Şimdi Ara

KLİMA GAZI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da focus araca klima gazı en uygun nerede doldurabiliriz

Ford servisi 600/700 gr gaz için 90 + kdv fiyat söylüyor

Fazla fiyat geldi bana

• benim focusada klima gazı dolduttuk ama garanti kapsamında para almadılar bence servis en garanti çözüm
  • Allah Allah. Garanti süresinde ...Bu ne gazı arkadaşlar ? 2004 Corolla nın daha klimasına el vurulmadı...Çok şükür...Dördüncü yıl dolmak üzere...Akü ve kılima normal..Hiç bir terslik yok...Bundan iyisi can saglıgı....Yeni focus kasasını toyota yapmış olsaydı şimdi araba piyasada karaborsaya düşmüş olurdu...Kapışılırdı. Yeni focus tip olarak çok güzel....Şahsi görüşüm.... Saygılarımla...
  • bence bosh car servis ve muadili kaliteli servislere bi danışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Allah Allah. Garanti süresinde ...Bu ne gazı arkadaşlar ? 2004 Corolla nın daha klimasına el vurulmadı...Çok şükür...Dördüncü yıl dolmak üzere...Akü ve kılima normal..Hiç bir terslik yok...Bundan iyisi can saglıgı....Yeni focus kasasını toyota yapmış olsaydı şimdi araba piyasada karaborsaya düşmüş olurdu...Kapışılırdı. Yeni focus tip olarak çok güzel....Şahsi görüşüm.... Saygılarımla...

Benim 2004 focusumunda klima gazına daha el vurulmadı..Sizinki öyle diye bütün toyotalar öyle aynı olamaz..Yeni Focusun kasasını toyota yapamazdı çünkü ford forddur toyota toyota..Bana kalırsa bu toyotalar amma abartılıyor..İyi ki bi efsane kasayı yaptılar bugun pazarda gördüm 97 model bomboş dökülen toyotalara 15 bin istiyorlardı..12 kağıt eder en fazla millet abartıyor..saygılarımla...

• Ya bırakın ne efsanesi yaa.Yaptılar 1,6 motor.Araç 1000 kg.Hızlı gidiyo diyolar.Gidecek tabi.Ağırlığa baksana...
  • bosh beyaz eşya servisinde bastır servise o kadar para vermeye ne gerek var
    ben öyle yapmıştım

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexflood -- 20 Nisan 2008; 20:00:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isıtma için klima
    6 yıl önce açıldı
    Klima kompresörü yardım
    4 yıl önce açıldı
    Klima gazı(r410a)
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankarada oturuyorsanız; şaşmaz oto sanayi sitesinin üst taraflarında bir ford malzeme satışı yapan bir yer var. bu yerin yanındaki dükkan oto elektrikçisi. klima gazını dolduruyor. bir çokta müşterisi var. firmaların isimlerini bilmiyorum. ancak şaşmaz ın üst taraflarına çıkarsan, ford malzeme satan yeri sorarak rahatlıkla bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

ankarada oturuyorsanız; şaşmaz oto sanayi sitesinin üst taraflarında bir ford malzeme satışı yapan bir yer var. bu yerin yanındaki dükkan oto elektrikçisi. klima gazını dolduruyor. bir çokta müşterisi var. firmaların isimlerini bilmiyorum. ancak şaşmaz ın üst taraflarına çıkarsan, ford malzeme satan yeri sorarak rahatlıkla bulursun.

tarifini biraz daha net yapabilirmisin.

şaşmazın içine girdikten sonra üst tarafına çıkan 2-3 tane anayol var.
  • ana yolların hepsi yukarı çıkıyor. zaten en tepede. yukarı doğru çıkarken ford ustalarına sorarsan orjinal malzeme satan yer varmış buralarda diye , onlarda tarif edecektir. Orjinal malzeme alan ustaların oraya geldiğini biliyorum. bu aralar o tarafta işim yok. olsaydı tam adresi sana verirdim. kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

ana yolların hepsi yukarı çıkıyor. zaten en tepede. yukarı doğru çıkarken ford ustalarına sorarsan orjinal malzeme satan yer varmış buralarda diye , onlarda tarif edecektir. Orjinal malzeme alan ustaların oraya geldiğini biliyorum. bu aralar o tarafta işim yok. olsaydı tam adresi sana verirdim. kusura bakma.

teşekkür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24™

Ya bırakın ne efsanesi yaa.Yaptılar 1,6 motor.Araç 1000 kg.Hızlı gidiyo diyolar.Gidecek tabi.Ağırlığa baksana...

hey allam ya ford kaç kg?motoru kaç arkadaşım ben söyleyim
    ford focus I 1070kg ve 1.6 100bg
    toyota corolla 1040kg 1.6 105veya 114bg

peki ne alaka şimdi ağırlıkla falan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Ya bırakın ne efsanesi yaa.Yaptılar 1,6 motor.Araç 1000 kg.Hızlı gidiyo diyolar.Gidecek tabi.Ağırlığa baksana...

hey allam ya ford kaç kg?motoru kaç arkadaşım ben söyleyim
    ford focus I 1070kg ve 1.6 100bg
    toyota corolla 1040kg 1.6 105veya 114bg

peki ne alaka şimdi ağırlıkla falan ?

