Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
870
Cevap
42
Favori
393.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: RedDaggers

Ona doktorlar bile kesin olarak bir cevap vermiyor. Çünkü herkesin bünyesi birbirinden farklı. Bazısında olmuyor bazısında hafif kimlerin de şiddetli. Bende biran artıyor bir an normal gidiyor. zamanla nasıl olacak bilmiyorum ama ameliyattan öncede vücudumun bütünü ter içerisinde kalıyordu. ben 17-18 yıldır bu el ayak ve koltuk altı terlemesini çok çektim. En sonunda tahammül edilemeyecek kadar armaya başlamıştı. sanki ellerim ve ayaklarım su dolu torbanın içinde geziyor gibiydim.
    ameliyat ayaklarıma fayda sağlamadı zaten doktorda ameliyat öncesinde her şeyi anlattı. Çeşitli alternatifler vardı benim tercihim direk ameliyat oldu. Çünkü öylesine beni bunaltmıştı ki kesin çözüme gittim. PİŞMAN DA DEĞİLİM. Yalnız sana ol yada olma gibi bir tavsiyede bulunmam. Senin hayatın senin kararın. Nelere katlanabilirsin tahammül edebilirsin? Hepsini kendin yaşayacaksın. Onun için karar senin.
    istersen iyontoforez falan dene sonucuna göre kararını verirsin..

ya şimdi elim terlemese sıkıntı olmaz. Çünkü ayak ve ya koltuk altında işte limon sürüp kokusunu geçirirsin diyenler var da , el çok sıkıntı. Sosyal anlamda insanı çok etkiliyor

bende ayak terlemesini sıkıntı etmiyordum. çorap giyiyorum terleme %50 azalıyor. önemli olan ellerdi. öylesine tahammül noktasına gelmişti ki bende direk ameliyat kararı verdim. Pişman da değilim. çünkü her şeyi ellerimizle yapıyoruz. nasıl bir dert olduğunu çok iyi biliyorum.
    Ama ne yapmak istediğine kendin karar vereceksin. sonucuna katlanabilir miyim? nelere tahammül edebilirim? ne kadar sürer? ya refleks terleme olur geçmezse? gibi sorulara kendin cevap vereceksin. bu ameliyatı olan yada olmayan bir başkası senin adına cevaplandırıp karar veremez. çünkü kimde nasıl bir sonuç çıkar doktorlar bile bilmiyor. Önce aklında ki şüpheleri gider sonra en güzel şekilde düşünüp karar ver nasıl yaşarsam daha mutlu olurum diye...ben sana demem ol yada olma. Çünkü güzel sonuç çıkar sıkıntı olmaz ama aksi olursa bana duyacağın öfkeyi ve pişmanlığı düşün yani. senin hayatın ve senin kararın.. Allah hepimize şifalar versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDagger -- 13 Ağustos 2015; 20:47:23 >

• refleks terleme cekenler sutran fırmasının atletını ve boxerını getırttım cok memnunum 30 euro atlet 20 euro boxerwww.sutran.es bır bakın derım
  • Çok pahalı deqil mi altı üstü bi atlet bi kilot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim sadece yüzüm ve boynum terliyor. Koltuk altım, sırt ve göğüs bölgesi normal bir insanın terlemesi gibi.

Sadece yüz için ameliyat olmamı tavsiye eder misiniz?

Yüzüm güneşü gördüğü anda terleme yapıyor. Cebimde devamlı kalın peçetelerden taşıyorum. Kaç senedir çekiyorum bu durumu. Hergün 3 kere duşa girmekten, 10 tane tişört değiştirmekten bıktım.
  • arkadaşlar daha öncede yazdım ama pek cevap veren olmadı. bende bu ameliyatı oldum izmirde. ama ellerim tekrar terlemeye başladı ve çeşitli sebeplerden dolayı kontrole gidemedim. ellerimin tekrar terlemeye başlamasının sebebi ne olabilir. benimle ayni gun ayni doktora ameliyat olan arkadaslarimin elleri hala terlemiyor. sizce baska bir hastalik vs olabilir mi ? simdi bursada yasiyorum ve gögüs cerrahine kontrole gitmeyi dusunuyoruöm.
  • gençler düşük doz atropin sülfat (0,25 mg) . bide onun yan etkilerini azaltmak için hafif bi laksatif (kabızlık önleyici ) ve dideral (kalp atışını azaltan ve t4 den t3 dönüşümünü azaltıp dolaylı yoldan terlemeyi önleyen ) kullansam çok zorlarmıyım karaciğeri acaba. uzman doktor tanıdığınız varsa sorar mısınız bi. ameliyatsız çözüm süper olur du.
  • Ne kadar süre sonra terlemeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Ne kadar süre sonra terlemeye başladı.

