Şimdi Ara

klima sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, 1999 model 156 2.0 t.spark alfam var, dün arabayı çalıştırdım, biraz ısınsın diye dışarı çıktım 30-40 saniye sonra geldiğimde araç stop etmişti, neyse daha sonra tekrar çalıştırdım, bi sorun yoktu fakat klimayı açmak istedim fakat klmanın ışıkları yanııyor ama ses seda yok, üfleme yok, ne sıcak ne soğuk üflüyor, aslında klimayı fazla açan biri değilim, ancak daha önceden çalışıyordu bir sorun yoktu, anlayan arkadaşlar konu hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duvanm -- 8 Ağustos 2011; 23:24:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duvanm

arkadaşlar merhaba, 1999 model 156 2.0 t.spark alfam var, dün arabayı çalıştırdım, biraz ısınsın diye dışarı çıktım 30-40 saniye sonra geldiğimde araç stop etmişti, neyse daha sonra tekrar çalıştırdım, bi sorun yoktu fakat klimayı açmak istedim fakat klmanın ışıkları yanııyor ama ses seda yok, üfleme yok, ne sıcak ne soğuk üflüyor, aslında klimayı fazla açan biri değilim, ancak daha önceden çalışıyordu bir sorun yoktu, anlayan arkadaşlar konu hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim, saygılar...

klimayı açtığında araçtan çıt diye bir ses geliyor mu ses geliyor ve motor devri çok anlık düşüyorsa kompresörün çalışıyordur soğutmamasının sebebi gazı kaçmış olabilir ama bir ses duymuyorsan kompresör devreye girmiyordur sigortasını kontrol edebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.