< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cam kapatırken gelen ses
-
-
Cam krikosunun dişlileri yada pimi olur bunlarda aşınma olunca cam kalkmaz. Camı kaldırırken genelde cam bir seviyeye kadar gelir orada tak tak tak der takılır. Mekanizma değişecek yada tamir edilecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 6 Haziran 2021; 11:10:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam sağolun
fabia kronik arızası. dişlisi var o aşınıyor.
kapı sensör arızası bir, cam dişli arızası iki. her sene bozulur
insanı bıktırır resmen.
şu yapmış, el yatkınlığın varsa uğraş:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 6 Haziran 2021; 15:15:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ABCdiküçgenifabia kronik arızası. dişlisi var o aşınıyor.
kapı sensör arızası bir, cam dişli arızası iki. her sene bozulur
insanı bıktırır resmen.
şu yapmış, el yatkınlığın varsa uğraş:
Kapı far Sensör de arızalı zaten onu geçtim cam da gitti :) el yatkınlığı var dağıttım geçen nereye bakacağımı bilemedim geri topladım
Belki şöyle birşey işinizi görebilir
Skoda Fabia 5J MG 08-14 İçin Sol Ön Cam Mekanizması Tamir Takımı
quote:
Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağıBelki şöyle birşey işinizi görebilir
aslında dandik plastik parça. ki bu yüzden plastik olduğu için çabuk deforme oluyor.
ama sıkıntı söküp takması. söküp takarken ustalar döşeme klipslerini kırıyor. kırınca da giderken tıkı tıkı tıkı diye ses yapıyor klipsler.
fabianin ne arızası varsa bana sorun. 12. seneme girdim
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağıBelki şöyle birşey işinizi görebilir
Baktım da krikonun oturduğu vidaların birinin yuvası kırılmış gevşeklikten dolayı dişlerde kayma yapıyor iyice oturmadığından sanırım vdanın tuttuğu yuvadan bulmam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeniaslında dandik plastik parça. ki bu yüzden plastik olduğu için çabuk deforme oluyor.
ama sıkıntı söküp takması. söküp takarken ustalar döşeme klipslerini kırıyor. kırınca da giderken tıkı tıkı tıkı diye ses yapıyor klipsler.
fabianin ne arızası varsa bana sorun. 12. seneme girdim
Alıntıları GösterBende klipsler yok arabaya aldığımda da yoktu uydurma vidayla tutturmuşlar, kendim söküp takıyorum sizin de sayenizde uğraşmış oluyorum çok teşekkür ederim bundan sonra direk sizi etiketlerim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X