Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
42
Favori
393.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ziyaretci298

quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Arkadaşlar tekrar ediyorum, ben iyontoforezi denedim ve olumlu sonuç aldım... 15 günde etkisini gösterdi... Şu an çok mutluyum.

merhabalar,aynı şeylerden benimde çok başım ağrıyor.yazın özellikle elim sürekli terlediği için telefon vs kullanmak zulüm.

bende birde ayrı olarak ayak terlemesi var,evde bile çorapsız 15 dk durunca terlemeye başlıyor.dışarı terlikle çıkamıyorum.buna bir çözüm bulabildiniz mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: ziyaretci298

quote:

Orijinalden alinti: Aaron Paul

Arkadaslar tekrar ediyorum, ben iyontoforezi denedim ve olumlu sonuç aldim... 15 günde etkisini gösterdi... Su an çok mutluyum.

merhabalar,ayni seylerden benimde çok basim agriyor.yazin özellikle elim sürekli terledigi için telefon vs kullanmak zulüm.

bende birde ayri olarak ayak terlemesi var,evde bile çorapsiz 15 dk durunca terlemeye basliyor.disari terlikle çikamiyorum.buna bir çözüm bulabildiniz mi?

Benim ayak terlemem de el terlemem geçince otomatik olarak minimuma indi... hala mutluyum ve şaşkınım. o kadar çok terlerdi ki, azalacağına dahi inanmıyordum şimdi birazcık nemlenme var o kadar sadece. ama herkesde işe yaramayabilir denemekte yarar var... iyontoforez bende işe yaradı...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar tekrar ediyorum, ben iyontoforezi denedim ve olumlu sonuç aldim... 15 günde etkisini gösterdi... Su an çok mutluyum.

merhabalar,ayni seylerden benimde çok basim agriyor.yazin özellikle elim sürekli terledigi için telefon vs kullanmak zulüm.

bende birde ayri olarak ayak terlemesi var,evde bile çorapsiz 15 dk durunca terlemeye basliyor.disari terlikle çikamiyorum.buna bir çözüm bulabildiniz mi?

Benim ayak terlemem de el terlemem geçince otomatik olarak minimuma indi... hala mutluyum ve şaşkınım. o kadar çok terlerdi ki, azalacağına dahi inanmıyordum şimdi birazcık nemlenme var o kadar sadece. ama herkesde işe yaramayabilir denemekte yarar var... iyontoforez bende işe yaradı...

Bende yapacagim sanirim. Siz makinayi almistiniz degil mi? İnternette 9 voltluk pille yapan bir arkadas gordum blogda,bir doktor falan yorum yapmsi. Onu deneyecegim sanirim simdilik 1000 lira veremem o alete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yapacagim sanirim. Siz makinayi almistiniz degil mi? İnternette 9 voltluk pille yapan bir arkadas gordum blogda,bir doktor falan yorum yapmsi. Onu deneyecegim sanirim simdilik 1000 lira veremem o alete.

Bende o dediginizi yaptım zaten. internetteki ni. üstte arkadaş link atmıştı. bende bi deneyeyim dedim, kendim yaptım. kullandım. 15 günde geçti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende o dediginizi yaptım zaten. internetteki ni. üstte arkadaş link atmıştı. bende bi deneyeyim dedim, kendim yaptım. kullandım. 15 günde geçti.

Cok iyi o zaman. O aluminyum folyo yerine ne kullandiniz? Doktor tibbi amacli kullanilan metal kullanin demisti,nerden bulabiliriz diye soruyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cok iyi o zaman. O aluminyum folyo yerine ne kullandiniz? Doktor tibbi amacli kullanilan metal kullanin demisti,nerden bulabiliriz diye soruyorum.

