Şimdi Ara

Klipsch RF52, RF62 ve RF82, Mirage 590i, Wharfedale diamond 9.6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende w9.6 aldım ama değiştirmeyi düşünüyorum klipsch ile rf 62 olabilir.aklımda o var.
  • slm arkadaşlar yorumları okuyorum her şey doğru gibi gözüküyor ama en hassas noktayı gözden kaçırıyorsunuz wharfedale 9.6 nın fiyatı 740 ytl oysa klıpsch rf-62 1450 ytl arkadaşlar lütfen insanları bilerek veya bilmeyerek yanıltmayın düzgün araştırma yapın klıpsch rf-62 nin wharfedale deki karşılığı
    pasific evo 30 veya 40 tır testleri yapan arkadaş hiç evo 30 veya 40 dinledimi ki iki hoparlörde referans hoparlördür ve lambalı amfilerle bile satılmaktadır oysa klipsch hop. ler amerikan tarzı parlak sesli cinema hoparlörleridir detay yoktur tizlerin güçlü olması horn olduğu için dir ama horn twiteer seste dome twiteer gibi detay vermez yani kısaca 1450 ytl karşılığı olan klıpsch wharfedale evo 30 veya 40 dinlendikten sonra test sonuçları bilen bir kişi tarafından açıklanmalıdır ertekin elkt. 9.6 ları artık getirmiyor palavrası tamamen yalandır ertekin wharfedale diamond 9 serisini 6 aydır türkiyede sadece iki firmaya getirip dağıtmaktadır kadıköy top-pop ve bursa cd bank bu iki mağaza dışında ki hop. ler ikinci el dir saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: spidr

slm arkadaşlar yorumları okuyorum her şey doğru gibi gözüküyor ama en hassas noktayı gözden kaçırıyorsunuz wharfedale 9.6 nın fiyatı 740 ytl oysa klıpsch rf-62 1450 ytl arkadaşlar lütfen insanları bilerek veya bilmeyerek yanıltmayın düzgün araştırma yapın klıpsch rf-62 nin wharfedale deki karşılığı
    pasific evo 30 veya 40 tır testleri yapan arkadaş hiç evo 30 veya 40 dinledimi ki iki hoparlörde referans hoparlördür ve lambalı amfilerle bile satılmaktadır oysa klipsch hop. ler amerikan tarzı parlak sesli cinema hoparlörleridir detay yoktur tizlerin güçlü olması horn olduğu için dir ama horn twiteer seste dome twiteer gibi detay vermez yani kısaca 1450 ytl karşılığı olan klıpsch wharfedale evo 30 veya 40 dinlendikten sonra test sonuçları bilen bir kişi tarafından açıklanmalıdır ertekin elkt. 9.6 ları artık getirmiyor palavrası tamamen yalandır ertekin wharfedale diamond 9 serisini 6 aydır türkiyede sadece iki firmaya getirip dağıtmaktadır kadıköy top-pop ve bursa cd bank bu iki mağaza dışında ki hop. ler ikinci el dir saygılar

sirkeci active elektroniği unutmuşun..

• sirkeci active elektroniği gerçekten senden duyuyorum ama daha dün ertekin le toplantıda idim böyle bir bayii yok 9 serisi sadece bu iki firmada buna inanabilirsiniz ammma distribitör bu iki firmayı yanıltıyorsa buda bizim tarafımızdan değerlendirmeye girer eğer eskiden kalan takımları parçalanmış center yok diğerinde renk yok gibi eskiden kalan ürünler ise ona bir şey söyleyemem tabiki bizda atlantic-xarus-crystal-crystal2-diamond 8-diamond 9 serilerinin tüm takımları ve renkleri mevcut. söylediğin yerde bu takımlar renkleri ve modelleri tek satıldığı için çeşit kırılmıştır
  • konu wharf 9.6 lardan acılmısken bende deneyimlerimi paylasayım,yamaha rx-457 anfi ile bu kolonları surerken stereo anfi dusundum ve luxman L405 ile denedim (eski bir anfidir 1987 model),sonuç tabiki sinema anfisine gore kıyaslandıgında iyidi,9.6 ların gercek performansı ortaya cıktı,daha sonra denon pma 1500r anfi ile denedim,ses yayılımı,gucu acısından daha iyidi,ancak bu anfide 9.6 lar orta seslerde bir sesi yayma gibi karakter gosterdi,topigin basında belirtilen,titresimmi acaba bunu yapan,sanki sanatcı seslerinde bir karısıklık var gibi,sonuc olarak ,problem olarak gordugum seyin (bana gore tabii)9.6 lardan kaynaklanabilecegini dusundum,acaba 9.6 lar bu anfiye yetersizmi?degiştirmeyi bile dusunmeye basladım ama bu seferde hangi haporlor olmalı klips sizce dahamı iyi olur?
  • slm 9.6 bu amfiye acaba yetersizmi derken neyi kastediyorsun watt olarak mı az geliyor anlamında söylüyorsun biliyorsun bu kolon 40-200 w. 6 ohm 90 dB özelliklere sahip bir hop. birde bu hoparlör mid katlarıyla meşhur dur bence sende başka bir problem var
  • quote:

