Bildirim
Klima/kalorifer az üflüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sırasıyla klima gazı,kondensator kompresör baktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polen filtresi tıkalı olabilir mi?
-
Polen filtresi karbonluysa baya bir düşürüyor hava akışını normal filtre deneyin.
Polen filtresi yönlü ise ve ters takılmışsa çok az üfler. Aracınıza uygun kaliteli bir marka(mann, filtron gibi) filtre alıp doğru taktığınızdan emin olun. Mann ve filtron distrübitörü filtremarketim sitesinden alabilirsiniz.
Klima gazı kompresör klima radyatörü yeni yapıldı
Yeni değişti yağ bakımı filtreler
Komple polen filtresini söksem de az üflüyor kendine hayrı yok kaloriferde de aynı yönü ayak cam yapsam da aynı
Motorun seside eskisi gibi aynı seviyedeyse motorun hava çıkışını ve pozisyonunu kontrol edin derim sıkıntı orada gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Ağustos 2022; 15:9:41 >
Motorun yeri zaten sabit vidaları falan tam oturttum aklıma birşey geliyor ama motor işlem görmüş acaba ters mi bağladılar tersine mi dönüyor
Sorunu çözdüm başkalarınada belki yardımcı olur soket kabloları ters bağlanmış fan soldan sağa dönüp havayı içeri alması yerine sağdan sola dönüp havayı itiyormuş
Sayende hallettim çok teşekkür ederim fan motorunun kablosu aşırı ısınıyor bu normal mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut929 -- 11 Ağustos 2022; 17:26:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X