Bildirim
Klipsch Promedia 2.1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım üstteki sayfalardan birinde hatta Logitech Z-2300 : Mega Review bu sayfada yorumunu okudun da bu benim olmalı deyip gaza mı geldin yoksa
o sitede de dikkatli okursan 10 sene önceki sistem diye bahsetmiş bu durumda alışveriş sitelerine bakmanda anlamsızlaşıyor
sanrım e-bay da satanlar mevcut araştır biraz
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Klipsch+Promedia+2.1&_sacat=See-All-Categories -
arkadaşım gaziantepte bulabilirsin ürünü gercekten de iyi bir sistem piyasada bilgisayara bağlanabilecek en iyi ses sistemi bana göre ve özellikle rock tarzı sert parçalar dinliyorsan biçilmiş kaftan derim harika sistem ama pahalı biraz -
Klipsch Promedia GMX 2.1 istersen pm atabilirsin.. -
bu ürün hakkında bi çok yorum okudum ama 10 sene önceki sistem yorumunu hiç almamıştım. bu ürünün distribütörü belli değil, sanırım asıl problem olan şey bu. yoksa bu ürünün hiç bir teknoloji mağazasının raflarında yer almaması ya da internette satışının olmaması açıklanamaz. ürünü sıfır bulabileceğim bir yer? önerisi olan var mıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: pctechnic01
arkadaşım gaziantepte bulabilirsin ürünü gercekten de iyi bir sistem piyasada bilgisayara bağlanabilecek en iyi ses sistemi bana göre ve özellikle rock tarzı sert parçalar dinliyorsan biçilmiş kaftan derim harika sistem ama pahalı biraz
yazmıştım ben arkdasım da da onun 5.1 i var gerçekten sağlam sistem fakat taleb olmaması fiyatından olabilir diye düşünüyorum sonuçta bu tarz ürünler piyasa ürünlerinden daha üst seviye de dir . hep sölerim iyi bir sistem de müzik ve ya ses dinlemek için şu kriterler olmalı
öncelikle iyi bir kayıt sonra iyi bir okuyucu sonra iyi bir amfi ve kablo son olarak da hoparlör bunlar ne kadar eşit seviyede ürünler olursa birbirine o derece haz alırsınız birinden biri kötü oldumu işin rengi değişir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X