Şimdi Ara

Klima neden yakıt harcar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bunun youtube da ve yabancı forumlarda oldukça testleri ve tartışmaları mevcut,bazen cam açmak klima açmaktan daha tasarruflu 

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    aynısını hem 1.5crdi 110hp Accent era'da hem de 1.4 97hp benzinli Accent era'da yaşadım klima performans düşüklüğü yapmıyor çok garip bindiğim diğer araçların neredeyse hepsi güçten düşüyordu oysa ki.. 1.4 100hp Honda city'de açıyorum arabada LPG bile yok daha 110binde, özellikle arabada 2 kişi de varsa Şahin'e dönüyor resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında yakıt harcamamasi lazım
    Bu koca bi terbisyesizlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o da bir şey mi benim arabada direksiyon bile yakıt harcıyor. direksiyonu rölantide tam sağ tam sol yapınca anlık tüketim acayip artıyor mesela 

• Camı açıp yediğim sıcak rüzgara o sese baş ağrısına değmez isterse 100 lira cebimden fazla çıksın paranın değer mi var sanki klimadan kestiğim paranın 3 4 katını saçma sapan şeylere harcıyorsun bu ülkede zaten onun için 3 5 kuruşu hesap etmeye hiç gerek yok arabaya bindiğimde son ayar açarım isterse 10 saat yol gideyim gidene kadar full açık durur konforlu konforlu giderim,klima bile bu ülkede lükse giriyor ya vay halimize...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.