Tanım Plasma Özelliği - Soğutma Kapasitesi (BTU/h) 7000 Isıtma Kapasitesi (BTU/h) 7800 Uyku Modu ( Sleep Mode ) - Genel Özellikler İç Ünite Adedi 1 Isıtma Tipi Heat-Pump A Enerji Seviyesi Var Dijital Ekran Var Otomatik İç Ünite Kurutma Fonksiyonu - Jet Cool ( Hızlı Soğutma ) Var Jet Heat (Hızlı Isıtma) - Bio Aktif Karbon filtre Var Korozyona dayanıklı Gold Fin dış ünite Var Elektrik kesintilerinden sonra tekrar çalışma Var Sağlıklı Nem Alma Var Otomatik Sıcaklık Kontrolü Var Enerji Tasarruf Modu Var Akıllı Çalışma Sistemi - Yıkanabilir Anti-Bakteri Filtresi Var Çoklu Programlama Özelliği (Timer) 7 saat Doğal rüzgar etkili hava sirkülasyonu (Chaos swing) Var Otomatik 4 yönlü hava yönlendirme Kompresör Tipi Rotary Buz Çözme ( Defrost ) Özelliği Var Fan Hızı Kademesi 3 Sıcak Kalkış Modu ( Hotstart ) Var LCD Uzaktan Kumanda Var Soğutucu Akışkan R-22 İklim sınıfı T1 Güvenlik ve Performans Ses Seviyesi - İç Ünite (dB) 31 Ses Seviyesi - Dış Ünite (dB) 46 Enerji Sınıfı - Soğutma A Enerji Sınıfı - Isıtma A Ölçüler İç Ünite ( GxYxD ) mm 802 x 262 x 165 Dış Ünite (GxYxD) mm 675 x 575 x 350 Net İç Ünite Ağırlığı (kg) 7 Net Dış Ünite Ağırlığı (kg) 25
bu özelliklere sahip bir klima faturamı ne kadar kaç tl etkiler. küçük bi oda da 15 saat falan çalışacak..ısıtma i.in soruyorum arkdaşlar..
acil olarak bilgi edinmem lazım yarın gidip alıcam çünkü.. forumu aradım taradım güncel bi şey bulamadım..ya da anlatılanlar bana karışık geldi..şimdiden teşekkürler
kimse bi şey yazmıycak mı arkdaşlar.?? klima kullandığımız zamanlarda faturada ne kadar bi artış oluyor..kimsenin bilgisi yok mu???
çok sağolun ya..bakan gidiyo bakan gidiyo..yarın ev taşıyacağım ona göre karar vermem lazımdı..sağolun yardımlarınız için:))
merhaba
alacaksan inverter a enerji ve üstü ürünlere bakın parayı bir kere vereceksiniz fatura konusuna gelince btu suna vb yakma zamanına göre değişir ama inverter çok daha az yakar
sizinkinde btu çok düşük,, yeriniz ufak oda ise belki..?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme