Şimdi Ara

(klipsch&technics) yeni sistemle merhaba..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba 👋 👋 bundan yıllar önce ilk sistemim olan klipsch rf 82 ii ve harman kardon hk 990 bu forumdaki bilgilerimle seçmiştim ve çok memnun kalmıştım ama artık yenilenme vakti gelmişti sıkı bir klipsch'ci olarak yeni sistemi size tanıtmak isterim klipsch heresy 2, technics su-vx920, supra quadrax kablo ve sonuç yine muhteşem özellikle benim gibi farklı bir kaç türü dinleyen arkadaşlar muhakkak dinlemeli blues, house, edit. türk halk müziği bu 3 türde de oldukça başarılı oldu sistem üstelik kablolar yeni
    (klipsch&technics) yeni sistemle merhaba..şimdilik bu kadar herkese iyi geceler 👋 👋

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi americanbulldog -- 12 Mayıs 2017; 0:16:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun
    Biraz sıkışık bir sistem olmuş masayı kaldıramıyorsunuz sanırım oradan değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Hayırlı olsun
    Biraz sıkışık bir sistem olmuş masayı kaldıramıyorsunuz sanırım oradan değil mi?

teşekkürler hocam şuan amfiye mesafeleri 50 cm gibi bunu 80 veya 90 cm e çıkartıcam daha ilk kurduğumda çekmiştim bu fotoğrafı şuan odanın içinide güncelliyorum yarın akşam gibi bitmiş olacak umarım hatta yarın son halini video olarak yükleyebilirim şöyle bb king söylerken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi americanbulldog -- 12 Mayıs 2017; 11:48:14 >
  • Hayırlı olsun hocam..bu klipsch herresy hoparlörlerin olayı nedir..detaylı fotoğrafı var mı..

Yani sürücüleri farklı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: dandanakan44

Hayırlı olsun hocam..bu klipsch herresy hoparlörlerin olayı nedir..detaylı fotoğrafı var mı..

Yani sürücüleri farklı sanırım

çok teşekkür ederim hocam, sıkı klipsch'ci olarak ben heresy den çok memnun kaldım ve bass portsuz bir tasarım olmasına çok şaşırdım mid ve tizler ayrı ayrı horn yani ilk jenerasyon ile birlikte şuan 3 ü var hepsi tamamen farklı bir bakış açısının ürünü daha detaylı bilgiyi link i okuyarak edinebilirsin dünden bugüne heresy :)

http://www.klipsch.com/products/heresy-iii-floorstanding-speaker

• Ne mutlu memnun kaldıysanız..

Benimde gözüm p39f lerde

Veyahut o ebattaki örneğin paradigm persona serisi..

• quote:

Ne mutlu memnun kaldıysanız..

Benimde gözüm p39f lerde

Veyahut o ebattaki örneğin paradigm persona serisi..

hocam ben o palladium serisinin klipsch in gerçek ruhunu yansıtmadığını düşünüyorum o seri popüler akımlarada cevap verebilmek adına yapılmış lüks ama ruhu ve amacı olmayan ürünlerdir referance serisinin lüksü yani :) eğer o fiyatlara çıkabiliyor ve klipsch kullanmak istiyorsan ak5 veya la scala almalısınki klipsch ne demek tecrübe edebilesin hatta şöyle söyliyim mekan çok büyük değilse cornwall ve heresy de sana aynı deneyimi yaşatır sana heritage serisi mekana göre hacimi esas alır alacağın deneyim aynıdır.
  • Hocam ben sinemacıyım akım olarak :)

O yüzden reference premiere seçtim daha fazla gücüm olsa thx serisinden yürürdüm...paladium serisini merak ediyorum tabiyki sinema performansı olarak..

Örneğin sizin evinize gelip müzik dinlesem heressy veya heritage yada klipsch in olayı nedir tam anlayamam :)

Müzikten veya dinleti kalitesinden anladığım söylenemez lakin şu anki rp260 ları marantz avr ile dinlememe rağmen çok keyif alıyorum Rabbim gözümden düşürmesin..Çünkü sabırlı biri değilim :)

Gerçek klipsch serilerinin olayı nedir..neyde fark yaratır..sizinki ile premiere serisi arasında aynı amfi kablo bağlasak seste ne gibi farkları var bu iki serinin

• quote:

Hocam ben sinemacıyım akım olarak :)

O yüzden reference premiere seçtim daha fazla gücüm olsa thx serisinden yürürdüm...paladium serisini merak ediyorum tabiyki sinema performansı olarak..

