< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Tesla Model Y İspanya'da görüntülendi (2. sayfa)
-
-
Admin Sangay fabrikada az sayıda dedigin uretım 2023 sonunda 1 milyonu geçmişti nerden çevirdin de anlamadın yine?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 5 Ocak 2025; 20:3:30 > -
hepsi öyle sadece Tesla değil
Ama bitcoin'cilerle Tesla'cılar tarikat gibi. Asla laf edemiyorsun. Alan da almış bulunuyor o da bişey diyemiyor işte.
-
quote:
Ama bitcoin'cilerle Tesla'cılar tarikat gibi.
haha +1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kamuflajlı şeye nasıl yorum yapabiliyorsun anlamadım
-
Türk otomobil uzmanlarına özgü bir yetenek!
Hocam semin aldığın arabada pek yakışıklı değil.
Farı ve içi değiştir ismi uzat oldu sana yeni model
-
Her zaman yeni, yenidir. Şu an biraz eleştirilse de kısa sürede beğeni kazanacaktır. Eğer sürtünme katsayısını düşürebilirlerse bu, ekstra menzil anlamına gelir. Bunun üzerine biraz daha menzil artışı eklenirse, otomatik olarak 500-550 km menzile ulaşılabilir. Bu da satışlarda ciddi bir artış sağlar.
Teknoloji, hayal gücünün kanatlarıdır; doğru ellerde, geleceği inşa eden en güçlü araçtır.
-
Hyundai ioniq 6 mı ?
Valla ne güzel araba diye yoldan laf atıyorlar gerçekten,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam .
Ne güzel araba diye laf atan vardır; benim gibi ne çirkin araba diyenler de…
Algıda seçicilik. Hep güzel diyenlerle karşılaştırır hayat, kullanıcılarını. Onu ister çünkü.
Yok beğenmeyen var zaten. Anlıyorum onlarıda ama ilginçtir diğer hiç bir arabada bu kadar bakılmamış laf yememiştim.
Tamamen yenilenmiş bir tasarım yok ortada arka köşeden bakıldığında hala şişman çirkin balon gibi bir araba!
Ayrıca sanane kardeşim! İsteyen yorum yapar yada yapmaz seni ne ilgilendirdi bu kadar? Tasarımcısı sen misin?
cevap vermek için tanıtılmasını mı bekledin
şimdi yazsan birşey demezdim. birşeyi herkes beğenecek diye birşey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X