Şimdi Ara

vaillant vrt 370 F kablosuz oda termostadı takıldı.Kombi ayar kabul etmiyor 75 derecede çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaillant calorMATİC 370 F kablosuz oda termostadı brolör sıcaklığı ayar kabul etmiyor 75 derecede çalışıyor.Oda termostadı yeterli sıcaklığa ulaşıp devreden çıkınca brolör sıcaklığı sıfır oluyor.Kombi Vaillant VUW 236/7-2 ecoTEC pure .Müşteri hizmetleri çözüm bulamadı.

• Oda termostatını Ebus bağlantı noktasına bağladıysan; kazan sıcaklığı O. T üzerinden ayarlanır. Şifreyi girip oda sıcaklığını ayarladığın menüden değiştirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebu abdillah

Oda termostatını Ebus bağlantı noktasına bağladıysan; kazan sıcaklığı O. T üzerinden ayarlanır. Şifreyi girip oda sıcaklığını ayarladığın menüden değiştirebilirsin.
    Teşekkür ederim.
  • eskihoca2 E kullanıcısına yanıt
    Yani yaptınmı. Oda sıcaklığını ayarladığının menunun bi üstü kalorifer çıkış sıcaklık ayarı

• quote:

Yani yaptınmı. Oda sıcaklığını ayarladığının menunun bi üstü kalorifer çıkış sıcaklık ayarı
    Kalorifer çıkış sıcaklık ayarını menülerde bulamadım.Uzman menüsü nede baktım orada da yok.İlk kurulumda servis elemanı yapmış olabilir.Sabah fabrika ayarlarına geri dönüp bakacağım.Gece bir sıkıntı olursa soğukta kalırız.İlk sefer kullanıyorum kombi ve oda termostatını.Fabrika ayarlarından sonra sonucu yazarım.
    Fabrika ayarlarına dönme bence.
    Uzman seviye
    000
    Sistem uyarlanması
    1.ısıtma devresi
    Ayarlanan gidiş sıcaklığı

• quote:

Fabrika ayarlarına dönme bence.
    Uzman seviye
    000
    Sistem uyarlanması
    1.ısıtma devresi
    Ayarlanan gidiş sıcaklığı
    Ayarlanan gidiş suyu sıcaklığı kombi beklemede iken sıfırdı.Kombi yi devreye soktum.Ayarlanan gidiş suyu sıcaklığı 90 derece yazıyor müdahele edilmiyor.Kombi üzerinde sıcaklık ayarı 75 görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskihoca2

Ayarlanan gidiş suyu sıcaklığı kombi beklemede iken sıfırdı.Kombi yi devreye soktum.Ayarlanan gidiş suyu sıcaklığı 90 derece yazıyor müdahele edilmiyor.Kombi üzerinde sıcaklık ayarı 75 görünüyor.

Alıntıları Göster
    Sistem Ayarları
    ayar stratejisi on/of
    Uyarlama sıfır
    Kablosuz bağlantı regler 5
    Tanıtma kapalı şeklinde

Kombi devreden çıkınca Ayarlanan gidiş suyu sıcaklığı gene sıfır oldu.Kombi deki ayarlanan sıcaklık da sıfır görünüyor.
    Kurulumu ve montajı servis elemanı yaptı .Ama olaya pek hakim değildi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskihoca2 -- 31 Ocak 2020; 1:28:30 >

Şifreyi girdikten sonra sistem ayarları değil, sistem uyarlaması'na gireceksin, sonra 1. ısıtma devresi, sonra ayarlanan gidiş sıcaklığı. Yapamazsannservisten öğren

• quote:

Şifreyi girdikten sonra sistem ayarları değil, sistem uyarlaması'na gireceksin, sonra 1. ısıtma devresi, sonra ayarlanan gidiş sıcaklığı. Yapamazsannservisten öğren
    sistem uyarlamasında müdahale olmuyor.

sistem ayarları bölümününde bir yanlış varda ondan mı diye yazdım.

Sistem uyarlamasından müdahale olmuyor.

Sabah fabrika ayarlarına döneceğim ,zaman ayarları yapmamıştım zaten.
    olmazsa servisi arayacağım(Gerçi kuran servis elamanına göre termostat havaya göre otomatik ayarlıyor de falan dedi ama pek tatmin etmedi.Ona göre normal miş)
    Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • Kombi üzerinden "kullanım suyu" sıcaklığını değiştirebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Kombi üzerinden "kullanım suyu" sıcaklığını değiştirebiliyor musunuz?
    Kombi ve oda termostadından ısıtma sıcaklığı değişmiyor.
  • Musluktan akan su kaç derecede akıyor?

Oda termostadı üzerinden kazan sıcaklığını zaten değiştiremezsiniz.

Bir de uzman ayarlarından ayar stratejisini oransal olarak ayarlayın eğer değilse. Yoksa on/off çalışır, ilkel termostat gibi.

Kazan sıcaklığını kombi üzerinden limitleyebilirsiniz. Kullanım suyu sıcaklığını ayarladığınız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 31 Ocak 2020; 11:11:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıcak su kapalı.

• Kombi üzerinden sıcaklıl ayarını değiştirince kaydetmiyor.

Kombinizin kullanım klavuzunda termostat bağlıysa kombi üzerinden kazan sıcaklığı ayarlanamaz yazmışlar. Oysa bende ecotec plus’ta ayarlanabiliyor.

O zaman siz uzman ayarlarından oransal stratejinin seçili olduğundan emin olun.

• Bir de uzman ayarlarından ayar stratejisini oransal olarak ayarlayın eğer değilse. Yoksa on/off çalışır, ilkel termostat gibi.
    Bu bilgi iyi oldu.Ne olduğunu bilmiyordum.Teşekkür ederim.

Rica ederim. Bende de 350f termostat var. Her zaman yardımcı olurum.

• ayar stratejisini oransal olarak ayarladım sıcaklık o t de yine 90 derece görünüyor.Öğleden sonra fabrika ayarlarına dönüp deneyeceğim .Sonucu yazarım.
    Sistem ayarlarında uyarlama sıfır yazıyor.Bu konuda bilginiz var mı? 350 f ile hemen hemen aynı 370 f. Sizinkinde uyarlama ayarı kaç bakabilir misiniz müsait olunca.
    Oransal ayarda kazan sıcaklığı sürekli değişir, 35 de olur 45 de. Kendisi ayarlar. Çok yüksek sıcaklıklara çıkmaz. Sizdeki kombide müdahale şansınız yokmuş, yazılımdan ötürü.

Uyarlama kombinin daha hızlı ya da yavaş devreye girmesi. Eksi değerlerde hızlı, artı değerlerde yavaş. Benimki 1’de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 31 Ocak 2020; 11:52:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.