Şimdi Ara

Klipsch RF-82II Sisteme Hangi Subwoofer Alinmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 3 ay önce babamin basının etini yiye yiye istediğim sistemi kurdurttum forum sayesinde edindiğim bilgilerle yaklaşık 35 m2 oda Amfi : Pioneer LX73
    kuleler : Klipsch RF 82 ii
    Center : RC 62
    Surrond : RB 61

Bu sete 750 ile 800 tl civarında tok sert vuruşlu müzik film daha cok müzik dinliyorum tabi titretebilecek bi Subwoofer varmi tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanyurtseven18 -- 12 Eylül 2012; 2:42:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edecek yokmu abiler

• bende senden 2 yaş büyük olarak bende kendi sistemimi kurdum o nasıl bir babaymış böyle şahsen o kadar çabama rağmen aldıramadım ve kendim kurdum

onkyo 3008 amfim ve polk audio dan oluşan hoparlörlerim var ve bunun yanına jbl es250p marka sub kullanıyorum yetipde artıyor bile

ama iyi bir sub istiyorsan velodyne dd 15 ,sunfire ts serileri vede definitive supercube referance serilerine bir bak derim forumda en çok önerilen bunlar özellikle sinemada definitive öneriyorlar supercube a param yetmediği için babamıda ikna edemediğim için jbl ile idare ediyorum ama param olsa supercube u kaçırmazdım bir bak derim

Son olarak sistemin hakkındaki görüşlerini ve memnuniyetlerini yazarsan memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonelyboyusa -- 5 Eylül 2012; 19:23:49 >

• jamo verelim size

• Cok teşekkür ederim jamo düşünmüyorum
    Ozaman cok basının etini yedim oda kurtulmak İcin aldı ama biraz kandırdım sayılır :) Ozaman RF 62 alcaktik bende dedim ki baba RF 82 alırsak subwoofer gerek kalmaz madem
    Oyle diyosun dedi böyle aldık :) sisteme gelince mükemmel bide ev müstakil olunca gerçi benim ilk profesyonel sistem deneyimim ama mükemmel bir netlik 30 35 m2 oda her yer titriyor ama ben ciğerim titresin kapılardan felan sesler gelsin istiyorum :) bazen kızıyo babam aldırdın aldırdın kaç film izledin sadece müzik dinliyorsun diye :)

• Jamo sub 300 mü yoksa Definitive prosub 200 mü daha tok ve daha güçlüdür ?
  • Klipsch'leri sıralamışken subwoofer da klipsch olmalı derim.
    Ev sinema sistemi için güzel bir başlangıç olmuş seçimleriniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tavsiyeniz için çok teşekkürler fakat forumda yaptığım araştırmalarda sürekli definitive övülüyor seviliyor benimde çok hoşuma giyo ama serileri arasında hangisi alınmalı onu bilmiyorum mesela prosub 1000 mi yoksa prosub 200 mü nette var hangisi alınmalı yada prosub800 mü prosub 200 mü benim sistemde siyah olduğu için renk uyumu güzel olucaktır diye düşündüm teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyurtseven18

tavsiyeniz için çok teşekkürler fakat forumda yaptığım araştırmalarda sürekli definitive övülüyor seviliyor benimde çok hoşuma giyo ama serileri arasında hangisi alınmalı onu bilmiyorum mesela prosub 1000 mi yoksa prosub 200 mü nette var hangisi alınmalı yada prosub800 mü prosub 200 mü benim sistemde siyah olduğu için renk uyumu güzel olucaktır diye düşündüm teşekkürler.

Hangi marka olursa olsun dinlemeden alma.Ben de definitive kullanıyorum ama sadece sinema için stereoda sub kullanmam.
  • Rf82 + sub gereksiz olur bence stereo icin..Film icin def yada mk ve tabiki yine klipsch olabilir.

• tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Yada ben çok yeniyim diyemi bu konularda böyle bişey istiyorum ayda 1 kere felan film izlerim ama stereo da istiyorum ki böyle ciğerim titresin yerler güzel titriyo ama daha fazla olsun istiyorum genelde hareketli müzikler dinliyorum alınırsa çok büyük katkısı olurmu ?
  • babanı biraz daha kandir ve velodyne al
  • bu konularda yeniyim demiştim ilk defa senden duydum bu markayı araştırdım şimdi içim eridi be abi yaa o ne öyle yaa bunun için babamı kandırmaya kalksam yarısını benim vermem lazım oda şuan imkansız yada şu kolonlardan iyice soğuyup 1 sene üstünden geçmesi felan lazım ama gözüm kaldı varya ....
  • biri velodyne mı dedi
  • stereo müzik ağırlıklı kullanacaksanız subwoofer almanın lüzumu yok bence.
    Alt frekanstaki geniş deprem havasındaki uğultu basları ile stereo müziğinizin ayrıntılarını süpürür
    işin dokusunu bozar. Film seyredecek efekt alacaksanız eğer sub vazgeçilmezdir.
  • Klipsh rf 82 ler sub a cok ihtiyac duymuyor. Olursada iyi bir sub almak lazim. Giris seviyesi pek kesmez sanirim

• Merhaba, ben de RF82 kullanıyorum bana da subwoofer gerekli. Her ne kadar stereoda subwoofer a gerek yok dense de bazı alt frekans sesleri duyamayinca (bildigim ve bu seslerin olmasi gereken şarkılarda) dinleme keyfim kalmıyor. Denon pma-1500 stereo amfi kullanıyorum. Bir subwoofer aldım aslında ama geri veriyorum istediğim performansı vermedi. Aldığım subwoofer klipsch sw110 modeli idi. Aynı marka olsun istedim ama daha önce kullandığım Magnat sub300 A dan bir fakını göremedim. Hatta daha önce media marktta klipsch sw-450 dinleyip hoşuma gittiği icin bunu almıştım. Sanırım sw-450 yi alacağım yine. Çünkü tümü klipsch olsun istiyorum.

• Merhabalar,

Klipsch in kule hoparlorinden Synergy ve Reference serisi arasında karar vermeye çalışıyorum. RF 52 ve F20 modelleri fiyat olarak takip ettiklerim arasında , iki seri ve model hakkında düşünceleriniz nedir acaba . genel amaç yani Home Theatre ve Stero amaçlı kullancağım. Halihazırda elimde Bose 201 iki tane ve merkezde Focal var. Stereo performansı fena değil yani ama bunları destekleyecek iki kule maçlı sistem düşünüyorum. F20 modelli hakkında mesela özellikle yorum alabilirim.
  • F20 veya F30 serilerinde güzel ayrıntı derin bas ile balansı şık bir şekilde tamamlıyor.
    Malum derin bas ve ya çok yumuşak bas stereo hi-fi de aranan özellik değil.
    Özellikle o seri sinema sisteminde klipsch amerika forumunda çok beğenildi.
    Ben olsam özellikle crossoverı ile yenilenmiş mk2 serinde olan RF 82-II yi seçerdim.
    Aradaki fiyat farkı 500 tl olur. Dikmen ticarette kampanyası vardı.
    Yalnız klipsch tercihinde en azından süreceğiniz amfi mümkünse güçlü olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 14 Eylül 2012; 17:45:04 >
  • Evet rf82 baya iyi bir hoparlor ama dediğim gibi. Subwoofer olmayınca şarkının bazı kısımlarında istediğim düşük frekans seslerini veremiyor. Bir de eğer bütçe varda focal 836 alınmalı. Ömürlük olabilecek bir hoparlor. Dali concept subwoofer hakkında bilgisi olan var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.