Şimdi Ara

Kliması Çalışmayan Sıfır Araç (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Agziniza saglik hocam yani zor anlasiliyor, tabii dunyada ne dertler sorunlar var bizimkisi asiri buyuk degil ama empati yapmadan anlasilmiyor.

Guncelleme de yapayim hazir mesaji yazarken, bugun parca gelmemis hafta ici goturecegim.

Dava konusunda simdilik sorunumun cozulmesini bekliyorum hocam ama hala magdur durumda kalirsam ilk tuketici haklari sonra dava surecine girisecegim.

• DennisRitchie kullanıcısına yanıt
    Eşini yiyen örümcekler misali, konu vag olursa diğer bir vagcının başına gelenler hoş görülebilir işte. Vag aldıysan sorundan bahsetmeyeceksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Göğüs sökülmesini kabul etmemenizi anlıyorum da tampon sökülmesi bu kadar abartılacak bir şey değil. Bazı araçların far ampülü için bile tampon sökülmesi gerekebiliyor. Yağ değişimi için de karter muhafaza sökülmesin ben aynı yağ ile ömür boyu devam edeceğim demek gibi bir şey tampon söktürmemek.

• Son Guncelleme: Tekrar aracin servise goturdum acikcasi servisteki calisanlarla satistaki calisanlar arasinda daglar kadar fark vardi. Isin ehli olduguna inandim acikcasi servistekilerin. Kompresorun yeterli basinca ulasamamasinin sogutmamaya sebep oldugunu belirlediler.

Her hangi bir parcaya dokunmadan kompresoru degistirdiler ve sorun cozuldu. Bu surecte Yuce Auto da surekli arayip surecle alakali yardimci oldu. Bayii ile servis ile gorusmeler de sagladilar. Kucuk de olsa jest de yaptilar. Keske hic yasanmasaydi ama gene de Skoda aldigim icin mutluyum sonrasinda Yuce Auto ve servisin yaklasimindan dolayi.

Konuda yardimci olan herkese ayrica tesekkurler.

• DennisRitchie kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Sizi heyecana sevk edip ön göğüs sökülmeli diyen görevliye yürekten bir selam gönderseydiniz iyi olurdu hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun sıfırın aracın klima kompresörü nasıl bu kadar kısa zamanda arızalanabiliyor şaşırtıcı kul yapımı tabi sonuçta her an her şey olabilir fakat üretim hatası gibi gözüküyor yüksek ihtimalle kitlemiş kendini kalmış öylece.

Her şeyi geçtim ön konsolun tamamen sökülme işine niye sıcak baktılar onu anlamadım ön konsoldaki fan motoru çalışıyorsa hava gelir yine konsoldaki evaporatör zaten patlak ise gaz kaçar gider yani söküp de ne yapacaksın ön tarafı ilginçler gerçekten. Kompresörün devreye girme testi zaten çok basit bir şey çalışmıyorsa hata bariz zaten orta demektir ki zaten de öyle olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.