Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
42
Favori
393.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın hocam... çok geçmiş olsun. üzüldüm adınıza. o gruba da goz atarim, da bir şey daha sorayim? benimde tek umudum bu amaliyatti. moralim bozuldu şimdi. peki soruna geceyim; güç kaybı nasıl oldu? tam olarak...? ...bir diğer sorum; ameliyat dan memnun olan kimse yokmu ya? mecburum ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    Hani tüm doktorlar başarı oranı %99 diyor ya. Bu bahsettikleri komplikasyonlar için değil sadece eldeki terlemenin kesilme oranıdır. Güç kaybına gelince ameliyat öncesi gibi enerjin olmuyor. Mesela ben depoda çalışıyorum. Forklift kullanırken bazen kırılan paletleri başka palete aktarırım. Önceden 50 kg mı bile rahat kaldırabilir iken şimdi 25 kg lık 8-10 koliyi atarken zorlanıyorum. Vücudunun bir dengeye girmesi için epey bir zaman geçmesi gerekiyor ama bu refleks terlemede zamanla artıyor. SAKIN AMA SAKIN ilk 2 aylık döneme kanma aldanan sen olursun. Efor sarf edince yağ gibi erimeye başlıyorum ve enerji çabucak tükeniyor. Anlatıldığı gibi masum bir ameliyat değil bu ETS. İnsanlar kandırılıyor para uğruna.
    Memnun olan hiçbir kimse yok şu ana kadar görüştüğüm kişiler arasında. Bazıları daha şanssız. 3-5 gün içerisinde başlamış refleks terleme. Önümüz yaz ve nasıl geçireceğim o günleri, şu an kara kara düşünüyorum. Hadi evde bir şekil idare edilir ama ya işte ne yapacağım düşün artık. Ellerin kuru olması çok güzel bir şey ama refleks terleme el terlemesinden BETER.
    Şimdi SİNİR BİRLEŞTİRME diye bir metot bulmuşlar ve geriye dönüş için % 50-60 bir oran var ama garanti verilmiyor. Ayrıca bu ameliyat sonrası en az 2 yıl kadar bir zaman içerisinde düzelme alacağını ama yine hiç bir şeyin ESKİSİ GİBİ OLMAYACAĞI açık açık belirtiliyor. Amaç refleks terlemenin şiddetini azaltmak.

İYONTOFOREZ uygulaması var. Uygulayanların birçoğu memnun. Onu denemeni öneririm.

Bu ameliyat pişmanlıktır.
    SAKIN AMA SAKIN OLMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDagger -- 20 Mart 2016; 10:42:44 >

• İnsanlara yanlış bilgiler vermeyin. Bu ameliyatın etkisi herkeste aynı değil. Kişiden kişiye değişiyor. Refleks terleme olayı evet çok kötü ama herkeste aynı oranda olmuyor. Belki o olacak adamda çıkmayacak veya az oranda çıkacak ve durumu eskisinden iyi olacak. Tedbirli olmakta, iyice araştırıp olmakta fayda var ama kesinlikle olmayın demek biraz abes. Ben en az 5 yıl araştırıp da oldum. Şu an bende de var refleks terleme ama eski halimden daha iyiyim. Çok şükür. Arkadaşlar iyice araştırın, risklerini göze alarak iyi bir hastanede olun.

• Böyle çarşıdan pazardan ürün almaya benzemiyor bu ameliyat olma. Bir insanın sağlığı ve yaşamı söz konusu olan. Senin dediğin çooooooooooooook düşük bir ihtimal. Bir araştır acaba kaç kişi var memnun olan. Bende aynı şekil ya bende olmazsa diye ameliyat oldum. Sonu hüsran. Deneme yanılma yapılacak bir tercih olayı değil maalesef ETS...

• Klipsli ets olmayın reflex terleme daha beter.bende el koltuk altı ayak ve got terliyor aşırı şekilde tıpta hiperhidroz geçiyor.koltuk alti terlememi driclor ile sıfıra indiriyor um eğer driclor kullanmazsanız 500-800 arası miktar verip sadece koltuk altında etkili (6 ay)hiç zararı yok.Veya hem koltuk altı hem ayak hem de el için iyontoforez cihazını alabilirsiniz sınırsız kullanırsınız 1000 TL den başlar. ben şuan driclor kullanıyorum buyu k sorundan biri bitti ama şimdi birde got terlemesi var onada engel olunsa el içinde iyontoforez yaparım Ayağımda t erleşim bjse olmaz

• Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım vücudumdaki terleme oranı genel olarak iyi yazılanların bir kısmını okudum coğu kişinin ellerinde asırı terleme var benimöyle bir sorunum yok kesinlikle fakat koltuk altında normalin üzerinde ve psikolojik olarak mahvediyor ben terlemeye başladıktan sonra strese giriyorum ve dahada artıyor. Deodorant vs işe yaramıyor ameliyat olmak aklımda var ancak bu refleks terlememidir nedir onun ortaya cıkmasından cok korkuyorum bana yol gösterir misiniz?
  • herhalde en yeni ameliyat olan benm 28 mart 2016 da klipsli ets oldum medipol hastanesinde tamer vardaroğlu tarafından benm şikayetim sadece koltuk altı teriydi elimde ayağımda bişey yoktu ama koltuk altından aşırı muzdariptim öğretmen olduğum için derslerde falan çok sıkıntı çekiyodum.ameliyat olmadan önce doktorum uzun uzun anlattı herkesinde bildiği gibi burdaki en önemli sıkıntı reflex terleme denilen durum şu an 8. günümdeyim fity fifty memnun durumdayım:(( sırtım ayaklarım feciii terliyor koltuk altım nerdeyse durdu yüzümdeki kızarıklık ve terleme geçti ellerim kupkuruuu bu beni çok rahatsız ediyor bişeyi kavramakta hissetmekte zorlanıyorum şu an sırtımda havlu var o derece terliyorum yani.dün gece 5 6 kere uyandım ayaklarım bacaklarım öle terlemiş ki çok rahatsız etti beni alt üst iç çamaşırlarım da ıslaktı hele alt iç çamaşırım sanki altıma yapmışım gibi ıslaktı ameliyattan önceki halimden de mutsuzdum ki onun için amliyat oldum ama şimdiki halimden de mutsuzum doktor vakit kaybetmeden klipsleri alalım ,stersen dedi çok beklememek lazım.doktor sağolsun enine boyuna herşeyi anlattı normalde 6 aya kadar beklenilmesi öenrilir ama ben h,ç önermiyorum memnun değilsen hemen alalım dedi şu an ok kararsızım ama aldırcam gibi duruyo:(((

• geogokhan G kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim aradığım cevabı siz verdiniz bende ameliyat düşünüyordum vazgeçtim eyw.
  • iyi günler , ellerim aşırı derecede doğuştan beri terlemekte , yanımda mutlaka peçeteyle dolaşmaktan bıkmış durumdayım . Gerçekten faydalımı ?
  • Up....

• Arkadaş kimi iyi diyor kimi refleks terlemenin daha pis bi illet olduğunu, el terlemesi nin refleks terlemeye göre daha iyi olduğunu söylüyor. İnsanların aklı gittikçe daha çok karışıyor. Yeni ameliyat olanlardan ziyade ameliyatın üzerinden en az bir sene geçmiş arkadaşlar görüşlerini yazarsa çok aydınlatıcı olur. Herkese rabbim şifa versin ve beterinden korusun... :(

• Up..... yardım . fikir verin arkadaşlar.

• Sinirlerinizle oynamayın.

Ameliyat derenin yatağını değiştiriyor suyunu kesmiyor.

El terler silersin, yüz terler silersin, koltuk altı için roll on kullanırsın maxim v.s. bir şekilde halledersin.

Ancak sırtın bacak aran terlerse hiç bir şey yapamazsın hayat standardın yerle bir olur. Toplu ulaşım kullanamaz, bir işin olunca evden çıkmadan elli kez düşünürsün.

Tavsiyem ; ameliyatı olmayın, olmak isteyenlere de mani olun.

Selamlar...

• Hocam, uyarılarınız için teşekkürlerde. bisey sorun var. benim eller. su gibi resmen. kağıt kalem tutamıyorum. telefon. kullanamiyorum. eee nasıl çalışayım? işte vs.. yada okulda sınavlarda. vs? EE yapacak bir şey yok da. hiçmi başarılı olan yok? iyi geçen. vs. risk almaya değmez mi? eeee risk almasamda? zaten zor durumdayım.

• ankara icin doktor tavsiyesi var mi ?

• Uppppppp

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Hocam, uyarılarınız için teşekkürlerde. bisey sorun var. benim eller. su gibi resmen. kağıt kalem tutamıyorum. telefon. kullanamiyorum. eee nasıl çalışayım? işte vs.. yada okulda sınavlarda. vs? EE yapacak bir şey yok da. hiçmi başarılı olan yok? iyi geçen. vs. risk almaya değmez mi? eeee risk almasamda? zaten zor durumdayım.

Bence o riske değmez.

Gerekirse elimde havluyla gezerim ama yine de yapmam.

Karar size kalmış...
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    Çare iyontoforez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiaydin

Çare iyontoforez :)

Cihaz ise yariyormu? nereden satın alabiliriz? siz kullandınız mi? fiyatı ne kadar... lutfen yardımcı olun.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.