|
Nöbetçi Noterde Araç Satışı
-
-
Aynı banka hesaplar arası havale limiti müsaitse anında geçer. -
Limiti vs bilmem de havalenin pazar günü ile alakası yok. -
Direkt geçiyor mu diyorsunuz havale -
Birkaç dakika -
Fast limitlerinde EFT geçer de havale farklı banka ise ve FAST limiti dışında kalıyorsa ilk iş gününe kalmıyor mu? Ama FAST limiti içinde banka farketmeksizin üst üste gönderim yapılabilir.
-
Siz satıcıysanız neden sizi düşünüyorsunuz bunu? bırakın alıcı düşünsün. para hesabınıza gelince imza atarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 27 Nisan 2024; 21:35:2 > -
3 ay önce cumartesi günü nöbetçi noterde araç aldım. Benim ve satıcının ziraat hesabı vardı. Benim yaptığım tek şey mobil şubeden havale limitimi yükseltmek oldu. Para 1 dakikada hesaba geçti imzaları attık. -
Pazar günü o miktardaki havalenin şak diye geçeceğini sanmıyorum. Bankaların mobil uygulamasında araç satışı için kısım var. Ordan göndermek daha mantıklı değil mi.
-
Havale geçer, sürekli yüksel miltar havale eft yapmıyorsanız miktar yüksek olduğu için sadece genel merkezden güvenlik birimi onay için arar onay alır sonrasında hesaba aktarım sağlanır. -
limit yeterli olduktan sonra havale aninda gecer, en fazla banka gondericiyi arayip teyit alirlar.
-
Keşke bilginiz olmadigi konular bilginiz varmis gibi yorum yapmasaniz😂 havale banka içi bir islem olup anında hesaba geçer
-
Ben ev alırken mesai içinde 1 milyonu gönderememiştim. 500.000₺ miş limitim. Şubeden yükselttik öyle yolladım -
Para hesabıma geçmeden imza vermiştim...
-
Meblag yuksek olunca banka onayi gerekebilir. Hafta sonu yavas ilerleyebilir surec. -
hafta içi gündüz araba satarken aynı bankadan havale yaparken bile satıcı ile papaz olduk. paranın hesabına geçmesi 20 dk sürdü. incelemeye girmiş. sonrasında aradılar onaylıyor musunuz diye. evet dedim. hafta sonu sıkıntı olabilir.
-
Hocam sen buralarda harcanıyorsun yav.
-
İsmin baran sanirim . Öğrenmiş olduk 😂
-
Ayna.
Anlaman için senin seviyene indim.
-
Geçen pazar aracımı sattım. Garanti bankasından garantiye havale yaptı alıcı. Önce 1 milyon gönderdi sonra banka hesabına bloke koydu. Bankayı arayıp blokeyi kaldırması 10 dakika sürdü sonra 400 bin gönderdi. Toplamda 10 dakikada bitti.
Benzer içerikler
- toyota hilux 2.4 mtv ne kadar
- lastik yanak tamiri
- en iyi filtre markaları
- istanbul fethiye kaç km
- rölantide yağ lambası yanıyor gaza basınca sönüyor
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- rifter 2024 fiyat listesi
- agrotech araba
- mg hs phev 2024
- pejo 3008 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X