Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.779
Cevap
242
Favori
283.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygun boru ve gaz ayarı ile 15 metre bile sorunsuz
  • Kipadan aldığım altus marka klimayı arçelik servisi 1 gün erken gelerek kurulumu yaptı. Birkaç saatlik kullanımdan sonraki yorumum soğutması gerçekten çok iyi. Şuan aldığıma pişman değilim. Artık sıcaklar vız gelir bana darısı klima almayı düşünenlere.
  • benim ev küçük 80m2 arka çocuk odasına 9000 degilde daha küçük ebetlarda sadece 3,5mt*2,5mt ebatlı bir oda yı neyle sogutabilirim?daha küçük btu klima varmı?Ekte oda resmi var çektigim yer kapı girişi arkadaşla ordayken çekmiştim küçük çocuk odası tabir edilen alan için tavisye lasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 17 Temmuz 2012; 13:08:13 >
  • Salon için klima ayrıca alcam tabi
  • Samsung'un klima servisi kötü mü ? Şuana kadar inverter olarak samsung'u ucuz bulabildim.

Gerçi salonumuza GREE almıştım koçtaştan geçen sene kurulumunu ücretsiz airfel servisi yapmişti. kurulumdan da memnun kalmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicey2

Kipadan aldığım altus marka klimayı arçelik servisi 1 gün erken gelerek kurulumu yaptı. Birkaç saatlik kullanımdan sonraki yorumum soğutması gerçekten çok iyi. Şuan aldığıma pişman değilim. Artık sıcaklar vız gelir bana darısı klima almayı düşünenlere.

bende kipadan 12000 lik klima aldım. bir kaç haftadır kullanıyorum. evet soğutması beklendiği gibi. fakat ses konusunda hiç memnun kalmadım. iç ünitenin sesi en düşük fan hızında bile sesli diyebilirim. fiyat uygun ve servis arçelik. bunlara diyecek bir şey yok ama ses konusunda bana göre rahatsız edici. alacaklar bunuda düşünsün derim.
  • bende seg in kini aldım, altus 12000 lik kalmamıştı, yani mecburiyetten bunu almak zorunda kaldım, seg 12000 likte 700 liraya 12 ay vadeli bilgilerinize, bağlandıktan sonra kısa bi yorum geçerim, neyini yazıcam ki altı üstü, seg yani, önemli olan kısım montaj, vakum, teknik, yoksa daha ucuzu yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

bende seg in kini aldım, altus 12000 lik kalmamıştı, yani mecburiyetten bunu almak zorunda kaldım, seg 12000 likte 700 liraya 12 ay vadeli bilgilerinize, bağlandıktan sonra kısa bi yorum geçerim, neyini yazıcam ki altı üstü, seg yani, önemli olan kısım montaj, vakum, teknik, yoksa daha ucuzu yok yani

Hocam öyle demeyin. Ben de SEG 9000 BTUluk Klima almayı düşünüyordum ama şikayetvar.com üzerinde aynı marka model klimanın hiç soğutmadığı ile ilgili son 2 günde verilmiş 2 şikayeti okuyuna vazgeçtim!

Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Nasıl soğutmsı falan?

Bakınız:

www.sikayetvar.com
    Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1265608/seg-9000-btuluk-klima-sogutmuyor/lst2z

www.sikayetvar.com
    Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1263716/seg-klima-sogutmuyor-ve-iade-almiyorlar/fyxw4

• Beyler kendi LG klimam var yeni eve taşınırken ben sökmüştüm tabi gazı kaçtı hortumlar pert şimdi klimacıları arıyorum montaj 160TL Gaz 160TL borunun metresi 35TL anlicanız boruyu döşüyolar e dedim ben bu paraya nerdeyse yeni klima alırım 18000lik klimam.Bir tavsiyeniz var mı bu işi daha ucuza yapan veyahutta montajı kendim yapsam falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

bende seg in kini aldım, altus 12000 lik kalmamıştı, yani mecburiyetten bunu almak zorunda kaldım, seg 12000 likte 700 liraya 12 ay vadeli bilgilerinize, bağlandıktan sonra kısa bi yorum geçerim, neyini yazıcam ki altı üstü, seg yani, önemli olan kısım montaj, vakum, teknik, yoksa daha ucuzu yok yani

arkadaşlar ürün r22 gazlı, ürün kutusunda yeşilce etikette A sınıfı falan yazıyor insanın inanası gelmiyor fakat, umut fakirin ekmeği dir hesabına A enerji sınıfı olduğunu ümit ediyorum, gerçekler elektrik faturasında ortaya çıkacak tabi ki,

ürün sesli mi??? Ya bu o kadar göreceli bi kavram ki, EVET bana göre sesli, ama uyumaya çalıştım gayet tabi güzelce uykuya geçtim sahura kadar da hiç uyanmadım gürültü yüzünden, yani sizler için salonda oturma grubunda uyudum sırf sesten uyuyabilecekmiyim diye

bu klimanın 9000 liğini en küçük odaya dahi tavsiye etmem, almayın, yetmez, sıkışır makine, zorlanır, üzülürsünüz ... (yetersiz kapasiteden ötürü kesinlikle iade filan almıyorlar)

üründe, turbo, ionizer, uyku modu, zamanlayıcı, ısıtıcı, belirlenen saatte otomatik açılma kapanma gibi bir sürü fonksiyon var,

klimayı otomatik modda 26 C ye ayarlıyorum, fan ayarı da otomatikte, birde turbo tuşuna basıyorum, bütün gücüyle yarım saat soğutma yapıyor, bu esnada ağız çıkış sıcaklığı enn düşük 14 C görebildim, (buraya dikkat iyi klimalarda 4 - 3 - 2 C bile görenler var), yarım saat sonunda artık dur-kalk yapıyor kompresor, elektrik tüketimi açısından böyle olmak zorunda,

bulunduğu oda 24 m2 + 8/10m2 de büyükçe kapalı balkonu var+ artı antreye açılan bir kapı daha var, ısı kaçısı çok yani, balkona ve antreye sürekli bi çıkış söz konusu,

gelelim klima bu şartlarda ne yapıyor (oda ısısı 28 C iken), içeriyi asla buz gibi yapamıyor, iklimlendiriyor, terlemiyorsunuz, don-paça gömlek oturmuyorsunuz, yemeğinizi çayınızı ağız tadıyla içiyorsunuz, uyuyabiliyorsunuz vs. vs.

notlar, klimayı beyaz diye aldım gri çıktı, iyide oldu, zamanla sararıp çirkin bi renge dönmeyecek, küçük bi ürün değil, enine boyuna ben burdayım diyor, oyuncak gibi durmuyor yani, kumandası oyuncak gibi ama, küçük, narin, arçelik 3 yıl, vesteller 2 yıl garantili, vestelin (seg) borular bakır, son olarak yazıyorum kesinlikle 9000 lik filan almayın ...

• arçeliğin kini taktırsak nasıl olur, bugün alınsa yarın da takarlarmı acaba? 2 gün hafta sonu göl olduk evde, ara kat ve yüksek olmasına rağmen hiç doğru düzgün rüzgar esmedi mahvolduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arçeliğin kini taktırsak nasıl olur, bugün alınsa yarın da takarlarmı acaba? 2 gün hafta sonu göl olduk evde, ara kat ve yüksek olmasına rağmen hiç doğru düzgün rüzgar esmedi mahvolduk...

servis yogunsa 2 günü bulur ama takarlar kısa sürede.
    ama bence büyük bişey alacaksanız Arçelik önceliginiz olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arçeliğin kini taktırsak nasıl olur, bugün alınsa yarın da takarlarmı acaba? 2 gün hafta sonu göl olduk evde, ara kat ve yüksek olmasına rağmen hiç doğru düzgün rüzgar esmedi mahvolduk...