yaklaşık 1 sene sonra
  • Klipsli ets ameliyatı olup terlemesi tekrar başlayan kişi hiç görmedim ve duymadım. Yaktıranlarda tekrar oluyor genelde. Ben ameliyat olmaya gittiğimde de bir bayan daha önce yaktırma yöntemini denemiş sonuç alamayınca ets ameliyatını olmuştu. Zaten klips takılıp üstünede 1 yıl geçerse klipsi aldırsan bile sinirler öldüğü için terleme yine olmaz. Direk doktora gidip durumu anlat. Hatta ameliyat olduğun hastaneyi arayıp doktora ulaşmayı denedin mi peki. İnternetten hastanenin numarasına ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDagger -- 25 Ağustos 2015; 14:12:45 >
  • quote:

Klipsli ets ameliyatı olup terlemesi tekrar başlayan kişi hiç görmedim ve duymadım. Yaktıranlarda tekrar oluyor genelde. Ben ameliyat olmaya gittiğimde de bir bayan daha önce yaktırma yöntemini denemiş sonuç alamayınca ets ameliyatını olmuştu. Zaten klips takılıp üstünede 1 yıl geçerse klipsi aldırsan bile sinirler öldüğü için terleme yine olmaz. Direk doktora gidip durumu anlat. Hatta ameliyat olduğun hastaneyi arayıp doktora ulaşmayı denedin mi peki. İnternetten hastanenin numarasına ulaşabilirsin.

hocam benimde yakma yöntemi ile yapıldı ameliyat. klipsli yapılmadı yani. yani tekrar başlamasının sebebi bu mu? e o zaman öyleyse benimle aynı hastanede ameliyat olan kişilerde neden başlamadı? bünyeye göre değişiyor mu?

• Öyle de söylenebilir. Ama genel olarak bakılınca belirli olmayan bir zaman diliminden sonra yaktırma yönteminde sonuç tekrar ediyor yada terleme miktarı eskisi kadar olmuyor. Nasıl bu kanıya vardın dersen;klipli ets ameliyatlarında bakarsan sonuçlara, refleks terleme olayı kişiden kişiye değişiyor. bazısında olmaz iken bazısında aşırı kimisinde de normal veya az. Bu durum gösteriyor ki Kişisel bünyenin de vücut yapısının da vereceği tepkinin de etkisi farklıdır. her metabolizma farklı bir reaksiyon gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDagger -- 25 Ağustos 2015; 20:53:41 >
  • quote:

Öyle de söylenebilir. Ama genel olarak bakılınca belirli olmayan bir zaman diliminden sonra yaktırma yönteminde sonuç tekrar ediyor yada terleme miktarı eskisi kadar olmuyor. Nasıl bu kanıya vardın dersen;klipli ets ameliyatlarında bakarsan sonuçlara, refleks terleme olayı kişiden kişiye değişiyor. bazısında olmaz iken bazısında aşırı kimisinde de normal veya az. Bu durum gösteriyor ki Kişisel bünyenin de vücut yapısının da vereceği tepkinin de etkisi farklıdır. her metabolizma farklı bir reaksiyon gösteriyor.

anladım. ne yapmamı öneriyorsunuz? bu cuma dahiliyeye gideceğim hormon testi yaptırmak için, hormonlarla ilgili bir problem var mı önce onu tespit edeceğim
  • Şu ameliyatı bi olsam artık... Ama refleks terlemeden korkuyorum... Hiç mi farklı bi çözümü yok... BOTOKS FELAN YAPTIRAN YOK MU ????
  • Arkadaslar okadar düzensiz yazmıssınızki. Ameliyat oldum fakat refleks terleme basladı klipsleri aldırdım demişsiniz. Ee bari neden ets ameliyatı olduğunuzu yada sorunun çözülüp çözülmediğini yazında bizde bilelim yarım yamalak bırakmayın. Ben yüz kızarmasından sikayetciyim birisiyle konusurken gülerken hemen kızarıyor ve rahat issedemiyorum kendimi ama terleme tarafından bi sıkıntım yok heryer normal. düz mantık olarak söyle düşünüyorum zaten terlemiyorum ets ameliyatı olursam terlemediğim için baska yerlerdede refleks terlemeler okdar cok artmaz diye düşünüyorum. Şimdi size soruyorum aradaslar Yüz kızarması için Ameliyat olan arkadaslar ameliyatın etkisi varmı Yüz kızarmasını geçiriyormu cevaplarınızı bekliyorum tşkr ederim.
  • UP
  • up
  • Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    Kardeş eğer botoks düşünüyorsan tereddüt etme git yaptır. Kimde faydası olacağı belli olmaz. Fayda etmezse bile en azından geri dönüşü olan bir işlem. İontoforez dene olmazsa. Ama şu ameliyat işini en son çare olarak gör. Hatta çare de değil, elim yüzüm mü terlesin yoksa vücudumun geri kalanı en ufak bi sıcakta ter içinde mi kalsın şeklinde seçim gerektiren bi işlem(herkeste aynı şekilde aşırı terleme olacak diye bir şey yok ama birçok kişide oldu. Bu da böyle bir ihtimal var demektir). Bunun kararını ver öyle ameliyatı düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: marsium

Kardeş eğer botoks düşünüyorsan tereddüt etme git yaptır. Kimde faydası olacağı belli olmaz. Fayda etmezse bile en azından geri dönüşü olan bir işlem. İontoforez dene olmazsa. Ama şu ameliyat işini en son çare olarak gör. Hatta çare de değil, elim yüzüm mü terlesin yoksa vücudumun geri kalanı en ufak bi sıcakta ter içinde mi kalsın şeklinde seçim gerektiren bi işlem(herkeste aynı şekilde aşırı terleme olacak diye bir şey yok ama birçok kişide oldu. Bu da böyle bir ihtimal var demektir). Bunun kararını ver öyle ameliyatı düşün.

Sağolasın bilgilendirme için... Şimdi ben ameliyata karar verdim. Fakat; refleks terlemeden çok korkuyorum. Ya ameliyat yada iyontoforez. Çünkü botox da kaslarda güçsüzlük oluyormuş. Ayrıca 6 ay sonra yeniden başliyor.. bu konuda bi fikriniz. var mı ? kas güçsüzlüğü etkisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

quote:

Orijinalden alıntı: marsium

Sağolasın bilgilendirme için... Şimdi ben ameliyata karar verdim. Fakat; refleks terlemeden çok korkuyorum. Ya ameliyat yada iyontoforez. Çünkü botox da kaslarda güçsüzlük oluyormuş. Ayrıca 6 ay sonra yeniden başliyor.. bu konuda bi fikriniz. var mı ? kas güçsüzlüğü etkisi ?

Botox yaptırmadım o yüzden kas güçsüzlüğü hakkında bilgim yok. 6 ayda geçiyorsa da önemli değil. Senede iki kez yaptırırsın ki sonuçta bu geri dönüşü olan bir şey. Ameliyat olacağım veya iontoforez yaptıracağım demek bu kadar kolay olmamalı bence. Ameliyatın geri dönüşü yok bunu iyice anla. İlk önce bi iontoforez dene. Hatta fayda görmezsen bile birkaç kez dene. Ameliyat kaçmıyo. Cerrahlar da kaçmıyo. Ve evet, refleks terlemeden çok kork. Hatta öyle kork ki ameliyat olmadan önce çoook çok düşün. Ameliyat olma demiyorum. Sonuçta bu senin seçimin ve illegal bir işlem değil. Ama çoook düşün.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.