Örneğin sizin evinize gelip müzik dinlesem heressy veya heritage yada klipsch in olayı nedir tam anlayamam :)

Müzikten veya dinleti kalitesinden anladığım söylenemez lakin şu anki rp260 ları marantz avr ile dinlememe rağmen çok keyif alıyorum Rabbim gözümden düşürmesin..Çünkü sabırlı biri değilim :)

Gerçek klipsch serilerinin olayı nedir..neyde fark yaratır..sizinki ile premiere serisi arasında aynı amfi kablo bağlasak seste ne gibi farkları var bu iki serinin

Ertugrul takılma o kadar Stereo cu değilsin sen senin için ciddiye alınacak bir mevzu degil onlar Stereo da horn yapi beğenen insana hitap eder seveni kadar sevmeyeni de çok

Sen sinemacısın takıl ma

Thx serisini de gözünde çok büyütme bizim evlere olacak is degil thx yüksek ses ve büyük mt de farki göreceğin sistem

Yani sen ben alıp eve koyunca sadece pişmanlık. Cunku bizim ses seviyelerinde o Hoparlor lere yazık ve çalmaz zaten detay sıfıra iner

Ev tipi Yen'i teknoloji seylere bak sen geç thx i 40 mt oda ve müstakil ev Yok ise

• Abi ben klipschin gerçek serilerini kullanan hiç görmemiştim bulmuşken merakımı gidereyim dedim yoksa evet bana hitap edecek bir ürün değil..

Amma velakin bilgilenmeyi severim bu konularda gelişmeye çalışıyorum..

Thx ler öyleyse iyiki o işlere girişmemişim..

En doğru tercihi zaten yapmışım abi..

Lakin paradigm persona olayı farklı değil mi :)

• quote:

Abi ben klipschin gerçek serilerini kullanan hiç görmemiştim bulmuşken merakımı gidereyim dedim yoksa evet bana hitap edecek bir ürün değil..

Thx bizim evlerde heba olur gider ABD de yasasan pre powerlarin olsa oda 40 50 mt de horn yapıyı seversen olcak isler

• quote:

Abi ben klipschin gerçek serilerini kullanan hiç görmemiştim bulmuşken merakımı gidereyim dedim yoksa evet bana hitap edecek bir ürün değil..

her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım çünkü konulara bakış açımız aynı hocam eğer istersen dinletiyede buyur kapım her zaman açık şimdi gelelim fasulyenin faydalarına eray hocanın dediği gibi horn bir tarz meselesi ama tabiki klipsch i klipsch yapan sadece horn da değil klipsch bir levis'tir bir sony'dir bir nike'dır kendi bildiği yolda kendi tarzında gider belli bşr fan ı vardır ve arada bir gönül bağı ve tamda açıklanamayan bşr takım duygusal konular vardır ve bu markalar zaman zaman ana akıma uyan ürünler çıkartırlar ama asla kendine has olan ürünlerden vazgeçmezler mesela ben gerek tarzım gerek yaşam biçimim dolayısı ile kot giyerim 3 levis parasına merakımdan diesel kot aldım bir tanede moschino aşdıödı zamanında ve o paraya heralde 5 tane levis alırdın ama üstüne giyindiğinde levis in çok uzağındaydılar levis bir başka çünkü kesimi rahatlığı kumaşı ruhu herşeyiyle bir başka işte klipsch heritageler'de öyle gerek aynı fiyat gerek daha pahalı hoparlör olsun ben aynı amp. ile dinleğimde klipsch in çok uzağında olduklarını gördüm ama tabi bu zevk meselesi biriside farklı düşünebilir ama şunu biliyorum ki tüm dünyada ne olursa olsun klipsch den başka hoparlör almayacak insanlar var bir kere çok doğal çalar tonalitesi hem sıcak hem çok detaylıdır çok güçlü ve erken uyanır torklu çalar yani tam bir safkan amerikan ürünüdür baktığında kovboylar, bourbon, arizona çölü ve klasik amerikan arabaları gelir aklına buraları biraz edebiyat ama gerçekten klipsch bir başkadır ve bence üst sınıf hoparlörler arasında bir çok farklı tarza güçlü bir şekilde ayak uydurabilen tek markadır ama tabiki ihtisas alanı blues, enstrümantal müzikler, vocal, rock&roll, country ve rock ağırlıklı parçalardır not. arada house da dinliyorum aynı güzellikte çalıyor o ayrı ama benim apm. de technics in bugüne kadar ürettiği en iyi iki entegre amfi den biri oda farklı müziklere çok iyi ayak uydurabiliyor güçlü ve torklu çalıyor ayrıca aa mos çıkışlı yani a class'a yakın ve ondan güçlü ve daha iyi baslara sahip