Ben blog da ki nin aynısını yaptım. o şekilde kullandım. Folyonun zararlı olduğu yazıyor. Yerine ne kullanılabilir başka bende merak ediyorum. Sizede geçmiş olsun. umarım terlemeniz durur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben blog da ki nin aynısını yaptım. o şekilde kullandım. Folyonun zararlı olduğu yazıyor. Yerine ne kullanılabilir başka bende merak ediyorum. Sizede geçmiş olsun. umarım terlemeniz durur.

bloga yorum yapan doktor "Folyo yerine tıbbi amaçlı kullanılan krom nikel metal levhalar en sağlıklı olanıdır." demiş.eczaneye durumu anlatınca uygun olan bir metal vs verirler sanırım,veya nerden alabileceğimiz konusunda yönlendirirler.teşekkürler,umarım sizde de etkisi devam eder.kötü bir durum gerçekten.iyi günler

• Eliniz koltuk altınız sürekli ıslak mı yoksa stresten uzak iken kuru kalıyormu.Bende de böyle bir şey var.Ben stres yapmassam elim kuru koltuk altım ayaklarım.Yeri geliyor gün boyu kuru kalıyor.Ameliyat olmalımıyım sizce bana bi yardımcı olurmusunuz.
    Saygılar
  • ensar3941 E kullanıcısına yanıt
    Benim tavsiyem olma. Çünkü ameliyat sonucu bilinmeyen bir yöntem. Bir yeri düzeltirken başka bir yeri daha kötü etme ihtimali çok çok çok yüksek. Ayrıca ameliyat bir tedavi yada çözüm değil bunu da bilmeni isterim. Geri dönüşü yok. Şu an ameliyat olanların tek umudu SİNİR BİRLEŞTİRME yöntemi. Bundada kişiden kişiye sonuçları değişiyor. Kimisinde hiç sonuç alınamazken kimilerinde de %40 ile %70 arası iyileşme oranı oluyor. Düşün taşın.
  • Sürekli bu şekilde yaşamaktasa bi yol bulmam gerekiyor.En son çare ameliyat düşünüyorum.Her yolu deneyeceğim.Sağolun.Benim zaten sadece stres anında ortaya çıkan bir terlemem var o yüzden başa çıkabilirim heralde diye düşünüyorum.Teşekkürler.
  • Arkadaşlar baskalarina faydası olabilir diye, tekrar yazıyorum... bende daha 1 ay önceye kadar su gibi el terlemesi vardı. hiç geçmez diye dusunuyordum. Bu konudan bi arkadaş iyontoforez tavsiye etti. konuya bakın link var ustlerde. onu, yaptım. kullandım. 15 günde terleme minimuma indi. arada bir nemlenme oluyor sadece... ben tekrar tekrar teşekkür ediyorum o arkadaşa. şu an çok mutluyum.

• Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle geçmiş olsun bende de el ve ayak terlemesi var,sosyal fobiyi geçtim ayağımdaki ıslaklık yüzünden prostatlı gibi ani idrar problemi yaşıyorum,dolayısıyla 5 aydır sırf ets ameliyatı olsam mı diye düşünüyorum ama yorumları okuyunca fikir değiştirdim bende o arkadaşın bloğundaki iyontoferez tedavisini gördüm.hem ucuz hemde kullanışlı gibiydi,iki gün el ve ayaklara uyguladım ilk gün aniden terleme geçti ikinci gün gene başlayınca moralim bozuldu,blogdaki çocuğun dediği gibi ilk bir hafta kesintisiz yapamadım,zaten kalıcı etkisini ilk bir hafta sonrası gösteriyomuş fln ama hem çarpar fln hesabı biraz çekindiğim için hem de ömür boyu bunu yapma zorunluluğu varmış yapmadığın anda ilk haline dönüyomuş vs.. fln diye okuyunca bıraktım ve gene ets olucam ben kafasına geldim zira kafamdaki mantık yav demek ki ets olup refleks terleme olma oranı yüzde 10-15 fln ee demek ki bi problem yaşamayan unutuyo yazmıyo bile ama bazı yerlerde yüzde 30-40 lara kadar fln varıyo refleks terleme yaşama oranı fln diolar ve bunun ne kadarı şiddetli ne kadarı normal ne kadarıda hafif refleks terleme belirtmiyolar,mesela malum google dan terleme diye aratınca ilk çıkan burdaki herkezinde aşikar olduğu doktor el ayak terlemesi için yapılan ets ameliyatının refleks terleme oranını yüzde 2-3 şiddetli yüzde 6-7 oranda hissedilir derece(sıkıntı yaratmayanı)olarak söylüyo fakat birçok okuduğum forum ve blog sitelerindeki refleks terlemeyi şiddetli yaşayan arkadaşların yorumlarını görünce bu oran yüzde yüzmüş gibi hatta ameliyat olsam ve başıma gelmese yada hafif gelse piyango tutturacağım hissine kapılıyorum öte yandan bu öyle söylendiği gibi değil internette abartıyolarcı doktorların klipsli ets tedavisine anlam veremiyorum çünkü ne bu işten geri dönme oranı diye bişey açıklıyolar nede hiçbi mantığa uymuyo tamam tıp okumuyorumda anatomiden bildiğim kadarıyla omurilikteki bir sinir kendini yenileyemez ve bu klips ona zarar verince artık o sinir onarılamaz olur yani dolayısıyla bu doktorlar hafif yalan hesabı bunu ikna için bi çeşit plasebo etkisi olarak mı kullanıyolar eğer öyleyse bu etik bir davnanş mı gerçekten kafam çok karışık genede bunca bildiğim şeye rağmen ets olmayı düşünüyorum çünkü intihar etmeyi fln düşünür oldum çekilcek dert değil.bi bilgin varsa bunlar hakkında cevaplarsan sevinirim sende istediğin bişey sorabilirsin

