< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 19 Kasım 2024; 1:7:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Otokar, Foton Tunland G7 ile pikap pazarına giriş yaptı
-
-
Biraz inceleyince hayak kırıklığı oldu.
Kendileri üretmeye başladılar sandım, Çin malıymış. Bir kere yeterince bilgi yok. Teknik özellik için vikipedi bile boş.
Manueli sadece boş paketle getirmişler. O da 5+1 vites ve güvenlikten ESP'yi falan kısmışlar. Böyle "bütçe dostu" olmayı amaçlıyorlarsa yapmasınlar daha iyi.
İyi tarafı ise çekişin sürekli 4x4 ve motorun 2 litre hacminde olması. Daha büyük hacimde olsa vergide daha da üzerdi. MTV'nin binekten ödeneceğini unutmayın.
-
yerli üretim diye yutturankeee yüzde 51 zaten ceptee
DEVVVAM keeeeeeeee
-
Konuyu açan bi de fiyat yazaymış iyiymiş...
Tunland G7'nin 5 ileri manuel vitesli versiyonu 1.350.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 8 ileri otomatik vitesli modellerin fiyatları ise 1.465.000 TL ile 1.600.000 TL arasında değişiyor. Araç, 5 yıl veya 100.000 km ve 8 yıl paslanmazlık garantisiyle kullanıcılarına güven veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 19 Kasım 2024; 20:17:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇİNKAR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takipteyim. Hayırlı olsun ülkemize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiat FULLBACK ne malı? Japon mu?
Mitsu L200'ün ikizi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Banane satışı durmuş,piyasada 2 ay kalabilmiş fullback'ten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiatın 2024 fiyatlarına baktım Fullback yok. Foton'un böyle olacağını sanmıyorum...
-
Manuel şimdilik gelmeyecek. Bize verilen bilgi bu. Sürüş testi yaptım araç harika. Gidişi otomobil sürüyorsun gibi. Virajlara istediğin gibi girip çıkabiliyorsın. Uzun yolda 7.5 yaktı. Niyeti olan herkese nasip olsun inşallah.
bu araçtan alan kullanan var mı acaba
-
zf şanzıman olması güzel vergisi ne kadar acaba bunun
-
2000 motor hacmi olduğu için vergisi çok değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X