Şimdi Ara

Klima Kokusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

9köy

Elbette solüsyon kullanılmalı ardından suyla iyice arındırılmalı atlamışım orayı , emre nickli arkadaş boş konuşuyor ya şöyle olursa ya böyle olursa diye .. Eğer ters bir durum olursa zaten adam buraya yazar elimizden geldiğince yardımcı oluruz . İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

quote:

9köy

Elbette solüsyon kullanılmalı ardından suyla iyice arındırılmalı atlamışım orayı , emre nickli arkadaş boş konuşuyor ya şöyle olursa ya böyle olursa diye .. Eğer ters bir durum olursa zaten adam buraya yazar elimizden geldiğince yardımcı oluruz . İyi forumlar

Sen beni nerden taniyorsunda bos konusuyor diyorsun? 2008 ila 2010 seneleri arasi klima tavsiyesi konularina bir bak. Senin gibi niceleri ahkam kesti burada senin gibi akil verenler cok burada. Senin okudugun okullarda ders verdim ogrencilere git arastir istanbul samandira endustri meslek lisesi. Senin kondenser dediginin fin araliklarinin milimini hesapladim gazin gramajini hesapladim fan devir/dk hesapladim sen kimsinde benim tecrubemi yorumluyorsun? Ben ne senin dediklerine yanlis dedim nede yanlis soyluyorsun dedim. Bakim isi servis isidir kullanici yapmasi gereken bakimi yapar.elinden geliyorsa.daha.iyisini yapar fan burcu elinde kalincada servisi arar. Yapabilene yapma demedim diyenide gormedim ama her isin ehli vardir.

Artik yorumlarina cvp vermiyorum buda sonuncuydu. Bildigin isi yap ve umarim basarili olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_saganak34
    Sen beni nerden taniyorsunda bos konusuyor diyorsun? 2008 ila 2010 seneleri arasi klima tavsiyesi konularina bir bak. Senin gibi niceleri ahkam kesti burada senin gibi akil verenler cok burada. Senin okudugun okullarda ders verdim ogrencilere git arastir istanbul samandira endustri meslek lisesi. Senin kondenser dediginin fin araliklarinin milimini hesapladim gazin gramajini hesapladim fan devir/dk hesapladim sen kimsinde benim tecrubemi yorumluyorsun? Ben ne senin dediklerine yanlis dedim nede yanlis soyluyorsun dedim. Bakim isi servis isidir kullanici yapmasi gereken bakimi yapar.elinden geliyorsa.daha.iyisini yapar fan burcu elinde kalincada servisi arar. Yapabilene yapma demedim diyenide gormedim ama her isin ehli vardir.

Artik yorumlarina cvp vermiyorum buda sonuncuydu. Bildigin isi yap ve umarim basarili olursun.

Hocam kimse sizin ustalığınıza laf etmedi , sadece boş yere konuştuğunuzun farkına varın yeter. dahada forumu kirletme zahmetine girmeyin cevap vermezsenizde mutlu olurum

• ben ortalığı durultayım biraz. çünkü hiç bir şey yokken duruduk yere kırıcı sözler var.
    sevgili -1 kardeşim. bakın emre arkadaşı desteklemiyorum yanlış anlamayın. gördüğüm kadarı ile emre arkadaş sizi normal bir vatandaş sanmış. kendinizi baştan tanıtmamışsınız:)9

bende bazen bu tür yazılar yazarım birol usta felan tokatalar beni ama inanın bir birimize hiç bu tür sözler söylemeyiz. tamam biz ihtiyarız birolla aynı yaşlardayız veya ben veya o 1,2 yaş büyük olabilir. hatta kocausta alptuğ56 arkadaşlarda bizden büyüktür hepsi birden yeri gelir beni tefe koyarlar burda. ama inan olsun ağıra kaçacak sözler söylemeyiz hiç.

