Sağ olsunlar; gelip gaz filan hepsini doldurdular. (Bakım ücreti 70TL, 1.5 kilo gaz dolum 150TL) Bakım olarak da sadece filtreleri yıkayıp solüsyon sıktılar.
Arçelik klima 19K Btü. Geçen seneden beri bir problemi var. Marş basmıyor diye tabir edebileceğim.
Bazen klima hiç başlamıyor. Bazen 10 dakika bazen yarım saat sonra başlıyor. Son zamanlarda tümden bıraktı çalışmayı. Şu an itibariyle 2 saattir açık ama çalışmıyor.
Akyol servisten gelenlere anlattım. Bu normaldir dediler başka bir şey demediler. Yahu sizi bunun için çağırdım zaten dedim. Normal normal deyip gittiler. Şansıma o anda da çalıştı klima (Çok yavaş olsa da)
Şimdi tekrar çağırdım kendilerini. Gelmeden bana sorunun ne olabileceği konusunda fikir verebilir misiniz? Sorun konusunda yönlendirmek ve bakıldığından emin olmak istiyorujm. 70 TL filtre temizlemek için gerçekten çok para. Zaten ders olsun kendime diye ödedim. Bir daha hayatta çağırmam da. Bari klimayı tamir ettirebilirsem kendilerini...
Teşekkürler,
kaç derece ayarda kullanıyorsunuz?
Hatırlamıyorum ki. Bir senedir kullanamıyorum.
Yalnız biraz evvel Arçelik yetkili servisini çağırdım öbür servis 280TL isteyince!
Arçelik servisi geldi, sorun iç ünite kondansatöründe dedi. 60TL filan tutar dedi gitti. (Sipariş verecekler kondansatörü)
Bu sırada riskli olmakla beraber fanı elle çevirerek başlatmayı gösterdi :)
Şaka gibi..
Tahminimce uğraşırsam kendim 20TL'ye filan yaparım da gerek yok.. Yapsınlar, haklarıdır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme