Şimdi Ara

Cam kapatırken gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2008 fabia 1.4 tdi aracımın sol ön camı açarken sorunsuz çalışıyor fakat kaldırırken camı kaldırmıyor, camı gevşettim biraz cam olmadan motor kaldırabiliyor ama yük binince gücü yetmiyor gibi rahatsız edici bir sesle hilti gibi mübarek zorlanırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cam krikosunun dişlileri yada pimi olur bunlarda aşınma olunca cam kalkmaz. Camı kaldırırken genelde cam bir seviyeye kadar gelir orada tak tak tak der takılır. Mekanizma değişecek yada tamir edilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 6 Haziran 2021; 11:10:23 >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam sağolun

• fabia kronik arızası. dişlisi var o aşınıyor.

kapı sensör arızası bir, cam dişli arızası iki. her sene bozulur

insanı bıktırır resmen.

şu yapmış, el yatkınlığın varsa uğraş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 6 Haziran 2021; 15:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

fabia kronik arızası. dişlisi var o aşınıyor.

kapı sensör arızası bir, cam dişli arızası iki. her sene bozulur

insanı bıktırır resmen.

şu yapmış, el yatkınlığın varsa uğraş:

Kapı far Sensör de arızalı zaten onu geçtim cam da gitti :) el yatkınlığı var dağıttım geçen nereye bakacağımı bilemedim geri topladım

• Mesut929 M kullanıcısına yanıt

Belki şöyle birşey işinizi görebilir

Skoda Fabia 5J MG 08-14 İçin Sol Ön Cam Mekanizması Tamir Takımı

https://www.hepsiburada.com/skoda-fabia-5j-mg-08-14-icin-sol-on-cam-mekanizmasi-tamir-takimi-p-HBV000000GZQK?magaza=Bross+Auto

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

https://www.hepsiburada.com/skoda-fabia-5j-mg-08-14-icin-sol-on-cam-mekanizmasi-tamir-takimi-p-HBV000000GZQK?magaza=Bross+Auto

aslında dandik plastik parça. ki bu yüzden plastik olduğu için çabuk deforme oluyor.

ama sıkıntı söküp takması. söküp takarken ustalar döşeme klipslerini kırıyor. kırınca da giderken tıkı tıkı tıkı diye ses yapıyor klipsler.

fabianin ne arızası varsa bana sorun. 12. seneme girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Baktım da krikonun oturduğu vidaların birinin yuvası kırılmış gevşeklikten dolayı dişlerde kayma yapıyor iyice oturmadığından sanırım vdanın tuttuğu yuvadan bulmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

aslında dandik plastik parça. ki bu yüzden plastik olduğu için çabuk deforme oluyor.

ama sıkıntı söküp takması. söküp takarken ustalar döşeme klipslerini kırıyor. kırınca da giderken tıkı tıkı tıkı diye ses yapıyor klipsler.

fabianin ne arızası varsa bana sorun. 12. seneme girdim

Alıntıları Göster

Bende klipsler yok arabaya aldığımda da yoktu uydurma vidayla tutturmuşlar, kendim söküp takıyorum sizin de sayenizde uğraşmış oluyorum çok teşekkür ederim bundan sonra direk sizi etiketlerim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.