siz şimdi bana kızabilirsiniz. nediyor bu amca bile diyebilrisiniz hatta laf salatasına bile gerek yok ta diyebilirsiniz:))

ama şuna inanı hayat öyele bir şeydirki herkez herkeze muhtaçtır. insanın insana muhtaç olması ille muhtaçlık açısından değildir. insan inasanı tanıdıkça ve yaşı ilerledikçe derki kendi kendisine ya keşke düzgün konuşsaymışım. ne malum iki gün sonra benle veya emreyle yüzyüze gelmeyeceğiniz. hayatta ben herkezi kırarımla yaşanmaz insan insana her zaman lazım.

bakın emre bey size bişe dememiş. ama siz kırıcı olmuşsunuz biraz bence gereksiz sizin yerinize olsam durumu düzeltirim. o size bişe dememiş. gereksiz vesair. gibi sözler kullanmamış.

eksi 1- kardeşim, inanın emrenin bu foruma yazdıklarından çok kişi faydalandı. yani genel olarak, ilmi ile birçok şeyi hiç üşenmez anlayabildiğimiz dilde saatlerce anlatır.. sizdende aynen çok kişi faydalansın istiyorum kırmayalım birbirimizi lütfen. burası forumda olsa çoğu kişide hoş şeyler görmeyi daha çok ister.
    kesinlikle sizdende bu forum çok istifade edecek eminim buna.
    selamlarımla.

• Arkadaslar drenaj tavasına direkt sıkılacak bir şey tavsiye olunurmu kokuyu orası yapıyor söyle fani falan çıkarmadan ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 28 Haziran 2012; 0:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Arkadaslar derman tavasına direkt sıkılacak bir şey tavsiye olunurmu kokuyu orası yapıyor söyle fani falan çıkarmadan ne tavsiye edersiniz

Atiila senmisin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Arkadaslar derman tavasına direkt sıkılacak bir şey tavsiye olunurmu kokuyu orası yapıyor söyle fani falan çıkarmadan ne tavsiye edersiniz

Atiila senmisin???

Hayır alsancak Sabri ben :)

• quote:

quote:

quote:

Atiila senmisin???

Atilla bilir diye düşündüm.Klima kokusu,spreyi vs.dranaj tavası,fan vs. de faydası olmaz.Söküp bakım yapılmalı.Biz söküp fırçaladığımız halde zor temizliyoruz ,öyle fısfıs olacak bir iş değil..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Atiila senmisin???

Atilla bilir diye düşündüm.Klima kokusu,spreyi vs.dranaj tavası,fan vs. de faydası olmaz.Söküp bakım yapılmalı.Biz söküp fırçaladığımız halde zor temizliyoruz ,öyle fısfıs olacak bir iş değil..

Kuzende aynı söylüyor , başka bir seçenek vArmi diye baktım, bürde drenaj tabletleri varmış deneyen varmıdir acaba?
    Bu arada drenajı derman diye duzeltmiş telefon , özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 28 Haziran 2012; 0:36:00 >

• emre_saganak34 E kullanıcısına yanıt
    servisler kendi ayağına sıktı. tamamen söküp adam gibi tertemiz yıkayan servis olsa amenna. geliyor,kapakları açıyor. içeri sprey sıkıp gidiyor. fan nasıl temizlenecek diyen yok.vatandaş bunu görüp buna mı 100 lira verdik bende yaparım diyor.haklı da. sorun vatandaş da değil.hap yap para kap zihniyetli esnafta.
  • Mesajların pek çoğunu okumadım ancak klimasını kendi temizlemek isteyen arkadaşlara faydam olsun.

Klima temizlerken kullanılan ürüne dikkat edilmeli. Çünkü bazı kimyasallar malzemede hızlı korozyona sebep olabilir. Bu da klimanın ömrünü kısaltabilir.

Google'a aratarak cerrahi malzeme dezenfektanı ( isim vermeyeyim reklam sanılır) na bir göz atın derim.

Malzeme de hem aşınma yapmaz hem de gerçek temizlik yapmış olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.