Şimdi Ara

kombimiz normal olarak çalışıyor ama petekler ısınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kombimiz çalışıyor sıcak suyu kullanabiliyoruz ama peteklere sıcaklık gelmiyor borulara fafiften sıcaklık geliyor bide konbi konumuna aldığımızda sanki böyle suyu devirdaim ediyo gibi bir ses geliyor not suyunu boşalttım ve yeniden 1,5 bara ayarladım sizce sorun nedir markası wolf baymak

• dönüş filtresi tıkalı veya prüjör tıkalı volf eşittir püsküllü bela
  • yani sizin yapacağınız iş değilmi diyosunuz
  • gözün kesiyorsa yap
  • VALLA BEN KOMBİYİ İYİCE GÖZDEN ÇIKARSDIM HERŞEY DENEYEBİLİRİM
  • dene tamir edilmeyecek hiç bir arıza yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: abd1984

dene tamir edilmeyecek hiç bir arıza yoktur

Bizim de su geliyor butun evı dolaşıyor ama bazı peteklerın en alt kısmı doğru duzgun ısınmıyo 2-3 kere servıs geldi havasını aldık bayaa sözde hava varmış cihazı zaten 3-4 aydır yenı yenı kullanmaya başladık . Benim aklıma soyle bısey geldı bu sorunlu 2 peteğin altı dolu olabılır mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede vardı. Servis bağırdım ve dönüş filtresinin tıkalı olduğunu söyledi. Temizleyince düzeldi. Önce filtreyi sök temizle geri tak. Tek lazım olan uygun anahtar. Düzelmezse servis çağır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Aynı sorun bendede vardı. Servis bağırdım ve dönüş filtresinin tıkalı olduğunu söyledi. Temizleyince düzeldi. Önce filtreyi sök temizle geri tak. Tek lazım olan uygun anahtar. Düzelmezse servis çağır.

Bu dönüş filtresi kombinin altından peteklere giden gelen borulardan bir tanesinde olanmı? Yani dönüş borusunun üzerindemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Aynı sorun bendede vardı. Servis bağırdım ve dönüş filtresinin tıkalı olduğunu söyledi. Temizleyince düzeldi. Önce filtreyi sök temizle geri tak. Tek lazım olan uygun anahtar. Düzelmezse servis çağır.

Bu dönüş filtresi kombinin altından peteklere giden gelen borulardan bir tanesinde olanmı? Yani dönüş borusunun üzerindemi?

Kalorifer tesisatının dönüş de kombi ye giren borunun üstündedir. Zaten bakınca görürsün küçük olan sıcak su, büyük olan kalorifer tesisat filitresidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 1 Şubat 2012; 9:27:59 >
  • Teşekkürler havalar biraz yumuşasında bende temizleyeceğim bu filtreyi zira 3-4 gündür İzmirde alışmadığımız soğuklar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsutesisat

Kombi ve kat kaloriferi tesisatınız kapalı devre bir sistem olduğu için siz oluşan kireçlenmeyi ve tıkanıklığı göremezsiniz. (Kombi cihazınızda arıza çıkana kadar) Oluşan kireç ve tıkanıklık ısı transferini düşürerek olması gerekenden daha fazla yakıt yakmanıza sebep olur. Diğer taraftan kombinize eşanjör delinmesi, pompa arızası, radyatör musluklarının kapanmamasına sebep olur. Tesisat ve petek temizliği olarak yapılan işlemler uzun süren kullanım sonucu kanallar arasında tıkanmaya sebep olur.

Usta kombi tesisatindaki pislik ve tikaniklik nasil anlasilir.eger varsa ve gorulmeyen bir yerdeyse mobil sistemde bu sorun masil cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,
    vaillant ecotec yoğuşmalı kombilerde düğmeden 50 dereceye getirdiğimizde maksimum kaç derece gösterdiğinde kombi otomatik kapanır? Kaç dereceye iner su sıcaklığı ve kaç derecede çalışmaya başlar tekrar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.