Şimdi Ara

Klima Yardım, Ne alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karın ardından havalar birden ısındı. Daha çok ısınıp, zamlanmadan kampanyalı klima var mı bildiğiniz?
    Evim için 19'luk yeterli olur mu acaba? (Salonum yaklaşık 30 m2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsicramasi -- 14 Mart 2011; 14:44:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsicramasi

Karın ardından havalar birden ısındı. Daha çok ısınıp, zamlanmadan kampanyalı klima var mı bildiğiniz?
    Evim için 19'luk yeterli olur mu acaba? (Salonum yaklaşık 30 m2)

Hangi şehirdesiniz ne tür klima istiyorsunuz izalasyon nasıldır bilgi verirseniz daha rahat cevap verilebilir.Ortalama şartlarda yeterli olur.
  • İstanbul'da yaşıyorum, yazın ne kadar sıcak olacağını tahmin edersiniz. İzolasyon hakkında da pek bir bilgim yok malesef.
  • 4 ay önce eş dostun "yerli marka olan bir ürün al, arızalanırsa tamiri bakımı kolay olur" uyarılarına kulak asmadan sırf markanın adı var diye Mitsubishi Heavy 18000btu SRK50ZJP-S klima aldım. İmkanları zorlayarak 2bin liraya aldığımız sözüm ona en dayanıklı ve kaliteli klimayı sadece 20 gün kullanabildik.

Makine elektrik dalgalanmalarına karşı çok hassasmış! Satmadan önce hiçbir uyarıda bulunmayan firma sattıktan sonra bunu söylüyor. 2 defa ana kartı ve fan motoru yandı. Hem alet dayanıksız hem de Airfel firması tamir için astronomik rakamlar istiyor. Sebebi de parçaların japonya'dan gelmesiymiş. Garanti yok. Var da yok. Sözüm ona garanti belgesi var ama elektrik arızlarını firma üstlenmiyorMUS! Sormak istiyorum bu nasıl garanti. Neyi garantiliyorsunuz? Resmen kandırmaca var.

Firmaya servise ve müşteri hizmetlerine ne kadar dil döktüysem sonuç alamadım. Firma malı satmış olmanın rahatıyla nereye istersen başvur diyor. .Koca kış 2000 TL'lik alet duvarımda bozuk asılı kaldı. Ben de mecburen eve soba kurmak zorunda kaldım. Cihazı 505tlye tamir ettirdik. 20 gün kullanabildiğim sözümona herkesin eni iyi bildiği cihazın 4te biri kadar tamir parası verrdik.

Airfel ve Mitsubishi alırken bir daha düşünün!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.