************************************* Dikkat !!! kalp hastaları için sakıncalı olabilir :)) ************************************** 512x384 27 mb (saf1 rip) emuleden indirdim sesini mp3 stereo yaptım http://rapidshare.de/files/2313895/denizseki_masal.avi.html * * * * *
açılan sayfada en alttaki FREE butonuna tıklıyosun sonra çıkan sayfada en alta in 60-70 saniye sonra link görünecek quote:Orjinalden alıntı: holocoust dostum bu yüklenmiyor
quote:Orjinalden alıntı: Arkadas açılan sayfada en alttaki FREE butonuna tıklıyosun sonra çıkan sayfada en alta in 60-70 saniye sonra link görünecek quote:Orjinalden alıntı: holocoust dostum bu yüklenmiyor bende free yaptım biliyoruz o kadarınıda geri saymıyor premium diyor yani
O halde transparent proxy arkasında olabilirsin ya da kendin proxy girmişsen yapar ya da 1 saat içinde bu siteden başka birşey indirmişsen....... bağlantı kesip i.p. değiştirerek çözebilirsin belki ( cookie dosyalarını da temizlemen gerek ) quote:Orjinalden alıntı: holocoust quote:Orjinalden alıntı: Arkadas açılan sayfada en alttaki FREE butonuna tıklıyosun sonra çıkan sayfada en alta in 60-70 saniye sonra link görünecek quote:Orjinalden alıntı: holocoust dostum bu yüklenmiyor bende free yaptım biliyoruz o kadarınıda geri saymıyor premium diyor yani
yok abi görüntü falan. windows media player 9 açtı görüntü falan yok. power dvd le denedim yine görüntü yok .. ??
Ben K-lite mega codec pack kullanıyorum. P2p programlarından ya da http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm ......sitesinden indirebilirsiniz
sana göre anormal klip nasıl peki quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses eee izledim ne var bunda... normal bi klip işte
quote:Orjinalden alıntı: Arkadas sana göre anormal klip nasıl peki quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses eee izledim ne var bunda... normal bi klip işte benim oynadığım bi klip anormal olurdu mesela
Vaaaay ........ o kadar iddialısın demek quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses benim oynadığım bi klip anormal olurdu mesela
quote:Orjinalden alıntı: Arkadas Vaaaay ........ o kadar iddialısın demek quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses benim oynadığım bi klip anormal olurdu mesela yooo sadece normalle anormali ayırt etmesini biliyorum