Araç yıkama
Arkadaşlar ön yıkama yapmadan direk köpük atmak zararlı mı çizilme vs ön durulama şart mı kirlerin çıkması içinde...
Worx basınçlı yıkama köpük aparatı tavsiye?
Arkadaşlar worx basınçlı yıkama için köpük aparatı hangisi alınmalı bilen var mı acaba benim baktığım modelde köpük haznesi yok
Gösterge paneli hakkında
Merhaba herkese 2007 model 1.4 tdi fabia aracım kontağı açtığımda ilk çalışmada gösterge hiç tepki vermiyor 30 saniye sonra kendine geliyor, kontağı kapattıktan sonra da hız göstergesi 0 noktasınıda yukarı aşağı titreyerek vuruyor, mazot biterken yanması gereken ışıkta sürekli yanıyor neden bunu yapar?
Klima/kalorifer az üflüyor
Merhaba aracım fabia 1.4 tdi 2007 model, yaz ayındayız malum klima az üflüyor baya soğuk yapsa da üflemesi yetersiz kaloriferde aynı şekilde, polen filtresi değişti, fan motoru çalışıyor her kademede sesi artıyor sorun nerede olabilir
Cam kapatırken gelen ses
Sigorta atma sorunu
Herkese merhaba 2008 fabia 1.4 tdi aracımda sürekli sigorta atıyordu 36 nolu sigorta, plaka ve gösterge sıhhi sigortası, çalıştığım için haftaiçi elektirikçiye gidemedim bende plaka lambalarını söktüm soketleri yerinden çıkardım sigorta atmıyor, merak ettiğim sorun burada mı mı diye sigortası atmıyor
Araba koruması mazot sorunu
Merhaab fabia 1.4 tdi 2008 model aracım, bugün seyir halindeyken araba kendini kilitledi kızdırma bujisi yanıp sönmeye başladı, 1200 devrin üstüne çıkmadı araç gaza bassamda, çeksemde devir sabit duruyordu sonra farkettim mazot hızla azalmaya başladı, kapatıp açtığımda aracı kızdırma bujisi yanmazsa sanki turbo devreye girmiyor gibi oluyordu, turbo hortumunun orada bi ıslaklık vardı niye böyle yapar yardımcı olur musunuz
Araç arıza okuma için tavsiye
|
Araba güneşte çalışmıyor
|
Klima kompresörü yardım
|
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.553 (Bu ay: 402)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası