Şimdi Ara

Klimam Sorunlu (Mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

klimam seikon kiralık olarak bir yıldan sonra çıkma ihtimalim yüksek olduğu için ucuzuna kaçtım yazında kullanırım diye 12bitlük seikon aldım yalnız memnun değilim yani çok kalite aramadan almıştım soğuğu kırması benim için yeterliydi. hafiften ılık üflüyor ama çok yetersiz 3 metre uzağında size üflerken resmen rahatsız oluyosunuz

Kargocu dükkana geldi

-Abi bi yerden soğuk hava geliyor dedi :)

Elime dereceyi aldım deliklerine dayadım 10dk kadar bekledim derece 36 yı geçmiyor bu üflemesi normal mi?

Servisle görüştüm bunlar tropikal falan filan sanki geçiştirdiler bende fabrikayı aradım onların tavsiye ettiği servis gelecek bakacak

Ama ben biliyorum ne olacağını.
    bunlar böyle çalışır diyip işin içinden sıyrılmaya çalışacaklar peki bunun bir ölçütü yok mu 20-25 derece üfleseydi yine böyle çalışr mı diyecekler

Katalog;

Klimam Sorunlu (Mu?)

Yardımcı olursanız sevinirim

• Aldıgınız cihaz klima falan değil, basit üfleme makinası, ben böyle yazdım diye şimdi birileri klima derler, eger klima deseydim, değil diyeceklerdir kesin, her neyse,

klima agız çıkış sıcaklıgı 48 - 52 civarı olması lazım değilse sorunludur ki sorunlu,

umarım adam gibi servise çatarsınızda belki klimanız olur.
  • İnşallah bugün hava güzeldi klima 4 saat sonra 19 dereceyi gördü sevinmeli miyim bilmiyorum :)
  • Seikon çok kaliteli bir makine değil ama aynı cihazın 12000 btu olanı bende de var salonda. Kışın 52-53 derece üflüyor. Sizin cihazda bir arıza olması muhtemel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi mi bozuldu
    4 gün önce açıldı
    kombi bozuk mu
    13 yıl önce açıldı
    garip bir klima arızası.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.