sirkeci active elektroniği gerçekten senden duyuyorum ama daha dün ertekin le toplantıda idim böyle bir bayii yok 9 serisi sadece bu iki firmada buna inanabilirsiniz ammma distribitör bu iki firmayı yanıltıyorsa buda bizim tarafımızdan değerlendirmeye girer eğer eskiden kalan takımları parçalanmış center yok diğerinde renk yok gibi eskiden kalan ürünler ise ona bir şey söyleyemem tabiki bizda atlantic-xarus-crystal-crystal2-diamond 8-diamond 9 serilerinin tüm takımları ve renkleri mevcut. söylediğin yerde bu takımlar renkleri ve modelleri tek satıldığı için çeşit kırılmıştır

sadece wharfedale hoparlörler satıyorlar. 9 serisini bilemeyeceğim ama 8 , atlantic , xarus , evo, crystal hepsini mağazada bulunduruyorlar. kendi hoparlörlerimi de oradan aldım ki aldığımda en hesaplı yer orasıydı. bursa cd bank tan daha ucuzdu. sorduğum diğer hi-fi componentlerin için de yine en uygun fiyat aldığım yerdir. tavsiye ederim.

• quote:

slm 9.6 bu amfiye acaba yetersizmi derken neyi kastediyorsun watt olarak mı az geliyor anlamında söylüyorsun biliyorsun bu kolon 40-200 w. 6 ohm 90 dB özelliklere sahip bir hop. birde bu hoparlör mid katlarıyla meşhur dur bence sende başka bir problem var

aslında problem olarak soylemeyeyim,guc olarak hiç sorunu yok,kolon insan seslerini yayıyor,dagıtıyor gibi..bu durum anfi ile ilgilide olabilir,ancak cevreden aldıgım yarumlarda kolonları degiştir diyorlar..
  • spidr,
    Bizde tüm takım ve renkeri mevcut dediğinize göre sizin hangi firma olduğunuzu öğrenebilirmizyiz. Mahsuru var ise lütfen pm atarmısınız. 9.1 ve 9.5 rose renge ihtiyacımız var...
  • Yorumları dikkatle okudum.Stereo performansını beğenmediğim bir firma Yamaha.Yinede yorumlar yerli yerinde olmş.Biz 9.6 diye burdan bas bas bağırırken elbette fiyatını göz önünde bulunduruyorduk.1ooo ytl lik fiyata ulaştıysa elbette alternatifleri düşünülmeli.Eski cazibesini kaybeder o fiyat ile.Titreşim konusuna katılmadığımı söylemek istiyorum.Spikelar uygun yükseklikte ve yerleşim doğruysa 9.6 nın titreşimi 0'dır diyebilirim.Sesi bozacak derecede olması ise Spikeların uygun takılmadığını düşünmeme sebe oluyor.Zaten böyle birşey soz konusu olsa bu satış rakamlarına ulaşamazdı 9.6.
  • slm arkadaşlar bu WHARFEDALE DIAMOND 9.6ları en ucuz nerden alabilirim fiyatla açıklarsanız sevinirim yakında alıcamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan gitarist

slm arkadaşlar bu WHARFEDALE DIAMOND 9.6ları en ucuz nerden alabilirim fiyatla açıklarsanız sevinirim yakında alıcamda

Zaten sıfır satan 2 firma varsa sadece onlardan bulabilirsin doğal olarak. İthalatcı kadıköy pop-top ve bursa Cd bank a veriyormuş işte yazıyo yukarda.
  • Klipsch ile çok iyi film seyredebilirsiniz belki ama çok iyi müzik dinleyemezsiniz maalesef her markanın artıları eksileri var mükemmeli dört dörtlüğü yapılmadı zaten daha ama yaparlarsa da İngilizler yapar..Horn tipi tweeterları da evde kesinlikle tercih etmem şahsi fikrim..
  • Bugün Klipsch ve Diamond 9.6 ile ilgili yaptığım yorumların ne kadar isabetli olduğunu görmek mümkün. Warfadale piyasadan silinip giderken Klipsch satışlarına son gaz devam ediyor. Hatta eskisine kıyasla artık almakta baya zorlaştı. Talep artınca fiyatlarıda epey yükselttiler. Bu fiyatlardan sonra artık o kadarda cazip gelmiyor bana, o fiyatlara ikinci el bir Sonus Faber almak pekala mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.