• starbury1 S kullanıcısına yanıt
    Dostum aldığın sonuca kıyasla 3 günde 20 dk hiçbir şey değil. Vaktin çok önemli diyorsan 20 dk bir şeyler izleyip dinleyebilirsin.
  • Teşekkürler... Bende bu derdi önce yaşadığım için. Çok iyi anlıyorum halini vs , terlemenin ne kadar çık sıkıntılı olduğunu. Bende çok araştırdım ameliyatı. Dilde bildiğim için. Yabancı sitelerde araştırdım. ameliyat bi çok avrupa ülkesinde yasak. ve halada yasaklanmaya devam ediyor. Üstlerde eminim konuyu okumuşsundur. konuda amaliyatı kimse tavsiye etmiyor ki haklılar da. Başarı oranı çok az. ve terlemeyi arttırıp vücut dengesini bozma olasılığı çok daha fazla... Karar senin kararın. ama ameliyatı olan kişiler çok pişman. gerek avrupadaki olanlar gerek ülkemizde olanlar. hemen hemen 10 kişiden 8i pişman... / ve saana şunu soruyorum ? iyontoforezi neden bıraktın ki ? herkesde işe yarama süresi farlşı mesela bende 15. gün tamamen kesildi ve minimuma indi. artık 5 günde bi felan yapmaya başladım. yavaş yavaş vücut unutuyor gibi. arada nemlenme oluyor. ki bu hiç de önemli değil. Benim de ayaklarım terliyordu. ama iyontoforezi sadece ellerime uyguladım. ellerimin terlemesi azalınca. ayaklarımda otomatik olarak azaldı. Eskiden ayakkabıların içinde su gibi olurdu. Şimdi hafif nemleniyor. yani olay böyle karar senin... 1 mesaj üstte arkadaşın dediği gibi. sonuca göre birazcık zaman ayırıp iyontoforez yapmak daha mantıklı gibi geliyor. üstlerde tüm arkadaşlar hem fikir. dediğim gibi yabancı bir çok forumdada. durum böyle. Sizede geçmiş olsun.

• quote:

Teşekkürler... Bende bu derdi önce yaşadığım için. Çok iyi anlıyorum halini vs , terlemenin ne kadar çık sıkıntılı olduğunu. Bende çok araştırdım ameliyatı. Dilde bildiğim için. Yabancı sitelerde araştırdım. ameliyat bi çok avrupa ülkesinde yasak. ve halada yasaklanmaya devam ediyor. Üstlerde eminim konuyu okumuşsundur. konuda amaliyatı kimse tavsiye etmiyor ki haklılar da. Başarı oranı çok az. ve terlemeyi arttırıp vücut dengesini bozma olasılığı çok daha fazla... Karar senin kararın. ama ameliyatı olan kişiler çok pişman. gerek avrupadaki olanlar gerek ülkemizde olanlar. hemen hemen 10 kişiden 8i pişman... / ve saana şunu soruyorum ? iyontoforezi neden bıraktın ki ? herkesde işe yarama süresi farlşı mesela bende 15. gün tamamen kesildi ve minimuma indi. artık 5 günde bi felan yapmaya başladım. yavaş yavaş vücut unutuyor gibi. arada nemlenme oluyor. ki bu hiç de önemli değil. Benim de ayaklarım terliyordu. ama iyontoforezi sadece ellerime uyguladım. ellerimin terlemesi azalınca. ayaklarımda otomatik olarak azaldı. Eskiden ayakkabıların içinde su gibi olurdu. Şimdi hafif nemleniyor. yani olay böyle karar senin... 1 mesaj üstte arkadaşın dediği gibi. sonuca göre birazcık zaman ayırıp iyontoforez yapmak daha mantıklı gibi geliyor. üstlerde tüm arkadaşlar hem fikir. dediğim gibi yabancı bir çok forumdada. durum böyle. Sizede geçmiş olsun.