• Hocam iyi anladım sizi..Sevdiğiniz mutlu olduğunuz ürüne sahip olabilmeniz güzel..Bu iş çok subjektif olduğu için insana çok zarar ettirebilir.Hele ki ne istediğinizi bilmez ve yanlış ürün alırsanız.Siz kendi tarzınızı bulmuşssunuz.Bir gün dinlemek isterim sizinle velhasıl sizde buyrun gelin istanbulda iseniz sinema dinletisi yapalım sonuçta stereo amfim yok :)

Ben kendi rakipleri arasında 4 modeli stereo amfiyle deneyip klipsch seçtim memnunumda..demekki kulak zevkimiz benzer..

İlk teknik saat var kadıköyde orda bir kaç farklı modeli bağladık neyse en son klipsch çaldık işte bu dedim(tabi tecrübeyle değil kulak zevki olarak ) sonra 4-5 ay bütçe oluşturma ve araştırma ve hayalime kavuştum.

Şu an olsa aynı ürünleri çol daha zor alırdım çünkü kur farkı yansıdı.

• quote:

Hocam iyi anladım sizi..Sevdiğiniz mutlu olduğunuz ürüne sahip olabilmeniz güzel..Bu iş çok subjektif olduğu için insana çok zarar ettirebilir.Hele ki ne istediğinizi bilmez ve yanlış ürün alırsanız.Siz kendi tarzınızı bulmuşssunuz.Bir gün dinlemek isterim sizinle velhasıl sizde buyrun gelin istanbulda iseniz sinema dinletisi yapalım sonuçta stereo amfim yok :)

Ben kendi rakipleri arasında 4 modeli stereo amfiyle deneyip klipsch seçtim memnunumda..demekki kulak zevkimiz benzer..

İlk teknik saat var kadıköyde orda bir kaç farklı modeli bağladık neyse en son klipsch çaldık işte bu dedim(tabi tecrübeyle değil kulak zevki olarak ) sonra 4-5 ay bütçe oluşturma ve araştırma ve hayalime kavuştum.

Şu an olsa aynı ürünleri çol daha zor alırdım çünkü kur farkı yansıdı.

istanbuldayım hocam evet beşiktaşta.. sinemaya teknolojik anlamda bir merakım yok zaten fransız ekolü amerikan filmleri severim bu tür filmde de konu ve ana fikir ön planda oluyor efekt vs. pek söz konusu değil ama deneyim anlamında tabiki bu sistemlere uygun bir hollywood filme izlemek isterim çünkü sonuçta klipsch söz konusu :) bu arada ben ilk defa technics bir ürün aldım pioneer 777,757 mk2 veya sony es 808 alacaktım ama bilgi ve tecrübesine güvendiğim bir abim bunlar sırf biliniyor diye pahalı satılıyor yoksa istenen fiyatlar hak ettikleri gerçek fiyatlar değil zaten custom etmeye meraklısın su-vx 920 al çok memnun kalırsın ve nasıl olsa istediğin şekilde custom edebilirsin diyince aldım epey soru işretleri vardı kafamda ama gerçekten iyimiş ve cihaz gerçekten çok temiz şimdilik memnunum birazda kablolar piştikten sonra bu şekilde devam edip daha sonra custom edebilirim yada bir es 808 alıp birde onu deneyebilirim amerikada custom meraklıları klipsch ile çok kullanıyor es 808 i ama dediğin gibi şimdilik çok memnunum özellikle kısık seste ikiside çok başarılı potansı saat yönünde 09:00 a getiriyorsun dinlediğin sanatçı sanki benim odanın içinde söylüyor :) gerçekten bir gün beklerim eğer bourbon viskide seviyorsan tamamdır sanki arkansas daymış gibi bir gün geçiririz :)

• 2 yıl beşiktaşta kaldım hocam.bir gün görüşelim viskide sadece jack bilirim ama çok aram yoktur..sizde film olayına gelin çatırtılı patırtılı birşey açalım ki değsin :)

• (klipsch&technics) yeni sistemle merhaba..

digiturk vs. ıvır zıvır ı saymazsak son hali diye biliriz 💪

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.