Şimdi Ara

Klima kompresörü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arabayı 6 aydır kullanıyorum alırken kliması arızalıydı 2 tane ustaya gösterdim kompresör dedi, şimdi kompresör aldım usta diyo radyatör değişmesse bunuda bozar yardımcı olur musunuz rica etsem ne yapmalıyım

• Kardeşim demedin mi radyatör de sorun ne diye sen radyatör alırsın usta bu sefer motor indirelim der
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremceylan57

Kardeşim demedin mi radyatör de sorun ne diye sen radyatör alırsın usta bu sefer motor indirelim der
    Eski kompresörden talaş parçaları olabilir diyo temizlensede içerisinde kalıyor 1 ay sonra gene kompresör bozuldu diye yanıma gelirsin dedi
  • Mesut929 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sen başka ustayada sor bi
  • quote:

Hocam sen başka ustayada sor bi
    Değişmeden de oluyor galiba, dediğinize bakılırsa
    Ustama sorup cevap yazıcam
  • Söküp temizlesin yine bir sazan avı
  • quote:

Ustama sorup cevap yazıcam
    Allah razı olsun hocam çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Söküp temizlesin yine bir sazan avı
    Sazan ben oluyorum galiba :)
    Sordum kompresör dağıldıysa radyatör de değişsin dedi.
  • quote:

Sordum kompresör dağıldıysa radyatör de değişsin dedi.
    Sağolasında bunlar bakmadan direk değiştirmeyi talep etti belki dağılmamıştır. Tekrar çok sağol hocam.
    Ne demek hocam sen bir kaç yere göster öyle yaptır kolay gelsin saygılar
  • quote:

Ne demek hocam sen bir kaç yere göster öyle yaptır kolay gelsin saygılar
    Öyle yapacağım saygılar benden allaha emanet ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesut929

Sazan ben oluyorum galiba :)

Alıntıları Göster
    Biraz kaba tabir oldu, evet usta milleti böyle sizi kandırmaya kalkmış demenin kısa şekli
  • geçmiş olsun.

ustanızın dediği doğruysa evet yeni klima kompresörünüz de kısa sürede bozulabilir.

ama klima sisteminde sadece gaz dönüyor diye biliyrum. ustanız ne derece doğru söylüyor tam emin olamadım.

en iyisi başka yerlere de sormak.
  • Kompresör dağılmış ise doğru ama elektronik kısmı bozulmuş ise gerek yok yenilemeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Kompresör dağılmış ise doğru ama elektronik kısmı bozulmuş ise gerek yok yenilemeye.
    Dağılıp dağılmadığına bakmadılar 3 tane ustaya gittim, hepsi radyatör değişmeden olmaz dedi anlamadım.
  • Eğer kompresorun iç yapısı bozulduysa, sıkıştıysa ya da gaz basmıyorsa evet kesinlikle klima radyatörü (kondansor) değiştirmelisiniz. Aksi halde yeni taktığınız kompresor de bozulacaktır. Radyatörü çıkarıp temizliyim öyle takayım gibi bir hataya düşmeyin. Olan paranıza olur.

Eğer kompresorun kafasındaki bobin veya by-pass denilen kuyruktaki elektronik parçası bozuksa radyatörü değiştirmenize gerek yok. Hatta bu parçalardan biri bozuksa bile tek parça değişiyor yani kompresoru tamamen değiştirmenize gerek yok.
  • araç markası Opel mi? klima arızaları konusunda Opel 1 numaradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Eğer kompresorun iç yapısı bozulduysa, sıkıştıysa ya da gaz basmıyorsa evet kesinlikle klima radyatörü (kondansor) değiştirmelisiniz. Aksi halde yeni taktığınız kompresor de bozulacaktır. Radyatörü çıkarıp temizliyim öyle takayım gibi bir hataya düşmeyin. Olan paranıza olur.

Eğer kompresorun kafasındaki bobin veya by-pass denilen kuyruktaki elektronik parçası bozuksa radyatörü değiştirmenize gerek yok. Hatta bu parçalardan biri bozuksa bile tek parça değişiyor yani kompresoru tamamen değiştirmenize gerek yok.
    Bu kadar detaylı kimse bakmıyor hocam malesef, 3 tane usta elini atmadan radyatör değişmeli dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.