Şimdi Ara

Klima tavsiye İzmir için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir/Bornovada

İzolasyonsuz/2 katlı binanın zemin katı/Güneş alan/ Evim için klima almayı düşünüyorum

Klima Sadece Soğutma için Kullanılacak

Misafir odası : 410Cm X 540cm =22.14M2
    Oturma odası : 408Cm X 406 Cm =16.56M2
    Mutfak : 370Cm X 428cm =15,83M2
    Genç Odası : 290cm X 305Cm =8.5 M2
    Hol : 118 Cm X 760 cm =8.97M2
    Yatak odası : 210 X 405 =8.5M2
    Tuvalet Boşluğu : =1.5M2
    Tavan Yükseklikleri =2.7 Mt

Toplam =82 M2

Genç odası ile Misafir odası Mutfak ve Oturma odası Arasında ;

Odaların Önem Sırası ;

Oturma Odası Çok Önemli
    Mutfak/Genç Odası/Hol Önemli
    Misafir Odası/Yatak odası Orta Önemli

Klima tavsiyeniz ne olur Bütçe 4500TL genel olarak

Tek klima mı yoksa çift mi ?

Tek dış ünüte 2 iç ünüte fiyat olarak avantajlı mı ?

• merhaba

bende izmir karabağlardan aynı şartlara yakın 2 klima düşünüyorum.

aylardır DH de bakarak 2 tane baymak 18lik ve 12lik klima almaya karar verdim.
    seninde tek klima işini görmesi mümkün değil. bunu klimacı olmamama rağmen söyleyebilirim. 2 yanyana oda bile aynı ısıda olmaz. klimalı oda doğal olarak daha verimli olacaktır.

neyse tek dış ünite ve 2 iç üniteli multi split klimalarda iç ünitelerin takılacağı oda yan yana olması lazım.

benim ev 28m uzunlukta ve bir arkaya ve bir öne taktıramıyorum. buna dikkat edersen sorun yaşamazsın derim.
  • farklı forumdan yardımcı oldular donanım haberde baksana ilk 1 ay sonra ilk siz yazdınız
  • Üstadlarım İzmirde orta büyüklükte salonum için ME-MSZ-SF-50VE klima için nakit 5300 TL fiyat aldım A++ bir ürün fiyat nasıl birde aklıma Daikin takılıyor sizin düşünceniz ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

Üstadlarım İzmirde orta büyüklükte salonum için ME-MSZ-SF-50VE klima için nakit 5300 TL fiyat aldım A++ bir ürün fiyat nasıl birde aklıma Daikin takılıyor sizin düşünceniz ne olur

son derece kaliteli güzel klimadır.doğru seçim olmuş olur.tüketimi azdır ısıtma soğutması çok süper.daıkının alt modelleri gerçek daıkın kalitesinde değil.şahsi fikrim kafanızı karıştırmayın bu klima sizi fazlasıyla rahat ettirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BERSUM kullanıcısına yanıt
    http://****.com/

üye olup incelemenizi öneririm
    mesala
    12000/18000 btu diye satılıp dış ünitesi daha düşük degerli ürünler var
    bakır yenine aliminyum borulu modeller var dış ünitede çok hassa konu var markalara çok talıkmamak gerekiyor

Sigma plus veya York sierra bana bu markaları önerdiler 2000-2500tl bütçe ile 12000lik olarak
  • Seçkin035 S kullanıcısına yanıt
    Sorduğunuz soruya benzer onlarca soru sorulmuş ve cevaplanmış. Klima tavsiyesi bölümünde veya diğer konularda denk gelebilirsin. Biraz araştırılsın da istenebiliyor veya aynı sorulara cevap vermek sıkmış olabilir cevaplayanları. Bende haftalardır bakıyom ilk sana yazdım:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

Üstadlarım İzmirde orta büyüklükte salonum için ME-MSZ-SF-50VE klima için nakit 5300 TL fiyat aldım A++ bir ürün fiyat nasıl birde aklıma Daikin takılıyor sizin düşünceniz ne olur

Hocam iyi fiyat almışınız. Sakıncası yoksa hangi bayi bu ? Ben de arıyorum aynı klimadan

• Tabiki ne sakıncası olabilir hatta bu gün akşam üzeri uğrayıp sözleşme yaptım 1300 TL ödeme yaptım önümüzdeki hafta içinde takacaklar o zamanda 4000 TL ödeme yapacağım aldığım yer Narlıdere Aybi klima ME bayii ve Servisi telefonu 2390325/2451319

• falan48 F kullanıcısına yanıt
    ben lg sirius deluxe as-w126j1r0 satın aldım gayet tasarruflu olduğu söyleniyor
  • Seçkin035 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun almışsın. Bende 18lik ve 12 lik baymak aldım söylediğim gibi. Daha tam kullanmak nasip olmadı ama memnunum şimdilik. En azında ücret olarak üzmedi beni. Performansta iyi gibi, ısıtmada görecez asıl

• Ev İzmir Narlıderede, izolasyonlu, alt ve üstte 2 kat var. Kullanacağım salon 35 metrekare, kuzey cepheli. Soğutma için sadece Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında ve haftada 3-4 gece kullanacağım. Isıtma içinse Ocak-Şubat-Mart aylarında toplamda en fazla 20 gün kullanırım diye tahmin ediyorum.

ECA SPYLOS 18 hakkında ne dersiniz? Yoksa BAYMAK ELEGANT PLUS 18 A++ mı almalıyım?

3000 civarı başka tavsiyeleriniz ne olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.