Şimdi Ara

KLİMA SOĞUK HAVADA DONARMI HİÇ LÜTFEN YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
42.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen yukarda okuduğunuz gibi sizede katılıyorum ama 22 dereceye geldiğinde öyle bırakıp birkerede olsa otmatik yapmasını bekliyeceksiniz aksitakdirde hiç bi anlamı kalmaz klsikler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: xlasi_mavixl

aynen yukarda okuduğunuz gibi sizede katılıyorum ama 22 dereceye geldiğinde öyle bırakıp birkerede olsa otmatik yapmasını bekliyeceksiniz aksitakdirde hiç bi anlamı kalmaz klsikler için

Tabiiki yoksa klasiklerde devamlı yüksek çalışmaya devam ederki buda defrosu kaçınılmaz kılar,bunu binlerce kez denedik,ve iyi bir uygulama
  • arkadaşlar forumu okudum gerçekten paylaşım harika
    benimde bi sorum olacak
    ben villaya klima taktırmayı planlıyorum
    bu donma problemleri felan anladığım kadarıyla kronik bi problem
    sorum şu
    klimanın motorunu dışarıya değilde genişçe bi alana mesela tavan arasına ya da merdiven altı gibi yerlere koysak ne olur ki merdiven altı dışarısı da sayılır içeriden dışarıya eksoz yapan bi de fan kullanıyorum sürekli çalışan kombinin olduğu yeri havalandırsın diye direk merdiven altına üflüyor acaba klima alsam ve motorunu buraya koysam veya tavan arasına koysam ne olur sürekli hava alan bir yere
  • slm arkadaşım anladığım kadarıyla klimanda sorun var.ben 10 yıldır bu mesleğin içindeyim ve bu bölümün yüksek okulunu okudum.ayrıca fujitsu yetkili servisiyim.
    şimdi senin sorunun ucuz marka klimaya sahip olman.sana şöyle anlatayım çoğu klima sıfırın altında defrost'a (buzlanma) geçer.
    o yüzden soğuk havalarda klimandan verim bekleme.fakat sana bi kaç marka önerebilirim. FUJİTSU-DAIKIN-MİTSUBİSHİ ELEKTRİC-TOSHİBA bu klimalardan birini kullanırsan -15 dereceye kadar hiç bir sorun yaşamazsın.tabikiş ilk başta biras pahalı gelebilir çünkü bu saydığım klimaların fiyatları biras yüksek fakat gerek elektrik yakışı olsun gerekse performansı olsun kendini kısa zamanda amorti eder. elektrik yakışı dahada az olsun istersen bu saydığım klimaların inverter modelleri var onlar %40 daha az elektrik yakar. umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metehan_klima

slm arkadaşım anladığım kadarıyla klimanda sorun var.ben 10 yıldır bu mesleğin içindeyim ve bu bölümün yüksek okulunu okudum.ayrıca fujitsu yetkili servisiyim.
    şimdi senin sorunun ucuz marka klimaya sahip olman.sana şöyle anlatayım çoğu klima sıfırın altında defrost'a (buzlanma) geçer.
    o yüzden soğuk havalarda klimandan verim bekleme.fakat sana bi kaç marka önerebilirim. FUJİTSU-DAIKIN-MİTSUBİSHİ ELEKTRİC-TOSHİBA bu klimalardan birini kullanırsan -15 dereceye kadar hiç bir sorun yaşamazsın.tabikiş ilk başta biras pahalı gelebilir çünkü bu saydığım klimaların fiyatları biras yüksek fakat gerek elektrik yakışı olsun gerekse performansı olsun kendini kısa zamanda amorti eder. elektrik yakışı dahada az olsun istersen bu saydığım klimaların inverter modelleri var onlar %40 daha az elektrik yakar. umarım yardımcı olabilmişimdir.

yaw kardeş yeter her konuya girdiğinde on yıl diyorsun reklam gibi bana bilgini anlat yılları değil bende 22 yıllık soğutmacıyım soralım arkadaşlara korktunuzmu

• Bende 10 yıldır klima seyrediyorum,iyi seyrederim,seyirle ilgili,ve duymayla ilgili her türlü izmir klima bilgi burada koş vatandaş koş
  • quote:

Orjinalden alıntı: metehan_klima

slm arkadaşım anladığım kadarıyla klimanda sorun var.ben 10 yıldır bu mesleğin içindeyim ve bu bölümün yüksek okulunu okudum.ayrıca fujitsu yetkili servisiyim.

size biraz daha teknik bunu hiç yazmak istemezdim çok soğuk senin bahsettiğin gibi -15 olsun izmirde hava 1 ay bak bakalım ınverter klimanın yakışına klasik klimayı ikiye katlıyormu katlamıyormu kulaktan dolma sözlerle yaklaşma tecrübe olarak hiç baktınmı test ettinmi her yerde ınverter klima avantajlı olmaz keşif niçin yapılıyo yerin konumunu görmek için izalasyon tek cam vede son kat koy bakalım ınverteri ısıta bilecekmisin böyle yerlerdede seçim yaparken 17000 kusurun üstüne çıkıcak ya ınverter yada 18000 klasik öneriyorsun yoksa herkes söyler mt2 bayi sat geç evet böyle satışlarda yapıldığı için bi çok tüketici mağdur servis geliyo ölcüm yaptım53/54 derece üflüyo cihaz normal tüketici eee ısınamıyorum valla ölçtüm gördünüz normal böyle olmuyor işte ver klima montajını tüketici kendi yapsın bunun çok zor bi yanıda yok 4 delik bi askı ayağı takmakla olmuyo her servisin yanında 15/16 yaşında teknisyen hadi koçum 4 montaj bitir gel adam odaya yetermi yetmezmi bakmıyo biri satmış biri almış tak hadi hayırlı olsun kimse parayı kolay kazanmıyo yazdıklarım sizlede alakalı değil ama insanlar çelişkide kalmasın
    i

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.