Şimdi Ara

Klon İphone'muz Hayırlı Olsun - Htc One A9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 145,75x70,8x7,26mm boyutlara sahip olan HTC One A9, 143gr ağırlığı ile de hafif denebilecek bir yapıda olmasıyla dikkat çekiyor. 5 inç Full HD Corning Gorilla Glass 4 ile korunan 2.5D ekranı, 4 çekirdeği 1.5GHz diğer 4lüsü ise 1.2GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 617 çipseti barındıran cihazda Adreno 405 grafik işlem birimi bulunuyor. Ayrıca 16GB ve 32GB depolama alanı ve buna paralel olarak 2GB ve 3GB RAM seçeneği bulunmakta.

Buda inceleme videomuz

• samsungtan beklerdimde htc yapmış yanılttı beni htc..
  • Arka kameranın yerini değiştirip, marka basmışlar.
    Donanımhaber olarak toplanıp bir şirket kuralım, telefon yapalım. Tasarım beleş, donanımı şişirip gazlarız piyasaya.
    Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One M7 ve M8'den sonra iyice batırdı , bu nedir arkadas ? Önü samsung arkası iPhone 6 toplama bilgisayar gibi hiç üretme daha iyi , M9 ve M9 Plus'ta vasatında vasatı zaten. Şirket kendi ipini çekiyor bence.
  • İlk apple htc den aldı tasarımı, sonra htc apple dan. Ama o koca htc yazısı ve ekran kasa oranı.... niye yapıyorsun bunu htc???

• Zavallılar

• Kamera çıkıntısı, flaş bile aynı

Klon İphone'muz Hayırlı Olsun - Htc One A9

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Patentde bi açık bulmuşlar demek ki.

• Taklitler aslini yasatir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön Samsung,arka İphone
  • Yalnız zaten İphone 6 tasarımı Htc one m8'den arak değil miydi? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 21 Ekim 2015; 3:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Yalnız zaten İphone 6 tasarımı Htc one m8'den arak değil miydi? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

Esintiler var ama bunun gibi birebir kopya değil.
  • m8 ve m9 a laf söylüyorduk ama bunu görünce fikrimi degiştirdim :) m9 efsane olursa şaşırmam :) bu tasarımdan sonra ... hele o alt kısımdaki çerçeve yokmu, resmen beni benden aldı...
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Arkadaki o çizgiler htc'nin sonuçta demek ki. Yoksa Apple çoktan patentlerdi.

• Züğürdün çenesini yorar misali :D aga işsiz misiniz siz apple dava açtı ve davayı açtığıyla kaldı. Bu tasarım birebir olarak HTC firmasına aittir nokta, her yerden arak toplama olan da apple dır hayır bilmiyorsanız bir bilene sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.