üstteki arkadaşla sana teşekkür ederim iyontoforezi baştan deniyecem sonuçlarını diğer arkadaşları bilgilendirmek amaçli yazarim bugün başlıyorum

• Merhaba Arkadaslar,
    Sizin yazdiklarinizi okudukça keske sadece elim terlese bir çaresine bakariz diyorum. Benim yüzüm, koltuk altim, sirtim, boynum ve gögsüm asiri terliyor. içime atlet giymeme ragmen üzerimdeki tshirt'ü islatacak kadar terliyor vücudum. Yüzümdeki teri silmek için cebimde her zaman kumas mendil ile dolasiyorum. Taniyan insanlar alisiyor bu durumuma ancak yeni görenler garip garip bakiyor. Sizin bahsettiginiz refleks terlemenin olabilecegi tüm bölgelerim zaten suanda da terlemekte. Sizce ne yapmaliyim ETS çözer mi derdimi? Olabilecek tüm yan etkileri zaten yasiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagovich -- 20 Haziran 2016; 1:59:46 >
  • Zagovich Z kullanıcısına yanıt
    Eğer vücudun genel olarak da çok terliyor ise ETS sonrası terlemede o derece şiddetli olacaktır büyük ihtimalle. Benimde genel terlemem çok fazlaydı. ETS oldum. Yaz günü dışarı çıkınca sırılsıklam geziyorum. Sadece ellerimden omzuma kadar olan kısım kuru. Kışında ellerim kupkuru, çatlıyor. ETS loto toto oynamak gibi bir şey. Ya tutarsa. Ama şunu unutma ki burada söz konusu olan bedenin ve geriye kalan o durumla yaşayabilecek misin sorusudur...
    Sabret ve araştır, sana en iyi gelecek olan sonucu elbet bulursun. ETS çok masum bir ameliyat değil. bir çok da yan etkisi var bunun. Çok iyi düşün taşın öyle karar ver.
  • beyler 5 gündür iyontoferez uyguluyorum sadece ayaklara,ellerde nedense baya çarpıyo,çok faydalı oldu artık ıslak olmuyo çok çok hafif bi nemlenme var elde bile fayda sağladı şu an memnunum tavsiye ederim.
  • Sevindim. Geçmiş olsun.
  • ben askeri hastanede oldum askeri hastane 2006 yılında ---iyi baktılar herhalde yan etkisi olmadı bilim razı olsun ....benim ellerim geçti zaten ayaklarım hala devam ediyor ama artık devlet hastanesi bakıyorum olmazsa özel bıktırdı çünki
  • Bende el ve koltuk altı için oldum 9-10 gün oldu, isteyen herkeze durumumu en ince ayrıntısına kadar anlatabilirim.Ancak özet geçicek olursam hiçbir doktora güvenmeyin, bu işi benim kadar araştırmış internetteki yorumların hepsini okuyup görüş almış başka bir kişi yoktur.Özeldeki doktorların %99999'u para için babasını satar, devlet hastanesindekilerinde ölsen umurlarında olmaz.

Sinir birleştirme ameliyatı olan varmı bu refleks terleme için ? Çözümü yokmu ben 9-10 gün olmasına ragmen şikayetçiyim, vucut kafayı yedi diyebilirim net.

NOT : Dua etmeyi bıraktım.Kansere çözüm var buna yok.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.