Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
870
Cevap
42
Favori
393.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz daha önce olmuşmuydunuz bu ameliyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NatsuiReitsu kullanıcısına yanıt
    Gögüs cerrahına gidiyorsun. Mersinde randevu alınmadan gidiliyordu. sen istersen önce hastaneyi arayıp öğren. ayrıca ameliyat günlerine denk gelme haftada 2 gün muayene yapılıyor.
  • Dersimsldgr D kullanıcısına yanıt
    Ben de klipsli ets ameliyatı oldum bir ay önce. ameliyat sonrası refleks terleme yavaş yavaş artmaya başladı. normal günde 2-3 yoğun zamanlarda 6-8 defa atlet değiştirdim ve abartmıyorum. hatta bu gün 3 defa da pantolon değiştirdim (23.07.2015). öyle bir seviyeye geliyor ki terleme vücudum sırılsıklam. Göbeğim sırtım ayaklarım komple.Ama ellerim ve koltuk altı kupkuru.
    Soracak olursanız sorun yaşatıyor mu sıkıntı mı diye? Bana göre alıştım bile. zaten ellerim de terlerken diğer bölgelerle beraber adeta yarışıyordu. yine her yerim sırılsıklamdı. Sonucuna bakacak olursak bu ter bir yerden çıkacak. Bundan kaçış yok. Ama herkes de aynı sonuç olur mu onuda bilemem. Benim doktorlarım gayet dürüst davrandılar ve her türlü sonuca hazırlıklı ol bu ter bir yerden yine çıkacak diye.Karar senin dediler. Bende direk evet dedim. Şimdi kuru ellerimin şaşkınlığı halen üzerimde. Evet ameliyat yaza denk geldi ve aşırı derecede terleme var ama henüz erken. Bunun dengeye gireceğine inanıyorum.
    Soracak arkadaşlara ol yada olma demem. Herkes kendi hayatını nasıl yaşamak isterse o yönde karar verir. kimin vücudu nasıl tepki verir onu doktorlar bile kesin bir şekilde bilemez. olmak isteyenler dürüst olan doktorları tercih etmenizi öneririm. Herkese geçmiş olsun Hepimize Rabbim bol sabırlar versin.

• İlk yıl bende çom memnundum.Umarım sende ileriki zamanda benim gibi sorun yaşamazsın 😊

• IIAvataRII I kullanıcısına yanıt
    Bende aynı ameliatı oldum el terlemesi için klipsli ets oldum 4. 5 günde ellerimde nemlenmeler bu durum gecicimi yoksa kalıcımı acaba

• BEYLER BEN 3 YIL ÖNCE BU AMELİYATI OLDUM VE ÇOK PİŞMANIM !!!.... EGE ÜNİVERSİTESİNDE TEK KURUŞ ÖDEMEDEN YAPTIRDIM ELİMDE VE KOL ALTIMDA NERDEYSE HİÇ TERLEME OLMUYOR ASLINDA İLK ZAMANLAR ÇOK İYİYDİ VİCUDUMDA TERLEMEDE Bİ FARK YOKTU AMA ARADAN Bİ SÜRE GEÇTİKTEN SONRA SIRTTA - GÖĞÜSTE VE BACAKLARDA AŞIRI TERLEME OLUYOR AMA ANLATAMAM ÖYLE BÖYLE DEĞİL GÜNEŞİN ALTINDA 10 DK İÇİNDE ATLETİM SIRILSIKLAM OLUYO TOPLUM İÇİNE ÇIKAMAZ OLDUM SIRTIMDA GÖĞSÜMDE RESMEN HARİTA OLUŞUYO ŞUNU UNUTMAYIN BU VİCUTTA BİRYERDEN TERİ KESERSİN AMA O TER BAŞKA YERDEN KESİNLİKLE ÇIKAR VE TEDAVİSİDE YOKKKK!........ BENDEN TAVSİYE YAPTIRMAYIN EĞER YAPTIRCAKSANIZDA SADECE ELİNİZE YAPIN DİĞER YERLERE KARIŞMAYIN.

• Ameliyat olmadım ama bende sırt göğüs koltuk altı ve bel kısmında(fazlaca ) terleme oluyor benze r durumda olan var mı
  • 22.06.2015 tarihinde aynı gün icinde randevu alıp gidip dr bayram ali özuslu hocamıza el terlemesinden dolayı klipsli ets ameliyatı oldum ameliyat cok kolay ve eglenceli gecti hocamın güvenli ellerine bıraktım kendimi ellerim kup kuru 4.5 günde hafifden nemlenmeler olup gecior refleks terlemelerim oldu biraz sırtımda gögsümde bacaklarımda o kadarda olacak artık alışıorsunuz zamanla sizlerde bence vakit kaybeden olun ameliyatınızı derim hayat bir baska güzel oluormuş kup kuru ellerle soru sormak istiyen olursa yardımcı olurum skype adresim delice807 eklemek istiyenler icin gecmis olsun dilerim ankaradan herkese selamlar sevgiler...

• Kardesim refleks terleme hakkında seninle görüşmek isterim

• İyontoforez kullanıyorum. Ellerim tamamen kuru artık.

