Şimdi Ara

Klima sigorta sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan45manisa

Bağlantılar şu şekilde olmalı. Sigorta kahverenkli faz kablosuna bağlanır, mavi ve sarı kablo yanından devam eder. 16Amper sigorta da normal. Klimanızın dış ünitesinde kaçak var yada servisin dış ünite bağlantısı hatalı. En son benim de ütü den deneyimlediğim toprak hattını da bağlayınca kaçak akım rölesini attırıyor. Kaçak akım rölesi ana şartteli kapatır. Cihaza müdahele etmeden servisi çağırmanız daha uygun.
    Budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 18 Mayıs 2020; 19:1:5 >
  • Arkadaşımız yapmanız gerekeni açıklamış.klimanın alt tarafına sigortayı monte edin yeterli iseniz bu arada devrede akım olmasın sigortayı indirin.klimadan çıkan kabloyu dikkatli bir biçimde dış izolesini açın mavi kahverengi kablolar vardır muhakkak kahverengi olan kabloyu kesin ve sigortanın iki uçlarına monteleyin diğer mavi kablo ise bütün olarak sigortanın içinde bütün olarak kalmalı ve kapağını kapatın. Klimanın sigorta sonrasındaki devam eden ucuna topraklı bir fiş monte ederek takarak yine topraklı prize takın.Servis çalıştırıp gittiğine göre klimada sorun yok.Kolay gelsin aman elektrik var dikkat çünki elektrik kendini tanımayanı hiç tanımaz.Kalın sağlıcakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah1221

Elektrikçi getirdim bizim elektrikte sorun yok. Servisi aradım geldi. montaj ekibi dış ünitede yanlış bağlantı yapmış. Dış ünitedeki bağlantıyı düzelttiler klima çalıştı.
    Elektrikçiye verdiğim ücret ve onca uğraşmam da yanıma kar kaldı!
    Tam da üstte dedigim olmuş. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadvt K kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.