servis yogunsa 2 günü bulur ama takarlar kısa sürede.
    ama bence büyük bişey alacaksanız Arçelik önceliginiz olmasın.

hocam peki hbden aşağıdaki linkteki ürünü alsak bunun dışarıya takılan motoru yok mu nasıl geliyor bu kargoyla, bir de bu iş görür mü? tavsiye edebileceğiniz fp ürünü var mı, salona 12binlik yeter benim odaya düşünüyordum 7binlik, misafir gelse odaya sığmayız diye salon düşünüyorum şuan.

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-boracay-12000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi-aq12tsmnstk/productDetails.aspx?productId=evsambora12&categoryId=17453#Gorseller

• Dış üniteside geliyor. iç üniteside.
    Ama dikkat et Hb'de satılan ürünlerin çogunda montaj dahil degil.
    yani birde montaj ücreti ödemek zorunda kalabilirsin.

Bence koçtaş , pratiker tarzı yerlere bak , eğer sadece sogutma amaçlı düşünüyorsan. bu yerlerde montaj dahil. ariyorsun gelip kuruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Dış üniteside geliyor. iç üniteside.
    Ama dikkat et Hb'de satılan ürünlerin çogunda montaj dahil degil.
    yani birde montaj ücreti ödemek zorunda kalabilirsin.

Bence koçtaş , pratiker tarzı yerlere bak , eğer sadece sogutma amaçlı düşünüyorsan. bu yerlerde montaj dahil. ariyorsun gelip kuruyorlar.

teşekkür ediyorum
  • samsung boracay 9000 lik şu an kaça satılıyor arkadaşlar uygun bir link veren olursa memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Mitsubishi MSZ-GE 18.000 inverter var yaklasik 1 senedir.
    Hem sessizlik acisindan, hem calisma performansi (daha genis ve uzun mesafe verme), elektrik acisindan oneririm.
    Su an fiyat olarak bilgim yok, ancak gecen sene 2400TL civarindaydi.

http://www.klimaplus.com.tr/Urunler/Ev-Ofis-Klimalari/Split-Klimalar/MSZ-GE-Deluxe-Power-Inverter-Duvar-Tipi-Split-Klim.aspx

mitsubishi elektrik MSZ SERİSİNDEN 12 likALDIM 6 YIL OLDU ÇOK AZ YAKIYOR. ŞUAN 24 SAATTE 1.5 TL-1.85TL CUVARINDA YAKITI VAR çok memnunum.
    arkadaşımızda çok şanslı. güle güle kullanın

• arkadaşlar mobil klimalar hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? bildiğim kadarıyla hortumunu yine dışarıya vermek zorundasınız ve cam açık kalıyor doğal olarak. işe yarar bir şey midir? klimalarla ilgili teknik bir bilgim yok. alırken nelere dikkat etmem gerekir? fiyatları vs. de önemli tabii. şimdiden tşk.
  • biz de iyi bir klima taktirmayi dusunuyoruz eve.ilk defa klima taktiricaz.ev dubleks guney bati cephe.ogleden sonra ful gunes aliyor.ve sanirim bu 18000btu dan asagi olmamali klima.mitsubishi electric alsak nasil olur sizce veya alternatif bir marka.kaliteli ve guclu olmasini ozellikle istiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb den regal 12lik aldım.
    markaya göre pahalı bir fiyatı vardı.850tl
    50 tl çek kullandım.100tl daha çek verdi.40tl de world ten gelecek.
    12 taksitle 660tl ye maloldu.

sadece soğutma için kullanılacağı için inverter almadım.markaya da para vermek istemedim.
    kendimi regal reklamında oynuyor gibi hissettim.
    ama iyi mi yaptım bilmiyorum?bu markayı kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.