Çok teşekkur ederım ama benım boyumu aşan bir iş olacaga benzıyor ben ana sıgortaya bakarak hiçbirşey anlayamam. Klimayı dun 7-8 kere çalıştırdım,gerilim düşümüne sebep olup olmadıgını nasıl anlarım acaba.ışıklarda titreme gibi bir durumdan bahsedıyorsanız oyle birşey olmadı.O yuzden sizinde dedıgınız gibi hiç uğraşmayı düşünmuyorum anca ileride boya badana zamanı duvarda kablo hattı açarak muteahhıt fırmanın klıma için ayırmış oldugu duvar içindekı hatta,klimadan gelen elektrık kablosunu baglarım.Alçıylada üzerini kapatırım. Yardımlarınız için teşekkurler
Eğer kompakt florasan ampul kullanıyorsanız anlamanız zordur. Akkor flamanlı ampul kullanıyorsanız klima ile aynı fazdan beslenen bir lamba bulup klimanın çalışma anında lambayı gözlemleyerek anlayabilirsiniz, diğer bir seçenekte klimanın beslendiği prize seyyar bir 220 V ampul bağlayıp klimayı çalıştırarak durumu gözlemlemektir. Ben gerek olduğunu düşünmüyorum, ama içinizi rahatlatmak istiyorsanız önceki mesajımda bahsettiğim uygulamayı yapabilirsiniz.(ayrı fazdan besleyerek)
Açıklayıcı Cevaplarınız için Çok Teşekkür Ederim
quote:
Orijinalden alıntı: social
Açıklayıcı Cevaplarınız için Çok Teşekkür Ederim
Takıldığınız başka bir nokta olursa tekrar yardımcı olurum.
Bu arada konunun dışında ancak bir ek bilgi daha vereyim. Banyonuzda bulunan prizlerden çamaşır makinesinin prizinin linyesi ayrı ve tektir, yanda başka priz varsa onu ayrı fazdan beslemişlerdir. Bu durumda kışın banyoda üşüyorsanız aynı anda çamaşır makinesini çalıştırıp yandaki prizdende elektrikli ısıtıcı besleyebilirsiniz.
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme