Şimdi Ara

Klipsch RF-82II Sisteme Hangi Subwoofer Alinmali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dali concept serileri çin malı ve Danimarka ürünü olan ikon serilerinden kalite olarak da aşağıda kalıyor.
    Halen elimde concept rear ve center mevcut. Atmadım da satamadım da :)
    Kaldı ki ikon 7 mk 2 yi de uğuldayan baslarından ve sıradan presli sunta kasasından memnun kalmadığımdan
    2 ay dinleyip zararına sattım. Kısacası klipsch yanına Dalinin alt sınıf her iki modelini de hiç bir açıdan yakıştırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Rf 82 değil önerdiğim, rf82-II.
    Dali concept serileri çin malı ve Danimarka ürünü olan ikon serilerinden kalite olarak da aşağıda kalıyor.
    Halen elimde concept rear ve center mevcut. Atmadım da satamadım da :)
    Kaldı ki ikon 7 mk 2 yi de uğuldayan baslarından ve sıradan presli sunta kasasından memnun kalmadığımdan
    2 ay dinleyip zararına sattım. Kısacası klipsch yanına Dalinin alt sınıf her iki modelini de hiç bir açıdan yakıştırmıyorum.

İkon 7 ile rf82 kıyaslamak. Gercekten ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat beyin Rf 82-II yanına Dali fikrine yönelik bir yakıştırma sadece yazdığım.
    Dali hakkında düşüncelerim onlar. Teknik anlamda kıyas yapma gereği duymadım ve yazmadım zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 15 Eylül 2012; 0:58:49 >
  • Ben de rf82 II kullanıyorum. Ben dali concept subwooferi sordum sadece. Diğer hoparlörlerini değil .

• Arkadaslar merhaba, daha önce de söylediğim gibi aldığım klipsch sw110 subwooferdan memnun kalmamıştım. Ürünü daha farklı subwoofer yapısına sahip( olması gereken gibi bence) daha eski bir model olan sw-450 ile değiştirdim. Eve gelip kurdum. Su anda sistemim icinde Tamamdir ,iste bu dediğim tek parça bu subwoofer oldu. Subwoofer alacak arkadaslara kesinlikle tavsiyemdir. Sunu da söylemek isterim ki araştırma esnasında dali concept sub, jbl 250 sub, Magnat 300 a sub hepsini dinledim. Vuruş zamanlaması ve derinlik olarak tamamen bekleneni veren klipsch oldu. Ustelik Herkesin hissedebilecegi bariz bir farkla

• Arkadaşlar bende yeni katılcam aranıza. Stereo amfi + cd çalar + 2 de hoparlör istiyorum. Bu stereo (bnm bildiğim 2 hoparlör çıkışı olan) amfinin yanına klipsch rb-41-51-61 ii den herhangi birini koyduğumuzda dubwoofer a gerek kalcakmı ? Ben sadece müzik için istiyorum

• mrb arkadaşlar benimde klipch rf-82 II front .. rc-62 II center...rs-62 II surrond sisteme definitive supercube l veya ll lazim elınde olan arkadaş ile irtıbata gecebılırm pm atarsalar cok memlun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borsa53 -- 20 Haziran 2013; 16:01:09 >
  • Arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım. Benim sistemde komple Klipsch içeriği:
    Klipsch RF82 II Front
    Klipsch RC-62 II Center
    Klipsch RS-62 Surround
    Definitive pro sub-200 aktif subwofer ile kullanıyorum. tam anlamıyla bana göre mükemmel bir sistem oldu. Furkan Yurtseven arkadaşım sen beni dinle subwofer olarak mutlaka definitive tercih et. def. prosub-200 gayet uyumlu Klipsch hoparlörlerle. Ama ben daha sağlam isterim dersende sana önereceğim. Definitive PF-15 TL ( eski model ama benim sub'dan daha güçlüdür.) yada çok daha iyisi Definitive Süper Küp Reference ( fiyat konusunda sorunun yoksa şiddetle tavsiye ediyorum.) saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.