Az önce klimacılar gelip keşif yaptı. ev çatı katında ve direkt güneş aldığı için 9 bin az gelir, 12 bin btu dedi. oda küçük aslında normal bi yatak odası. bi yatak bi dolap tamam. 9 binlik ısıtmaz dediler ama çok güvenemedim açıkçası.
uygun fiyatlı bir şey istediğimiçin ve kendileri vestel bayisi olduklarından cool plus'ı önerdiler.
sizce 12 bin yerine 9 bin btu alsam soğutmayabilir mi? ayrıca uygun fiyatı (maks 900) klima ne önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ryaonair
Az önce klimacılar gelip keşif yaptı. ev çatı katında ve direkt güneş aldığı için 9 bin az gelir, 12 bin btu dedi. oda küçük aslında normal bi yatak odası. bi yatak bi dolap tamam. 9 binlik ısıtmaz dediler ama çok güvenemedim açıkçası.
uygun fiyatlı bir şey istediğimiçin ve kendileri vestel bayisi olduklarından cool plus'ı önerdiler.
sizce 12 bin yerine 9 bin btu alsam soğutmayabilir mi? ayrıca uygun fiyatı (maks 900) klima ne önerirsiniz?
Kaç metre kare yer çatıda kiremit varmı günde kaç saat kulanıcaksınız bütçe nedir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mat35
quote:
Orijinalden alıntı: ryaonair
Kaç metre kare yer çatıda kiremit varmı günde kaç saat kulanıcaksınız bütçe nedir.
14-15 m2 en üst kattayım, çatının sıcağı direkt bende yani sabah direkt günei görüyor. etrafta bizim bina ile aynı seviyede bina yok. kiremit var çatıda
genelde geceleri kullanıcam, gece uyunmuyor çünkü, sabah uyandığımda kan ter içinde olmak istemiyorum.
(artı olarak yatak odası kapısının üstüne koyup soğuğu salona da verebilirim gündüz bazen. ama çok önemli değil. sadece bi düşünce)
bütçe 900
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme