayan alet. yorumları forumda mevcut. zaten burdaki fiyatı da 150 civarı olması lazım

• Bugün evime gelen broşürde gördüm nasıl fırsat alınır mı?

Klima Fırsatları Burada Toplansın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: tootpick

Bugün evime gelen broşürde gördüm nasıl fırsat alınır mı?

1000 liranın altında fiyata görmedim.İyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

e-bay sitesinden araştırma yaparken LG mobil klima buldum 9000btu fiyat 79,90 dolar ve gönderim ücrestiz ama satıcıya güvenemedim.satıcı üye olalı 2 ay olmuş vede satışında yalnızca 3 adet farklı ürün var ve onların fiyatlarıda 79,90 dolar fiyat süper ama işte ne kadar güvenilir o tartışılır.Aslında alımı yapıp ürünün gönderimini beklemek gerekiyor.Sonucta e-bayda gg gibi ürün gelmedi yada farklı bir ürün gelirse paranızı iade ediyor.

http://www.ebay.com/itm/290732993323?_trksid=p5197.c0.m619#ht_777wt_1424

Çok iyimiş ya. Bende mi alsam. Vergi yok vs yok. Ama bunun boyutuna kıllanıp gümrükte açıp bakarlar. O parayı etmez deyip göndermezler içeri.

o değilde dünden beri satıcıya mesaj attaım ürünün fiyatı neden bu kadar düşük diye bana hala dönmedi.ilginç

Hayır hala bekliyorum.Az önce tekrardan mesaj yolladım.Sanırım satıcı malezyalı oranın saati şuanda 11:00 geliyor.

bu klima değil. air conditioner. gunde 12 litre su harcayan bi işe yaramayan alet. yorumları forumda mevcut. zaten burdaki fiyatı da 150 civarı olması lazım

Arkadaşım bu klima bilip bilmeden yorum yapıyorsun.Sıcak hava tahliye borusu var ayrıca 9000 btu yazıyor zaten hava üfleme cihazlarında btu mu var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bu klima bilip bilmeden yorum yapıyorsun.Sıcak hava tahliye borusu var ayrıca 9000 btu yazıyor zaten hava üfleme cihazlarında btu mu var?

Bello Aus Herneyoutube
    My New LG LP0910WNR Portable Air Conditioner
    http://www.youtube.com/watch?v=0at4awldFeQ

arkadaşlar bir ses yok dimi ?

• Bu gümrükte takılır mı ki bu ya takılsa nekadar ceza öderiz ki acaba ? bi cevap verin arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Cihazı satan eleman malezyalı ve profiline 2 tane nefatig yorum gelmiş.Ayrıca bugün tekrardan şöyle bir gözgezdirdim hemen hemen aynı fiyattan başka bir satıcı başka bir klima satmakta ve o satıcıda malezyadan yani olayı tam olarak anlayamadım.Bir dümen dönüyor sanki bunların haricindeki satıcılara baktığımda hiçbirinin türkiye gönderisi yok sanırım gönderi ücretleri yüksek çıktığından göndermiyorlar.Ayrıca arkadaş biri bu gümrüge takılır mı diye sormuş takılsa bile yüzde 20 vergi ödersin 89 dolar olsa 17,8 vergi verirsin hepsi bu

• Teşekkür ederim Lg yi satan arkadaşın 62 tane sattığı bilgisi var sizin gönderdiğinizin 15 tane bu tür hileler yapılabilir mi ?
  • quote:

Cihazı satan eleman malezyalı ve profiline 2 tane nefatig yorum gelmiş.Ayrıca bugün tekrardan şöyle bir gözgezdirdim hemen hemen aynı fiyattan başka bir satıcı başka bir klima satmakta ve o satıcıda malezyadan yani olayı tam olarak anlayamadım.Bir dümen dönüyor sanki bunların haricindeki satıcılara baktığımda hiçbirinin türkiye gönderisi yok sanırım gönderi ücretleri yüksek çıktığından göndermiyorlar.Ayrıca arkadaş biri bu gümrüge takılır mı diye sormuş takılsa bile yüzde 20 vergi ödersin 89 dolar olsa 17,8 vergi verirsin hepsi bu

http://www.ebay.com/itm/SHARP-10000-BTU-Portable-Air-Conditioner-Ion-AC-110V-Wholesaler-Directory-List-/280912339256?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4167ae2138#ht_3796wt_1287

sizin verdiğiniz link teki 110v yazmış satıcı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiex

quote:

Cihazı satan eleman malezyalı ve profiline 2 tane nefatig yorum gelmiş.Ayrıca bugün tekrardan şöyle bir gözgezdirdim hemen hemen aynı fiyattan başka bir satıcı başka bir klima satmakta ve o satıcıda malezyadan yani olayı tam olarak anlayamadım.Bir dümen dönüyor sanki bunların haricindeki satıcılara baktığımda hiçbirinin türkiye gönderisi yok sanırım gönderi ücretleri yüksek çıktığından göndermiyorlar.Ayrıca arkadaş biri bu gümrüge takılır mı diye sormuş takılsa bile yüzde 20 vergi ödersin 89 dolar olsa 17,8 vergi verirsin hepsi bu

sizin verdiğiniz link teki 110v yazmış satıcı ?

Evet haklısınız şimdi farkettim o zaman bu ürün olur sanırım

• 3 satışı olan satıcıdan ürün almayı düşünmüyorsunuz değil mi? Gümrüğe takılırsa sadece vergi ile kurtulamayabiliriniz.Elektronik eşyalarda eksta mavzuatlar var.Gümrükte takdir diye birşey var.Bu malzemenin Türkiye fiyatını göz önünde bulundururlar.

Ayrıca paranızda uçabilir.Bana paypal güvenli demeyin.Bir yakınımız 300 doları iç oldu.

Feedback hileleri ebayde yapılan birşey.Power seller olsa sorun değil diyeceğim.

Tüm bunlara rağmen riske girmek isterseniz para sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 2 Temmuz 2012; 13:54:31 >
  • Arkadaşlar samsung marka klimalarla ilgili genel izlenimlerim şöyle:

Servis: Bu konuda 9-10 gün bekleme yaşayanlar haklıdır. Bana şu an yazın en sıcak günleri olduğu için çok yoğunuz ancak 3-4 gün sonrasına randevu verebiliyoruz dediler. Nitekim pazartesi aldığım klimayı ancak cuma günü taktılar. Diğer markalardaki durumu bilmiyorum. Bana 4 gün biraz fazla geldi. Ama 10 gün bekleyenler olduğunu duyduğum için çok ses çıkarmadım. Servisi vakumlama olayının standart olduğunu ve ben söylemesem bile yapacaklarını söylediler. Klimanın montajı yaklaşık bir saat sürdü. Vakumlama süresi dahil.

Malzeme kalitesi: Bu konuda çok yorum yapacak bilgim yok ancak malzeme kalitesinin toshiba veye mitsubishi seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Fakat diğer birçok markadan da çok iyi olduğuna eminim. Samsung maldives serisindeki filtrelerde diğer klimalardan farklı.

Garanti: 3 yıl garantisi var. Bence en az 4 yıl olmalıydı. Samsungun birçok beyaz eşyada 4+3 yil garantisi var. Ama klimalarda şu an için daha yeni 2 yıldan 3 yıla çıkarmışlar.

Isıtma/Soğutma: Şoğutması gayet güzel. Isıtmasını daha deneyemedim. Ama en güzeli antalyada dışarıda sıcaklık 45 derece iken bütün gün durmadan çalışırken en ufak hissedilebilir bir ses çıkarmıyor. (sessiz modunda). Yani neredeyse sıfır ses. Klimanın en beğendiğin yönü bu sıfır ses olayı oldu. Sessiz modunu kapatınca diğer klimalarla yaklaşık aynı seviyede ses var.

• quote:

Orijinalden alıntı: xegean

Arkadaşlar samsung marka klimalarla ilgili genel izlenimlerim şöyle:

Servis: Bu konuda 9-10 gün bekleme yaşayanlar haklıdır. Bana şu an yazın en sıcak günleri olduğu için çok yoğunuz ancak 3-4 gün sonrasına randevu verebiliyoruz dediler. Nitekim pazartesi aldığım klimayı ancak cuma günü taktılar. Diğer markalardaki durumu bilmiyorum. Bana 4 gün biraz fazla geldi. Ama 10 gün bekleyenler olduğunu duyduğum için çok ses çıkarmadım. Servisi vakumlama olayının standart olduğunu ve ben söylemesem bile yapacaklarını söylediler. Klimanın montajı yaklaşık bir saat sürdü. Vakumlama süresi dahil.

Malzeme kalitesi: Bu konuda çok yorum yapacak bilgim yok ancak malzeme kalitesinin toshiba veye mitsubishi seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Fakat diğer birçok markadan da çok iyi olduğuna eminim. Samsung maldives serisindeki filtrelerde diğer klimalardan farklı.

Garanti: 3 yıl garantisi var. Bence en az 4 yıl olmalıydı. Samsungun birçok beyaz eşyada 4+3 yil garantisi var. Ama klimalarda şu an için daha yeni 2 yıldan 3 yıla çıkarmışlar.

