Şimdi Ara

Klipsch RP-260F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun RF-62 ve RF-82 dinledikten sonra RF-82 almaya karar verdim. Uzun suren Magnat Quantum (ozellikle 757), Heco arastirmalarimi da simdilik bir kenara koydum.

RF serilerinin tedavulden kalkmis olmasi ve artik RP serilerinin olmasi beni RP-260F'ye yonlendirdi, Ankara veya diger illerde bu cihazlari alabilecegim uygun fiyat ve garanti veren bir yer bilen var midir?

simdiden tesekkurler.

• selamlar, gozunuzden kacmamistir ama hatirlatayim: rf-82 ii nin muadili rp-280f dir. rf-62 ii nin ise rp-260f dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    evet haklisiniz, II ibaresini koymayi unutmusum.
    zaman cizelgesi olarak RP-280f > RF-82 II > RF-82 diyebiliriz zannimca?
  • evet siralama dogrudur.

klipsch'in sitesinde gecen turkiye yetkili saticisi:

KEY-FI TEKNOLOJI URUNLERI TIC. A.S.
    Yildiz Cad. No. 45 Bodrum Kat
    Istanbul, Phone: (90212) 327-9401

bunun disinda gorebildigim en iyi fiyat :

www.denizfoto.com.tr
    Klipsch RP-280F Kule Hoparlör
    http://www.denizfoto.com.tr/RP-280F-Kule-Hoparlor,PR-11552.html

bilgiler icin tesekkurler. denizfoto'nun ve key-fi'nin indigi son fiyat ayni oldu, cifti 1790€
  • o fiyata az daha butce zorlar (dinlenecek mekan tabiki musaitse) rf7 ii alirdim :)

simdiki dovizin durumundan mutevellit sifir urunlerin fiyatlari ucmus durumda.

gonul isterdi fakat RF-7'nin cifti 4500€ gozukuyor en uygun olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozur dilerim belirtmeyi unutmusum, 2. el olarak kastetmistim. tabi 2. el almaya sicak bakmiyorsaniz degerlendirme disi kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mulderbaba

gonul isterdi fakat RF-7'nin cifti 4500€ gozukuyor en uygun olarak.

Bence 2.el rf82 alin.2300 2500 fiyat araliginda.sifira o kadar para vermeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RF 82 II. Cok güzel bir hoparlör sıfır olarak bulursan Alman'ı önerim takviye olarakta yanına bir tane R 115 SW ilave oldumu mükemmel olur ,82 II sahibindende olması gerek bir araştır ayrıca 2 X 150 bat değerlerse hoparlörü beslersen 8 ohm da cok iyi sonuc verir 62 II de olur sıfır olarak var sahibindende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 15 Ağustos 2015; 22:22:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • headbanger6 H kullanıcısına yanıt
    bilgi icin teşekkurler, 2. el bakmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulderbaba -- 18 Ağustos 2015; 12:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

RF 82 II. Cok güzel bir hoparlör sıfır olarak bulursan Alman'ı önerim takviye olarakta yanına bir tane R 115 SW ilave oldumu mükemmel olur ,82 II sahibindende olması gerek bir araştır ayrıca 2 X 150 bat değerlerse hoparlörü beslersen 8 ohm da cok iyi sonuc verir 62 II de olur sıfır olarak var sahibindende

SW DTS ve Dolby'de isime yarar diye dusunuyorum? stereo kaynaklarda artisi olur mu?
    kanal basi 150w besleyebilirim VSX-924K AVR bulunuyor.

ikinci el dusunmedigimden RF 82 II yerine yeni modeli RP 280f daha mantikli geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.