|
Yeni Tesla Model Y İspanya'da görüntülendi
-
-
batarya ömrü ne ? kaç km gerçek ortalama menzil sunacak? çinliler gerçek menzil olarak 600kmlere ulaştılar. tesla hala 290km vs dolanıyor.
youtube üzerinde mehmet asir var. sıla yolu diye 2000km yol yapıyor. sürekli 250 290km de bir sarj istiyor tesla.
-
Resimde arkadaki citroen picasso gibi olacak demişler ,çift kat far tasarımlı oluyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 3 Ocak 2025; 20:26:23 > -
Yine aynı çirkin araba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tasarımı da Çinlilerden ilham almışlar herhalde. Gözleri kısık farları hiç çekici bulmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir şey belli olmuyor ki tasarımının?
Turkiye’de satilacagi kesin degil, gelse bile, ek vergi yuzunden pek bir satisi olmaz. Su an esas uretim cin’de ve abd’de… her iki ulkeye ek vergi uyguluyoruz…
sr fiyatına gelirse düşünürüz
Arkasının çirkin tasarımını değiştirmemişler hala, ilkokulda amatörce çizdiğim arabalara benzetiyorum.
Şehir içi gerçek menzili 450-480km çok rahat yapıyor.
250km menzil için sürekli 180-200 yardırman gerekiyor.
-
ben adamın yalancısıyım. yani görüyorum. sürekli 220 km de 270 km de bir sarja sokturuyor. adam türkiye almanya almanya türkiye yapıyor. aratabilirsin. zaten aracı da çarpmış dün. video atmıştı. onun aldığı standar menzildi sanırım. bu 45.000 euroya indirimli satılan dönemde almıştı.
-
1 yıl kullandım ondan söyledim.
-
Net belli olmuyor, görmek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel konsept tasarımlar var. Bakalım nasıl çıkacak. Özellikleri daha önemli tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl olacağı Model 3 highland makyajından, yapılan değişimlerden az çok belli, önemli olan SR'ın menzili 500km'ye yaklaşsın ve %10'da kalabilsin. göze hoş gelmeyen abuk bir dizayn bile olsa kapışılır.
-
iyide hangi tesla ile hangi cinliyi karsilastiriyorsun ?
-
Neden kimse bunun çirkinliğini görmüyor acayip ilginç bişey..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye öyle dediniz. Tesla bunu öncekine göre kesinlikle ucuzlatmıştır.
Sadece bize özel düşük motor seçeneği ile ne zaman gelir bilemem.
xiaomi su7. yt testi var. adamlar haldır huldur 500km üstü sürebiliyorlar. bunu 600 ün üstüne çıkarabilirlerse avrupa fazla direnemez.
-
Hala çok çirkin🤦🏻♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Yine aynı çirkin araba
|
Turkiye’de satilacagi kesin degil, gelse bile, ek vergi yuzunden pek bir satisi olmaz. Su an esas uretim cin’de ve abd’de… her iki ulkeye ek vergi uyguluyoruz…
|
batarya ömrü ne ? kaç km gerçek ortalama menzil sunacak? çinliler gerçek menzil olarak 600kmlere ulaştılar. tesla hala 290km vs dolanıyor. youtube üzerinde mehmet asir var. sıla yolu diye 2000km yol yapıyor. sürekli 250 290km de bir sarj istiyor tesla. |
Tasarımı da Çinlilerden ilham almışlar herhalde. Gözleri kısık farları hiç çekici bulmadım
|
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- 1 telefonda 2 whatsapp
- hepsiburada premium ücreti
- vpn indir
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X