Şimdi Ara

Klima/kalorifer az üflüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aracım fabia 1.4 tdi 2007 model, yaz ayındayız malum klima az üflüyor baya soğuk yapsa da üflemesi yetersiz kaloriferde aynı şekilde, polen filtresi değişti, fan motoru çalışıyor her kademede sesi artıyor sorun nerede olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırasıyla klima gazı,kondensator kompresör baktir

• Polen filtresi tıkalı olabilir mi?

• Polen filtresi karbonluysa baya bir düşürüyor hava akışını normal filtre deneyin.

• Polen filtresi yönlü ise ve ters takılmışsa çok az üfler. Aracınıza uygun kaliteli bir marka(mann, filtron gibi) filtre alıp doğru taktığınızdan emin olun. Mann ve filtron distrübitörü filtremarketim sitesinden alabilirsiniz.

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Klima gazı kompresör klima radyatörü yeni yapıldı

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Yeni değişti yağ bakımı filtreler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima soğuturken kesiliyor
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Komple polen filtresini söksem de az üflüyor kendine hayrı yok kaloriferde de aynı yönü ayak cam yapsam da aynı

• Mesut929 M kullanıcısına yanıt

Motorun seside eskisi gibi aynı seviyedeyse motorun hava çıkışını ve pozisyonunu kontrol edin derim sıkıntı orada gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Ağustos 2022; 15:9:41 >
  • Motorun yeri zaten sabit vidaları falan tam oturttum aklıma birşey geliyor ama motor işlem görmüş acaba ters mi bağladılar tersine mi dönüyor

• Sorunu çözdüm başkalarınada belki yardımcı olur soket kabloları ters bağlanmış fan soldan sağa dönüp havayı içeri alması yerine sağdan sola dönüp havayı itiyormuş

• Sayende hallettim çok teşekkür ederim fan motorunun kablosu aşırı ısınıyor bu normal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut929 -- 11 Ağustos 2022; 17:26:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.