Şimdi Ara

KLİMA GAZI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Orjinalden alıntı: therimes

benim ruhsatta 1135 kg yazıyor bilginize, corolla efsane kasaları dedikleri gibi çok abartıyorlar arkacamı otomatik olmayan klima hatta abs si olmayan tek hava yastığı olan 98 corollalara bile 14-15 lira istiyorlar abartıyorlar bence de ?

bir bilmeyen daha al işte.
    96 model aracım klimam 4 cam otomatik elektrikli aynalar var arkadaşım aracımda ayrıca otomatk vites ve merkezi kilit falan var..
    ayrıca 98 model special modelleri var onlarda ekstradan abs klima havayastığı vs vs de var önce öğren sonra yaz..ok

senin aracında olabilir ben araba pazarında olmayanlara baktım. çok abartılıyor bu arabalar bom boşuna bile 12-15 arası fiyat istiyorlar. Yazık değmez 9-10 ancak etmezmi 10-12 yaşında araba

• Arkadaşlar 2016 klima kampanyası yaptık foruma özel gelenlere
    Klima gazı + polen filtresi + klima dezenfekte ilacı + klima sistem temizliği
    SADECE 40 TL Gaz alman Duppont markadır.1 YIL GARANTİLİDİR.
    Servisimize gelen araçların motor temizliği ÜCRETSİZ
    Servisimize gelen araçların OBD Testi ÜCRETSİZ
    Yeni ADRESİMİZ : Yeni başkent sanayi sitesi 1808.sok no:33 Batıkent/ANKARA
    SALİH USTA 0530 301 54 31 Benzer isimlerle karıştırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihusta06

Arkadaşlar 2016 klima kampanyası yaptık foruma özel gelenlere
    Klima gazı + polen filtresi + klima dezenfekte ilacı + klima sistem temizliği
    SADECE 40 TL Gaz alman Duppont markadır.1 YIL GARANTİLİDİR.
    Servisimize gelen araçların motor temizliği ÜCRETSİZ
    Servisimize gelen araçların OBD Testi ÜCRETSİZ
    Yeni ADRESİMİZ : Yeni başkent sanayi sitesi 1808.sok no:33 Batıkent/ANKARA
    SALİH USTA 0530 301 54 31 Benzer isimlerle karıştırmayın

usta selamlar,

Ustanın yerine gittim, dupont tüpten bosch makina ile gaz basıldı, idare eden bir polen filtresi dezenfektan vs. uygulandı, 40 TL ödendi ... gayet güzel soğutuyor, tavsiye olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan1907 -- 27 Haziran 2016; 18:04:23 >
  • 2011 model 90 bg TDCI focus aracım var.Klima soğutmasından hiç memnun değilim.Servise gösterdim gazını doldurdular.Sağolsunlar para almadılar.Ancak hala soğutma iyi değil.Serinlemek için fanı 4. kademede çalıştırıp dışarıdan hava almayı kapatıyorum.
    Gerçi Mersin de yaşıyorum hava bayağı sıcak ama bu fordlar genelde bu şekilde klima performansı düşükmüdür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.