• pangs06 P kullanıcısına yanıt
    tabi ki. temmuzun 31 inde kontrolüm vardı. doktora durumumu anlattım. zamanla normale döner dedi. özellikle işte iken 8 ila 10 kere atlet değiştiriyorum ve 3-4 defada pantolonumu. terleme başlayınca ellerim, kollarım ve koltuk altı hariç geri kalan her yer sırılsıklam. göbegim sırtım ve kalçalarım ayaklarıma kadar ıslak. evde iken atleti de çıkarıyorum. göğsümden ve sırtımdan akan terler banyo yapar gibi. ama daha 2 ay oldu. zamanla göreceğiz neler olacak. burdan yine merak eden arkadaşları bilgilendireceğim.
    telefon la faceden yada burdan nasıl istersen görüşebiliriz tabi ki. Son olarak ben ameliyat olduğuma PİŞMAN DEĞİLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDagger -- 7 Ağustos 2015; 19:52:26 >
  • Ben 2 ay önce yorum atmıştım daha 1 hafta olmuştu ara ara bilgilendiririm dedim su an 2. Aydayim kilolu olmayan ve düzenli spor yapa biriyim ve bu aşırı sıcak günlerde diğer insanlarla aynı düzeyde terliyorum denilebilir ben de de el ve koltuk altı büyük problemdi el geçsin de koltuk altı önemli değil diyodum ama su an iyi ki koltuk altı da olmuş diyorum renkli tişört gömlek giydiğim de koltuk altında çıkan o izler artık yok ameliyat in etkisi söyledikleri gibi 1 hafta için de tamamen geçmedi ama sanırım o da kişisel
    Şu an bacağım ve sırt göbek mecburen terliyo ama öncesiyle kiyaslayinca gayet memnunum İnşallah böyle de devam eder

• 1 ay sonra stajım bittiğinde ben de ameliyat olucam bir aksilik olmazsa. İstanbul'da hangi hastane ve doktorları tavsiye edebilirsiniz? Malum dert bir rahatsızlık, bundan kurtulma ümidiyle daha çok sıkıntı yaşamayalım sonra. Şimdiden teşekkürler.

• bu terleme için hangi branşa gitmemiz lazım aynı sorun bendede var
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Göğüs Cerrahına gideceksin. Şimdi üniversite hastaneleri de bu ameliyatı yapıyor. SSK lılar hiç bir ücret ödemiyor.
  • ameliyat olmadan önce kesinlikle iyontoferezi deneyin derim. ben hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum geçmez ne gerek var diyordum çünkü krem de kullanmıştım fayda etmemişti. 15 seans iyontoferez gördüm şuan kupkuru ayaklar eller
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedDaggers

Göğüs Cerrahına gideceksin. Şimdi üniversite hastaneleri de bu ameliyatı yapıyor. SSK lılar hiç bir ücret ödemiyor.

yav ama şu refleks terleme canımı sıkıyor ya olursa :(
  • Hocam hastanede mi uygulandı size iyontoforez

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Ona doktorlar bile kesin olarak bir cevap vermiyor. Çünkü herkesin bünyesi birbirinden farklı. Bazısında olmuyor bazısında hafif kimlerin de şiddetli. Bende biran artıyor bir an normal gidiyor. zamanla nasıl olacak bilmiyorum ama ameliyattan öncede vücudumun bütünü ter içerisinde kalıyordu. ben 17-18 yıldır bu el ayak ve koltuk altı terlemesini çok çektim. En sonunda tahammül edilemeyecek kadar armaya başlamıştı. sanki ellerim ve ayaklarım su dolu torbanın içinde geziyor gibiydim.
    ameliyat ayaklarıma fayda sağlamadı zaten doktorda ameliyat öncesinde her şeyi anlattı. Çeşitli alternatifler vardı benim tercihim direk ameliyat oldu. Çünkü öylesine beni bunaltmıştı ki kesin çözüme gittim. PİŞMAN DA DEĞİLİM. Yalnız sana ol yada olma gibi bir tavsiyede bulunmam. Senin hayatın senin kararın. Nelere katlanabilirsin tahammül edebilirsin? Hepsini kendin yaşayacaksın. Onun için karar senin.
    istersen iyontoforez falan dene sonucuna göre kararını verirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: RedDaggers

Ona doktorlar bile kesin olarak bir cevap vermiyor. Çünkü herkesin bünyesi birbirinden farklı. Bazısında olmuyor bazısında hafif kimlerin de şiddetli. Bende biran artıyor bir an normal gidiyor. zamanla nasıl olacak bilmiyorum ama ameliyattan öncede vücudumun bütünü ter içerisinde kalıyordu. ben 17-18 yıldır bu el ayak ve koltuk altı terlemesini çok çektim. En sonunda tahammül edilemeyecek kadar armaya başlamıştı. sanki ellerim ve ayaklarım su dolu torbanın içinde geziyor gibiydim.
    ameliyat ayaklarıma fayda sağlamadı zaten doktorda ameliyat öncesinde her şeyi anlattı. Çeşitli alternatifler vardı benim tercihim direk ameliyat oldu. Çünkü öylesine beni bunaltmıştı ki kesin çözüme gittim. PİŞMAN DA DEĞİLİM. Yalnız sana ol yada olma gibi bir tavsiyede bulunmam. Senin hayatın senin kararın. Nelere katlanabilirsin tahammül edebilirsin? Hepsini kendin yaşayacaksın. Onun için karar senin.
    istersen iyontoforez falan dene sonucuna göre kararını verirsin..

ya şimdi elim terlemese sıkıntı olmaz. Çünkü ayak ve ya koltuk altında işte limon sürüp kokusunu geçirirsin diyenler var da , el çok sıkıntı. Sosyal anlamda insanı çok etkiliyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.