Dostum kendin yazmışsın hem daha hafif hem daha güçlü motor...
    Bu araba gitmeyecekte Doğan SLX'mi gidecek

• Konu ile alakası yok ama ağırlık konusunda yanlışlık olmasın arkadaşlar...

Bu resimdekiler Focus I'e ait verilerdir.

KLİMA  GAZI
  • Ustalar bi el atın ben çözemedim bu işi...

Elimdeki kitapçıkta focus 1 makyajlı kasa hb için yüksüz ağırlık "1167-1248" diyor..Yan tarafta da yüksüz ağırlığın içinde soğutma suyu, yağlar %90 dolu yakıt deposu, aletler, yedek lastik ve sürücü (75kg) dahil diyor..

Şimdi bu aracın gerçek ağırlığı ne kadar?
  • Ruhsatta ne yazıyo ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

Konu ile alakası yok ama ağırlık konusunda yanlışlık olmasın arkadaşlar...

Hocam bilende konuşuyo bilmeyende konuşuyo...
    Focus I 1070 Kg imiş ?
  • quote:

quote:

Focus I 1070 Kg imiş ?

ruhsata bakarsanız görürsünüz kaç kg olduğunu kullandığım aracı bana mı öğreteceksiniz?2001 focus ağırlığı ruhsatta 1070kg yazıyor... gerçekten bilende bilmeyende konuşuyo

şu linke bakarsanız ağırlığını görürsünüz.bidahada bilmeden atlamazsınız herşeye

sizin bahsettiğiniz muhtemelen GHIA focuslar olabilir ç.jant,elektrikli koltuk vs ağırlığı arttırmıştır ama benim bahsettiğim focus I Ambiante

gelelim toyota ya efsane olması motorun güçlü olması sorunsuz olması ve yüksek hızlara seri bi şekilde çıkamsından dolayı efsane olarak bilinir.
    bilmeyenler sürmeyenler yorum yazmasın. Ayrıca konu sahibi arkadaşımız klima gazı sormuş siz nelerden bahsediyorsunuz illa tartışacaksınız yani

• quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

quote:

Focus I 1070 Kg imiş ?

ruhsata bakarsanız görürsünüz kaç kg olduğunu kullandığım aracı bana mı öğreteceksiniz?2001 focus ağırlığı ruhsatta 1070kg yazıyor... gerçekten bilende bilmeyende konuşuyo

şu linke bakarsanız ağırlığını görürsünüz.bidahada bilmeden atlamazsınız herşeye

sizin bahsettiğiniz muhtemelen GHIA focuslar olabilir ç.jant,elektrikli koltuk vs ağırlığı arttırmıştır ama benim bahsettiğim focus I Ambiante

gelelim toyota ya efsane olması motorun güçlü olması sorunsuz olması ve yüksek hızlara seri bi şekilde çıkamsından dolayı efsane olarak bilinir.
    bilmeyenler sürmeyenler yorum yazmasın. Ayrıca konu sahibi arkadaşımız klima gazı sormuş siz nelerden bahsediyorsunuz illa tartışacaksınız yani

benim ruhsatta 1135 kg yazıyor bilginize, corolla efsane kasaları dedikleri gibi çok abartıyorlar arkacamı otomatik olmayan klima hatta abs si olmayan tek hava yastığı olan 98 corollalara bile 14-15 lira istiyorlar abartıyorlar bence de ?

• quote:

Orjinalden alıntı: therimes

benim ruhsatta 1135 kg yazıyor bilginize, corolla efsane kasaları dedikleri gibi çok abartıyorlar arkacamı otomatik olmayan klima hatta abs si olmayan tek hava yastığı olan 98 corollalara bile 14-15 lira istiyorlar abartıyorlar bence de ?

bir bilmeyen daha al işte.
    96 model aracım klimam 4 cam otomatik elektrikli aynalar var arkadaşım aracımda ayrıca otomatk vites ve merkezi kilit falan var..
    ayrıca 98 model special modelleri var onlarda ekstradan abs klima havayastığı vs vs de var önce öğren sonra yaz..ok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.