Isıtma/Soğutma: Şoğutması gayet güzel. Isıtmasını daha deneyemedim. Ama en güzeli antalyada dışarıda sıcaklık 45 derece iken bütün gün durmadan çalışırken en ufak hissedilebilir bir ses çıkarmıyor. (sessiz modunda). Yani neredeyse sıfır ses. Klimanın en beğendiğin yönü bu sıfır ses olayı oldu. Sessiz modunu kapatınca diğer klimalarla yaklaşık aynı seviyede ses var.

Selam
    Bende Antalya'dayım 28 m² oda için samsung maldives inverter 18000 btu almayı düşünüyorum.
    Siz Antalya'dan mı aldınız.Ne kadara aldınız acaba?

• Ben netteenucuz diye biryerden aldım....Fiyat arama motorlarında en ucuz orası görünüyordu...Ancak şu anda ellerinde 18 btu kalmamış. Ama kesinlikle yerel samsung bayilerinde çok pahalı benim 2050 liraya aldığım klimayı pazarlıkla 2300'e indirebilmiştim. Yani samsung klimaları internetten almazsan uygun bir fiyat bulmak çok zor. Sanırım metro larda da var. Ancak orada da fiyat 2400 diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xegean

Ben netteenucuz diye biryerden aldım....Fiyat arama motorlarında en ucuz orası görünüyordu...Ancak şu anda ellerinde 18 btu kalmamış. Ama kesinlikle yerel samsung bayilerinde çok pahalı benim 2050 liraya aldığım klimayı pazarlıkla 2300'e indirebilmiştim. Yani samsung klimaları internetten almazsan uygun bir fiyat bulmak çok zor. Sanırım metro larda da var. Ancak orada da fiyat 2400 diye hatırlıyorum.

arkadaşım burada kampanyalı ürün var. hemde 850tl. siz neye 2400tl verdiniz.

quote:

• baymak kimin garantisi altında?
  • leroy merlinde regal 599 tl her sey dahil,cok iyi fiyat geldi bana
  • quote:

Hocam ilandaki klima nerede satılıyor? Mobilden bakıyorum ve resim kalitesi kotu😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: baboli97

quote:

quote:

quote:

quote:

bende halkalı arenapark kipadan altus alk 5120/5121 modelini 720 tl ye montaj dahil aldım. arçelik servisi bugün gelip montajını yaptı. akşam eve gidince deneyip yorum yazıcam. ben altusu alırken 699 tl ye seg 12000 btu da vardı. ama arçelik vestelden sıcak geldi

not: geçen hafta yüzde 20 indirim kampanyası vardı altus için. o sırada aldım. birde 12000 lik son klimaydı aldığım.

aarçelikteki modellerle birebir olma ihtimali var mıdır? yani aynı model, aynı malzeme farklı marka basılması durumu.

aynen öyle. kullanma klavuzu ve teknik bilgileri dahil aynı. linkteki ürünle aynı özelliklerde ve görünümde.

http://www.arcelikyetkilisaticisi.com/Arcelik-12028-Klima-Arcelik-12000-btu-A-enerji-klima-kampanya-urunu_67.html#0

dün akşam kullanma imkanı buldum. iç ünite biraz sesli ama görevini yapıyor. aşağı yukarı 20 metrekare izolasyonlu odada problem yok. daha sessiz bir klima olarak samsung boracay modellerine bakmanızı tavsiye ederim. fiyat tabiki pahalı fakat karşılığını veriyor. bir yakınım kullanıyor ordan biliyorum.

tesekkurler. acaba inverter modellerinde de ayni durum var midir? arcelik-lg inverter ler fena degiller, altus birebir ayni olsa arcelik marka ve bayi marjini odemekten kurtuluruz.

altus marka klimanın inverter modeli yok sanırım. webte biraz araştırırsanız olmadığını görürsünüz. altus uygun fiyatlı klimalar için arçeliğin yan markası gibi bir şey sanırım. vestel ve seg gibi. ilerde her teknoloji gibi inverter özelliğide yaygınlaştığında ve ucuzladığında altusunda inverter modellerini görebiliriz diye düşünüyorum.

Evet bugün biraz araştırdım altus da inverter yok.

18bin btu en ucuz 1170 tl ye buldum.
    Servis standart dışı montaj için ek ücert talep ediyor.

Samsujng boracay da uygun fiyatlı, 1200 tl civarına bulursam onu da bi değerlendiricem.

Samsung boracay kullanan, yada kullanıcı yorumları hakkında fikir sahibi var mı? Arçeliğe göre daha mı sessizdir yada daha kalitelidir diyebilir miyiz?

Inverter klima düşünmüyorum artık.

18000 btu 1170 ytl nerde buldunuz?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.